OBS!
Klockan i bloggen är går i svensk tid så lägg till en timme för att få riktiga tiden.

Obehaglig dröm.

Gomorgon alla småkryp!

Haha.

Jag vaknade för en stund sen. Fast först vaknade jag av att min väckarklocka ringde, jag har den på typ 9 men jag stiger aldrig upp efter det, och att den låg under mitt huvud. Eller ungefär. Den var under min  dyna. Det var lite roligt. Sen somnade jag om och sov.

Hade en lite hemsk dröm som gick ut på att jag var på kaffe med en kompis, sen efter en stund joinade en bekant oss och satte sig. Kompisen måste gå men jag blev kvar eftersom jag skulle träffa en annan kompis senare. I något skede så joinade Ulrika och någon annan oss och den bekanta blev obehaglig. Hon blev kär i mig och typ försökte pussas och grejer.

Vi var inne i någon butik där det fanns en rutschbana. Bekanta och den andra åkte ner medan jag och Ulrika blev kvar uppe. SÅ började bekanta prata en massa konstig där nere, om att hon skulle vara där nere och vänta på mig, eftersom jag skulle åka som nästa. Det var som om jag inte borde höra det, men det gjorde jag och jag skickade ner Ulrika istället. Bekanta blev typ sur och började klättra uppför banan för att komma till mig och pussa. Jag ser henne komma upp med putande läppar och börjar prata med henne och säga nej och allt. Hon tror inte på mig. Tillslut så börjar jag skuffa på henne tills hon åker nerför banan igen och jag börjar gråta.
Jag skriker på Ulrika och hon klättrar upp. Och jag gråter.

Sen så sluta drömmen.

Obehagligt. Det var så hemskt på något sätt.

Dessutom
så drömde jag också att min bästa kompis mamma försökte para ihop mig med min bästa kompis storebror. Det roliga är att min bästa kompis har ingen storebror.

Kommentarer

- Svar ges i kommentarerna i detta inlägg.
- Jag vill inte ha reklamer alls, inte gratisbio, gratismakeup eller gratiswhatever!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0