OBS!
Klockan i bloggen är går i svensk tid så lägg till en timme för att få riktiga tiden.

I punkter

  • Mitt huvud värker.
  • Jag är trött.
  • Jag är snart 20 år.
  • Jag har glass i frysen.
  • Och Mountain Dew i kylen.

Livet är ganska okej, men ändå ganska så hemskt. Jag behöver ta ett huvudvärkspiller nu.

Tyck till; klänning


Klänningen hittas på asos.com

Den klänningen tycker jag själv att är jättesöt. Den är fint somrig och säkert skön att ha på sig en vacker sommardag. Nu vill jag veta vad ni tycker om den, mina kära läsare.

Är den fin eller är den inte?


Berätta och tyck till!

Sista dagen som 19åring

skrivet på X3M 30.06.2008 12:57


30.06.08
Min sista dag som 19 åring. Det mina vänner är ganska så skrämmande. Jag blir äldre imorgon. Visst man åldras ju egentligen varje dag, men födelsedagar är ändå speciella för då får man höra att man blivit äldre. Jag har inget emot födelsedagar eftersom jag tycker att de är roligt att få paket och grattis-skrik. Men nu börjar jag få småångest över åldrande eftersom det känns som om jag borde hinna med så mycket nu och göra så mycket och kunna så mycket, eftersom jag är så gammal som jag är.

Jag borde vara perfekt i denna åldern typ, men det är jag inte. Jag har aldrig jobbat i hela mitt liv när de flesta började när de var 16 år gamla. Jag har inget officiellt yrke.

I'm a nothing in a way.


Och mitt liv är nästan slut.


- Humör: hmmm
- Musik: -

"Är du homosexuell???"


Ha, en egobild. Det har varit så otroligt lite egobilder i denhär bloggen med tanke på hur mycket egobilder jag tar. Det är mycket ibland.

Gårdagens träff gick inte riktigt som jag hade planerat och det hände en del som gjorde mig ledsen, men även en del som gjorde mig glad så det är bra. Nej, jag tänker inte gå in på vad här. Tyvärr. Detta är för öppet. Men jag tackar ändå 2 kompisar som var där.

Igår fick jag dessutom veta att mina kusiner inte kommer att ha något födelsedagkalas iår och det betyder alltså att jag kommer att kunna gå på Pride istället! HA! Hur bra som helst! Nu kommer jag säkerligen igen få en kommentar där det står "är du homosexuell???"
Nej, jag är inte homosexuell, men jag är inte heller 100 % hetero.

Nu skall jag fortsätta läsa bloggar. Ha det så bra, vänner!

Regn

Jaha. Det regnar. Jag är inte alls förvånad men nu undrar jag hur vi skall ha den megastora träffen i detta regn. Jag vill åtminstone inte åka till sveaborg i detta väder och bli alldeles genomblöt och det är ju inget roligt. Vi är ungefär 50 personer som skall vara med på den träffen.

Detta känns lite galet helt enkelt.

Hör och häpna!

Emzi far och sover nu eftersom hon knappt kan hålla ögonen uppe och skall till stan och härja imorgon även. Gonatt och vi hörs imorgon!

ONT!

Idag har jag varit på Pride-parad med Hipster och det var roligt. Väldigt varmt men skönt. Nu är min rygg dock sjuk och jag vet inte vad jag skall göra. Jag la mig ner på mammas sovrumsgolv en stund och tänkte somna där. Det gör verkligen alldeles jätte ont och jag har svårt att sitta stilla länge.

:< Inte alls roligt. Tycker inte alls om värk.

Sitter dock nu och dricker Fanta och har 2 kexpaket som väntar på mig.

Jag har ritat!

Antagligen så är det min trötta hjärna som spelar mig ett spratt och får mig att tycka att denna ritning blev ganska så okej, eller sen är den faktiskt ganska okej, för att vara ritad av en person som väldigt sällan lyfter en penna och ritat, eftersom hon har en massa vänner som är för bra på att rita att hon inte själv vågar för att hon suger på det.
Men ni får gärna berätta vad ni tycker om den. Är den helt bajs eller?

Dessutom är den ju ritat väldigt snabbt och så...haha.

En del klockor så att ni kan hålla reda på tiden!

Eftersom jag själv håller ett väldigt noga öga på klockan helatiden för tillfället, eftersom jag tycker det är så jävla roligt att den är så lite och jag inte har sovit alls inatt, så vill jag tipsa om fina och speciella klockor som kan köpas på cocoo.se. Så här nedan kommer en liten lista på fina klockor jag hittade:

Pris 195 SEK (TILLFÄLLIGT SLUT)

Pris: 195 SEK

Pris: 195 SEK

Pris: 245 SEK

Pris: 195 SEK

Pris: 145 SEK

Pris: 195 SEK

Jag tycker att ni skall kolla extra noga på bilderna 1-4
. De klockorna tycker jag väldigt mycket om. De är speciella och väldigt snygga.

Attackerad av en Munk!

Skrivet på X3M 27.06.2008 20:00


Förrförra natten kom jag äntligen till den slutsatsen att jag inte kommer att kunna göra det jobbet som jag planerade. Det är bara helt omöjligt för tillfället i mitt tillstånd. Jag behöver bygga upp mig själv för det första och bli mera bekväm med mig själv och med människor omkring mig. Så är det bara.

Igår hade jag en väldigt jobbig dag. Började med att jag i ärrän fick veta att mitt bankkort inte fungerar när jag skulle betala. Det gjorde mig väldigt sur och tvär, men det ordnade sig med att jag åkte till banken med lillebror och tog ut pengar där. Kvinnan frågade ifall vi var på väg och rocka! Vi båda skrattade och sa nej. Jag tror att jag var orsaken till hennes fråga eftersom jag var iklädd i en lång svart rock.

Sen blev jag attackerad av en munk i kampen medan jag stod och väntade på två kompisar. Han ville sälja en bok åt mig. Såna pengar har jag inte. Jag blev räddad av att kompisarna kom på plats.
Sen satt vi på café och pratade om allt möjligt. Det var jätteroligt.

Idag sov jag till 2 ungefär och åt morgonmål vid 4 ungefär. Så min dygnsrytm är alldeles förstörd. Intressant. Fast även jobbigt eftersom jag känner mig väldigt trött nu.

PS. Hipser is back in Finland and this makes me veeeery happy! DS.

EDIT 20:08
Föresten: 4 dagar kvar.

- Humör: :)
- Musik: x3m

Sllööö

Det verkar som bloggkoll har problem. Det är jobbigt.

Jag är otroligt trött eftersom jag sovit alldeles för mycket. Jobbigt det även. Har suttit och tittat på wrestling med lillebror och ätit batong med fisk. Det är bra.

Och druckit cola. Gott.

Hello Kitty och en massa böcker.

Först upp det jag köpte i förrgår. Den är så underbart gullig och ja jag har börjat bli mer och mer Hello Kitty- fan. Det är nästan lite jobbigt. Jag såg en liten flicka i McDonalds med en hello kitty- mössa och jag ville ha den. Den var så söt. Jag måste alltså köpa en Hello Kitty kalender åt mig själv. Den är jättefin som ni ser:

(Ja min kära dator fick också komma med på bild.)


Här har ni den tomma påsen som ni såg i förra inlägget, men här är den förtfarande full med böcker. 7 böcker för att vara exakt. Hela påsen kostade 2 € sammanlagt (vilket är ungefär 20 kronor.). Det var helt sjukt billigt och jag kunde inte motstå, även om man inte fick själv välja böckerna.

Lista på alla böcker i påsen:

Misstanken - Minette Walters
På svenska


Främmande fågel - Anna Jansson
På svenska

Otherland II I en annan värld - Tad Williams
På svenska
Roliga är att denna är andra delen av bokserien, så jag borde skaffa den första fören jag kan läsa denna.

De förlorade sagornas bok 1 - J.R.R Tolkien
På Svenska

Buick Riviera - Miljenko Jergovi´c
På Finska


Losing it - Ranjit Bolt
På Engelska

Trollbunden - Jane Green
På svenska

Någon som läst någon av dessa böcker och kan berätta om den är läsvärd eller inte?

Intressant. Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Gårdagens Outfit!


Säkert världens sämsta outfitbild men jag orkar bara inte fuska och dra på mig byxorna igen idag. Jag älskar de där byxorna. De är så underbara och man klirrar hela vägen.

Underbara.

Den tomma påsen som ni ser där så får en förklaring i nästa inlägg.

Puss

Fel i bloggen!

Jag skapade en ny kategori i bloggen just som jag kallar "Fel i bloggen". I denna kategori kommer jag att ta upp grejer som stör mig i min egna blogg, om det så är designen eller annat. Haha.

Just nu kommer jag på:
  • TIDEN. Min blogg går fortfarande i svensk tid och det är fel eftersom jag inte BOR I SVERIGE! Detta kan jag inte ändra och det gör mig lite galen!
  • Strecken som kommit under länkarna i bloggen. Jag vet inte hur jag skall få bort dem. Snälla ni, om ni vet så får ni mer än gärna hjälpa.
  • Avsaknad av kalender, men där vet jag att blogg.se tog bort den så det är lugnt. Men jag saknar den ändå.
Det var allt för denna gången. Kram på er! ♥ Och gonatt!

Statistik; vecka 25

Vecka 25

16.06.08 Måndag
AS: 40
UB: 21

17.06.08 Tisdag
AS: 17
UB: 11

18.06.08 Onsdag
AS: 21
UB: 14

19.06.08 Torsdag
AS: 58
UB: 21

20.06.08 Fredag
AS:  26
UB: 14

21.06.08 Lördag
AS: 7
UB: 5

22.06.08 Söndag
AS: 45
UB: 19


Rekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77

PS. Lördagen den 21a
gör mig fundersam. Vad i hela friden hände där?! DS.

Öga


För att min sminkning var så jävla snygg idag alltså. Dagens outfit och min shopping från igår får ni imorgon, eftersom jag inte orkar mera.

Kram! ♥

Tävling hos Lily! Vinn plattång!


Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se, som har nätets billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.

Vill du också vara med och tävla?
Klicka här för att komma till tävlingen.

Life

Jag har sovit lite. Från 5 till 11 ungefär. Jag är trött men jag skall ut och äta med lillebror och en kompis så därför måste jag stiga upp. Borde dessutom ännu hinna klä på mig och allt. SMINKA.
Nu  börjar jag allvarligt stressa.

Inte kul.

Ni får se min shopping från igår och mera skriverier sen när jag kommer hem, vilket antagligen är på kvällen eftersom jag skall träffa två andra kompisar även idag och sitta på café.

Jag har så mycket liv.

Jobbsökandet spränger min hjärna!

That's it. Jag ger upp nu. Lika bra göra det nu än att skapa mig själv ännu mer ångest med att inbilla mig själv att jag visst kan göra det. NEJ, det går jag inte med på helt enkelt. Jag är inte gjord för ett arbete som fotograf helt enkelt. Jag kommer inte att kunna gå och fota någonting över huvudtaget.

Jag känner mig extremt dålig eftersom jag verkligen hoppades att jag skulle klara av det. Men nu känns den grejen alldeles oöverkomlig vilket med andra ord betyder att den skapar mig illamående och ångest och jag får dåligt att vara.

Så jag tänker strunta i det helt enkelt. Det känns mycket dumt eftersom K verkligen ville hjälpa mig och hon verkade så förväntansfull och jag känner mig som en dålig människa eftersom jag inte klarade av det hon ville att jag skulle klara av.

Jag vet inte om jag någonsin kommer att hitta ett jobb
som påriktigt passar mig eftersom jag är människoskygg och inte tycker om telefoner så hemskt mycket. Ja, jag kanske skulle kunna tänka mig att jobba på någon klädbutik, men det krävs antagligen en del arbetserfarenhet för att få jobb och jag har aldrig jobbat vilket betyder att jag inte har erfarenhet heller.

Denhär världen är så otroligt jobbig. Det är så jobbigt att få jobb och ifall du inte haft jobb så är det nästan omöjligt att få jobb. Logiken är ju så strålande.

Mitt huvud exploderar just och detta är en till sömnlös natt pågrund av jobbsökande. FAN.

Intressant.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Adam G Sevani aka Moose

Alla ni som sett Step Up 2 The Streets känner igen honom som Moose. Enligt mig den lite nördiga killen som ingen riktigt ser med en del gömda talanger. Jag blev kanske småförälskad i honom, eftersom jag gillar lite nördiga killarGulliga nördiga killar I might add.

Hans leende på tredje bilden kills me! Han är så söt!

Han har chokladbruna ögon ser det ut som. OMG! He's my dream guy!

Step Up!

Jag har haft en alldeles underbar dag. Jag träffade min söta lilla vän Leo och vi flängde runt i stan. Leo skulle skicka brev till Nya-Zeland (kalla mig blond, men jag vet inte om det skrivs så...I suck!)! Tänk vad coolt att skicka dit någonting. Godis och skivor och söta kort och grejer. Jag vill också ha fina paket på posten!
Och fina Blippo-kort! Åh gud de var så gudomligt söta att jag tänkte få fel!

Jag shoppade även en del även om jag egentligen inte har råd att köpa någonting. Men ändå. Jag visar det senare eftersom min lillebror snart skriker och vill att jag skall titta på wrestling med honom. Haha.

Dessutom fick vi en pappersbit som man fick biljetterna till Step Up 2 billigare och bestämde oss för att använda den och gå på bio. Det var skitroligt och filmen var alldeles underbar. Gå och se den!

Leo är underbar! BÄSTBÄSTBÄST! Och jag hade alldeles jätteroligt! TACK!

Jag har inte ätit någonting smart idag utom morgonmål och min mamma älskar mig, men jag skall göra det riktigt just.

Kram på er!

Vem är du?!!


Herredumildepelle! Kan ni gissa hur överraskad jag blev när jag kollade på bloggkoll och märkte att jag fått 1 prenumerant! Jag vet att det bara är en och att massor har massor och massor mera, men det är så otroligt att jag fått min alldeles första prenumerant!

Nu dör jag ju av nyfikenhet över vem det är som prenumenerar på min blogg! Så ifall den söta underbara lilla varelsen vill berätta vem den är så skulle jag bli alldeles otroligt glad!
So who are you?!

Och jag tycker även att alla ni som läser min blogg och har bloggkoll skall följa personens exempel och lägga till mig. Det går väldigt lätt att göra, det är bara att trycka på en liten ikon som finns på sidan av bloggen. Ni kan inte missa dem. Som ni ser så gör det mig alldeles otroligt lycklig! Ifall ni inte har bloggkolltycker jag att ni omedelbart skall skaffa! Det är en alldeles superbra sida!
Gör det redan idag!

It all takes time, a whole lot of patience

Som jag sa i förra inlägget så skulle jag till Lalla och sjunga Sing Star med lillebror. Det blev av och det var alldeles superroligt. Vi satt där hela kvällen och sjöng oss hesa nästan. Jag älskar att sitta och sjunga och se hur det går bra för mig. Även om jag är en som inte tycker att jag sjunger bra, men ändå så tycker jag om att sjunga.

Jag vill sjunga karaoke på riktigt nångång
även. Kanske jag skulle kunna dra med mig hipsu som vi planerade en gång. Det skulle inte alls vara så dumt. Efter ett par öl så går det nog att sjunga framför människor, mer än bara tre. Haha. Nej, jag dricker inte ens öl. Det är så äckligt.

Europes Carrie var alldeles underbar att sjunga. Den låten är så fin!

Dagens outfit 24.06.08


Skjortan: UFF Second Hand
Byxorna: Modtex

Jag gillar skjortan. Den är rolig.

Jag skall till Lalla med lillebror och spela Sing Star och sånt. Det skall verkligen bli roligt. Dock så regnar det där ute för tillfället så jag tror att jag låter bli att sminka mig, bara för att det regnar. Jag orkar inte gå och akta mig hela dagen.

Ha det så bra!

med massor av självdisciplin!

skrivet på X3M 24.06.2008 13:04


Idag skall jag, med massor av självdisciplin och tvång, skicka ett par e-mail åt diverse ställen och fråga om jag kan komma och fotografera ett par dagar till ett projekt. Och på tal om att bli professionell så behöver jag en ny, finare, e-mail. Det måste lagas först.

Och dessutom skulle jag ju kunna städa lite även, och gå i duschen. Nu börjar jag ha hela dagen planerad.

Det är inte alls bra....alltså bra...alltså dåligt...jag tänker helt fel och mina fingrar skriver av sig själv. Jag börjar bli lite orolig över min hälsa. xD

Hoppas ni alla mår bra! ♥

Kolla även förra inlägget jag skrev i bloggen idag.! Där tipsar jag om ett jättefint halsband!

- Humör: helt okej faktiskt
- Musik: -

Gaffel och kniv...jag menar sked!


Halsbandet hittas att köpa på Cocoo.se
PRIS: 165 SEK

Jag måste ju bara dela med mig av den där härligheten. Jag tycker att den är så otroligt söt. Jag är en person som tycker om lite udda grejer och det där är definitivt lite udda, and I love it! Jag vill ha dendär och så skulle jag inte tacka nej till ett halsband med en sax heller. Det skulle vara roligt.

Jag älskar den. Cocoo.se är bästa smyckeswebshoppen!

Vad tycks?

Vad tycker ni om de ändringar jag gjort på bloggen?
Jag lagade en ny header och ändrade lite på färgskalan. Berätta om bloggen ser konstig ut hos er så att jag vet.

Jag är själv ganska så nöjd för tillfället
. Och det är ju ganska viktigt, eller hur?

designa min blogg?

Någon som vill designa min blogg? Haha. Ni kan få helt fria händer. Jag är så trött på bloggens utseende just nu att jag vet inte vad jag skall göra.

:<

Crazy

Jag gick som vanligt via bloggkoll till Face Hunter och tappade hakan när jag såg denna bild:


Som även kan ses här.

Klänningen är alldeles otroligt söt. Skorna är to die for. Dock så ser jag inte hur de hålls på fötterna men helt samma. Snygga är de hur som helst.

Jag vet inte vad jag skall säga.

NaglarJag vet att nagellacket är slitet och fult men jag orkade inte börja fixa det nu så ni får nöja er med det. Jag vet att de är väldigt ojämna men så är det nu. jag vill inte klippa de långa för att få dem jämna. de långa är så vackra ju.

Busted...

Once you're gay, you have to go the whole way, dude. sanoo (3:25 PM):
oh god I sound so serious
Darden for president sanoo (3:25 PM):
yes :P  do you have a terminal illness and want me to pull the plug or something?

Filmdag

Det regnar där ute och det gör mig lite nedstämd. Ja, det går med vädret ibland. Men detta betyder även att jag med gott samvete kan sitta inne hela dagen och tillexempel titta på filmer. Jag behöver inte ens känna mig dålig över det att jag inte tar ett steg ut genom dörren.

Det är helt magnifikt bra.

Först kollade jag Devil Wears Prada med mamma (som jag även kollade hos Nera i förrgår eller förrförrgår, jag minns inte exakt.) och nu skall jag kolla Because I Said So.

Have a good day, dears.

Gårdagens smink:


ojdå...

...jag borde kanske gå och sova sådär småningom. Klockan börjar bli väldigt mycket, men före det måste jag tvätta bort sminken och borsta tänderna. För det är ju så otroligt viktigt såhär på kvällen.

Ni skall få se min sminkning lite bättre och närmare senare idag, sen när jag har sovit några timmar, eftersom jag tog bild på mina ögon.

Jag skall dela med mig av underbarheten.

Fan vad bra jag är.

Nu sova. Gonatt söta ni!

Vad skall jag nu då?


Marios Schwabs - stor dragkedja.


Bilden tagen från Lolitas blogg och detta inlägg.

Jag måste säga att jag gillar verkligen den stora dragkedjan på klänningen. En stor dragkedja framför en klänning kanske inte heller skulle se dumt ut. Eller vad tror ni?

Tycker ni om stora dragkedjan eller är det helt hemskt?

Äntligen under 100!Bloggkoll is the shiz!

:D

Nu skall jag titta på wrestling med lillebror och sen titta på hells kitchen. Min dag är bra. Sen kan jag fortsätta läsa era bloggar.

Puss på er! ♥

Dagens outfit 22.06.08


En dagens outfit efter ett litet uppehåll. Här har jag t.o.m smink vilket jag tycks ha väldigt sällan på DO-bilder. Det var lite spännande.

Kom hem för en tid sen och storebrorssan var här på besök och jag fick direkt mat. Spagetti med blåmögelostsås. Alldeles underbart gott. Nu sitter jag och tuggar tuggummi.

Allt är bra.

Jag älskar den här toppen alldeles massor. Den är så otroligt söt. Hello Kitty

hej

Sitter fortfarande hos Nera så det är orsaken till dåligt bloggande. När jag kommer hem härifrån så skall jag blogga massor och massor. Ni har säkert saknat mig så otroligt mycket.

lol.

Jag har märkt att min statistik lider av det att jag inte bloggar. Det är tragiskt. Var är ni mina små vänner???

Dagens sanning

Dagens sanning: Jag är en stor idiot, and that's the truth. Fucking hell.

Inari


Anar är Inari på samiska. Jag tyckte att det lät jättefint och måste ta bild på skylten. Och bara för att göra det ännu klarare hur högt upp i Finland jag var, och för att ni är lata och inte orkar kolla själv, så får ni en karta på silverfat. Varsågoda. Jag bor i Helsinki och var upp till Inari. Det var 12 timmar med tåg och 5 timmar med buss. Det är många timmar det kan jag säga.


Fin karta dessutom. xD

Why all this pain...why now?

Min nacke värker alldeles hemskt och även en del andra ställen värker även så det var verkligen inte det lättaste att somna inatt. Jag somnade kanske där vid halv 3 tiden eller någonting liknande. Jag kollade inte på klockan just när jag somnade, you know.

Känner mig ganska död just och behöver definitivt ta ett huvudvärkspiller för att överleva denhär dagen. Jag har så mycket som skall göras.
  1. Jag skall träffa K och hennes småbarn i parken och prata med henne. Hon kanske kan fixa jobb åt mig och det, mina vänner, skulle vara så underbart fantastiskt.
  2. Jag skall åka till Nera och försöka att komma av på rätt hållplats. Haha. Jag har aldrig åkt ensam till henne så det skall bli spännande. Där skall vi äta en massa skit och prata ännu mera. Se på filmer och ha det roligt.
Nu borde jag komma på vad jag skall ha för kläder på mig idag. Tänkte att jag kanske skulle kunna klä upp mig lite sådär annars bara, men nu när jag haft en så dålig natt så vet jag inte om jag känner för det sen heller. Det är lite tragiskt.

Kram! ♥

Pretty Life - Jakalope
You could be the reason i love
You could be the reason i cry
You could, you could, you could be the reason why


Mat funderingar

Jag bloggar som en galning idag helt tydligt. Skriver nya inlägg hela tiden, bara för att jag vill. Det känns roligt men även lite frustrerade eftersom det säger mig att jag har alldeles för lite att göra eller bara är så hyper att jag inte kan koncentrera mig på nästan någonting.

Kan ni berätta åt mig vad man skall äta när det inte finns annat än makaronilåda i kylskåpet och det vill man inte äta?
Skall man springa till butiken eller låta bli helt....?

Problem. Verkligen stora problem.

NUDLAR! Det finns det säkert i skåpet! Varför tänkte jag inte på det!

Nu får det alltså bli nudlar och wrestling! Underbart!

Lite bättre...Ja jag jobbar på det som en galning ungefär. Jag har suttit här enda sen jag kom hem. Vi åkte taxi från stationen t.o.m. Jag har ätit chips istället för riktigt mat. Alldeles galet säger jag.

Min rygg värker.

Jag fick nya vänner i Lappland.


Back in town

Skrivet på X3M 19.06.2008 12:03

Lappland, eller mer specifikt Inari (ANAR!), var alldeles otroligt vackert och jag har sett mer renar under dessa dagar än jag sett i hela mitt liv. En tänkte bli under bussen, jag satt i första raden, det var inte sådär jätte hurra, men jag är glad att den inte blev. Den var liten och otroligt söt.


Jag har en del bilder som jag nog kommer att ladda upp, en del åtminstone. Efter en vecka, ungefär, i Inari så känner jag mig lite borttappad. Har skrivit massor på en random grej som jag nästan har börjat kalla BOK. Det mina vänner är både intressant och skrämmande.

Och jag har kommit på att boken Parfymen
är väldigt intressant.

Och jag kan med glädje meddela att jag har pratat med honom och allt känns ganska så positivt. Åtminstone när det kommer till "hora" grejen. Det var inte han och om han gör mig ledsen igen så har jag en kompis som går och slår ihjäl honom. Bättre blir det inte.

Hur mår ni?


PS. Imorgon blir det Neras och filmer och sex. hahahaahahaa. DS.

- Humör: good
- Musik: -

Statistik; vecka 24

Vecka 24

09.06.08 Måndag
AS: 69
UB: 43

10.06.08 Tisdag
AS: 89
UB: 45

11.06.08 Onsdag
AS: 117
UB: 77

12.06.08 Torsdag
AS: 106
UB: 71

13.06.08 Fredag
AS: 29
UB: 22

14.06.08 Lördag
AS: 20
UB: 14

15.06.08 Söndag
AS: 34
UB: 12


Nytt rekordantal!
GAMLA:
21.04.08
AS: 72
UB: 45
NYA:
11.06.08 Onsdag
AS: 117
UB: 77

1085 nya inlägg.Ja detta kommer att ta liite tid.

Ser min blogg konstig ut hos dig? Nu kan du fixa det!

För att ingen ändå läser kommentarer så tänkte jag hjälpa lite. Haha. Alltså kära Dankku kom på felet om min blogg ser ut såhär hos dig.

"OK, jag kom på en grej. Jag kollade, och det stämmer.

Alltså, problemet ligger i vilken resolution man har på skärmen. Min ligger normalt på 1280x1024, men sätter jag den till 1024x768 så ser din blogg ut precis som det gör där på bilden i denna post. Så be din kompis fixa resolutionen så ser hon allt på din blogg
."

Så nu vet ni hur ni fixar det.

Bloggkoll - enkelt och bra!

Jag gick in på bloggkoll (där jag har nu över 1000 inlägg att läsa igenom...). Såg denna video där och vill gärna att ni även skall kolla den. Den förklarar bloggkoll ganska så bra och enkelt.


:o

Jag har haft en intressant natt/morgon/gårdag med en massa smsande fram och tillbaka med en person jag inte pratat med på ungefär ett år. Jag fick veta att det var aldrig han som sa de två orden jag hatade honom för. Det var någon helt annan.

Shit. Jag vet inte vad jag skall göra längre.

förlåt, is it that hard...?

Hur svårt är det egentligen att säga förlåt?

Inari

Här i Inari är jättesnyggt och jag njuter verkligen. Ni kan söka upp en Finlands karta och kolla hur högt upp jag är. Det är väldigt högt uppe. Här är ljust hela natten och mamma hade svårt att sova. Jag med egentligen. Vi var till lilla byn idag och kollade. Köpte en del roligt som jag skall fota och visa åt er sedan när jag är hemma.

Vi kommer att vara hemma nästa torsdag ungefär.

Först tåg i 12 timmar och sen buss i ungefär 5 timmar. Det är ingen kort väg. Vi såg en massa renar och några tänkte bli under bussen. Det skulle ha varit hemskt.

Nu skall jag göra annat. Kram på er!

Hur ser min blogg ut hos dig?


En kompis meddelade åt mig att hon inte kan läsa hela texten i min blogg och jag bad henne att visa mig hur det ser ut. Är det någon annan som ser likadant? Någon som vet hur jag skall fixa det?

Lappland calling!

skrivet på X3M 12.06.2008 15:37


Jag lever ett intressant liv för tillfället. Eller åtminstone så känns det så och jag tänker definitivt inte klaga. Visst skulle vissa saker tas bort, men det finns väl alltid såna.

Idag skall jag åka till Lappland
med mamma och bo hos en mammas kompis där tills ungefär tisdagen. Det skall bli väldigt roligt och jag skall ta en massa bilder där. Kameran tar jag såklart med. Vi skall åka tåg och det kommer att ta en hel natt och lite till. Intressant.
Jag kommer antagligen inte att synnas så mycket på internet under denna tid eftersom hon bara har ett internet som är kopplat till telefonen. Men detta kan även ses som positivt. Jag kommer att ha en massa tid att skriva och komma fatt mig själv lite.

Jag borde gå i duschen och packa, men det ända jag gör är lyssnar på Europe och läser fanfiction. Jag är så duktig.

Det finns en han som får mig att glömma verkligheten och det gör mig glad.

- Humör: :D
- Musik: On broken wings - Europe

Random betjänt.

"Jag vill vara någons (läs din) betjänt för att jag är undergiven och vill få order :)
Skulle älska att vara din fotpall och gärna ”tvingas” vara det länge. Att veta att du kan hpnle och se ner på mig medans jag står där på alla fyra med dina fötter på min rygg är något som skulle egga mig. Skulle mer än gärna ha ett koppel på mig *s*
För mycket för dig? ;)"

Jag sitter här och ler just nu. Försöker komma på ett bra svar tillbaka åt denna manliga individ som verkligen fascinerar mig på ett alldeles nytt sätt. Random människor på random internetcommunitys får mig att må bra och det är verkligen positivt.

Jag gillar.

Solnedgång

På tal om solnedgång så tycker jag att ni skall gå och kolla in Nenes blogg och mest av allt dessa bilder som fick mig att tappa hakan.

Verkligen vackert.

Himmel


Gårdagens himmel genom mitt fönster. Det var så otroligt vackert.

Tävling hos Lily.Jag är med och tävlar om detta kit, för att rädda mitt hår, hos Lily.
Tävlingen är sponsrad av baresso.se

Var med du också genom att klicka här.

Friday I'm in love...no not really...

Bloggvärde:
Igår: 9623kr
Idag: 9635kr

Idag har jag redan nu varit jätte duktig
. Jag ringde ett samtal. Detta är stora tider när jag vågar ta telefonen och verkligen ringa. Det är en tid sen jag kunde ringa utan att må dåligt inuti. Visst var det lite pirrigt ända tills hon svarade i andra ändan. Då lugnar jag ner mig lite. Hon lät sjuk. Men jag skall träffa henne nästa vecka om hon blivit frisk.

Fredagen verkar vara populär
. Igår hade jag en kompis som frågade om jag kan komma på kaffe på fredag och idag i telefonen så frågade den jag ringde att vad jag gör på fredagen. Varför skall allt hända på fredagen när jag inte är här? Jag kommer att sitta i ett träd i Lappland då!

Nu skall jag fortsätta läsa en fanfiction. Lillebror är i Talinn och mamma är även borta. Jag har huset för mig själv. Underbart.


HOPSKRIVNA ORD FETISCH!

I love short shorts! sanoo (12:21 AM):
haha. okej...e-mail la ihop vissa ord märkte jag...men ja...du ser nog
"I love archeology. It makes me feel like a topless puppy." sanoo (12:22 AM):
jadå  
I love short shorts! sanoo (12:22 AM):
det är liksom inte jag som skriver så konstigt
"I love archeology. It makes me feel like a topless puppy." sanoo (12:22 AM):
xD
"I love archeology. It makes me feel like a topless puppy." sanoo (12:22 AM):
jooodå
"I love archeology. It makes me feel like a topless puppy." sanoo (12:22 AM):
så är det säääkert, Emzi
I love short shorts! sanoo (12:23 AM):
xD
"I love archeology. It makes me feel like a topless puppy." sanoo (12:23 AM):
du har någon sorts HOPSKRIVNA ORD-FETISCH!!!!! 8O
I love short shorts! sanoo (12:23 AM):
XDDDD
I love short shorts! sanoo (12:23 AM):
I'm busted
I love short shorts! sanoo (12:23 AM):
damn'
"I love archeology. It makes me feel like a topless puppy." sanoo (12:23 AM):
yes! 8'D


Jag älskar Nelle och alla totallt hjärnlösa msnsamtal.

Glass

Nu skall jag gå och titta på Gossip Girl och äta glass. Lycka i bästa meningen.

Ett enkelt sätt.

Ett enkelt sätt att få en massa människor att kolla din blogg är att kommentera i Blondinbellas blogg. Det regnade in en massa läsare igår.

Det, mina vänner, var små underhållande.

Today I'm Wearing This-Tävlingsoutfit.


Linnet; Kan du vinna här.
Kjolen; Asos.com
Skorna; joyboots.fi

Tänkte att jag kunde prova min tur med att gå med i tävlingen som http://pyttis.blogg.se/ ordnar. Här ovanför ser ni mitt bidrag.

Hångla ANYONE?

Hej jag känner mig desperat och väldigt påverkad av en liten hångelscen jag just läste. Vill hångla.

Hoppa innerligt att inte min mamma läser detta eller någon annan familjemedlem. Det skulle vara intressant.

Tyck till!


Kjolen hittas på Asos.com

Nu tänker jag börja med en liten ny grej här i bloggen. Jag kallar den Tyck Till men jag vet inte om jag gillar det namnet riktigt, får se om det ändrar. Men till grejen. den går ut på att jag lägger ut ett klädesplagg/smycke/vad som helst och så får ni läsare säga vad ni tycker om den.

Med andra ord om den är BUU eller BÄÄ.

Först upp är kjolen som ni redan ser här ovanför. Vad tycker ni? Är den underbar eller alldeles hemsk?

Jag själv måste säga att jag tycker om den. Den är otroligt söt.

vackert

vacker.

The Sartorialist made my day.

Nu går jag och dör.

skrivet på X3M 09.06.2008 18:29


Här skriver man inlägg och så trycker man i misstag på fel knapp och så får man börja om igen. Inte alls roligt kan jag säga.

Jag vill tillbaka till Sverige. Det var så underbart att jag dog. Visst, borttappade datorn kanske förstörde stämningen en aning och lilla gråtande Cokey var inte heller så hej, nu hoppar vi i taket av lycka, men det blev en trevlig kväll av en massa filmer (REEENT! PotO! Cokey sjöng!) och en maaaassa cola. Och jag började använda ordet cola vilket antagligen har fastnat i hjärnan! Jag drack nästan en hel colaflaska helt själv. Smart...kanske inte men orka bry mig.

Cokey ritade mig. Och jag ville dö lite. Den är jättevacker och underbar. Hon är bäst. Jag kan citera Emilott: "Nu går jag och dör."

Emilott. Fan vad jag älskar den människan. Hon är full av en massa citat och prat om allt. Människan pratar i ett. Och det är så underbart.

Nelle. Jag behöver nästan inte säga någonting. Nelle, du är bäst och jag älskar dig mer än någonting. Du vet det.
Min Nelle håller mig på jorden. Hon tycker att jag skall skriva en pojkvän åt Remus och jag börjar nästan planera att faktiskt göra det. Det är inte alltid så bra med en delad hjärna. Nå nej, jag älskar vår lilla underbara hjärna.

I augusti skall jag dit igen.

Föresten så har jag en småkusin som klär sig emo. Det roligaste måste ju vara det att han och jag har födelsedag samma dag. Annat år, men annars. Han var så otroligt söt.

PS. Jag fick ett underbart fint kort från Amsterdam idag. TACK DATT! ÅIDD! ♥ DS.

Statistik; vecka 23

Vecka 23

02.06.08
AS: 55
UB: 21

03.06.08

AS: 47
UB: 23

04.06.08
AS: 21
UB: 15

05.06.08
AS:15
UB: 9

06.06.08
AS: 41
UB: 32

07.06.08
AS: 20
UB: 16

08.06.08
AS: 9
UB: 8


Rekordet hålls av:
21.04.08
AS: 72
UB: 45

OMG!För att citera Emilott: "Nu går jag och dör".

Det sades när Cokey sa att den första hon kom att tänka på var Emilott när hon skulle komma på sin favoritförfattare.

Jag tänker använda ungefär samma ord nu när jag ser på den där bilden. Den människan är så otroligt talangfull. Herremingud. Det där är dessutom en lite skiss. Jag har sett vad hon kan med mera tid och det är otroligt.

Hon är så underbar.

Hemma

Bloggvärde: 9610kr

Hemma. Skönt, egentligen. Men ändå på samma gång lite tråkigt. Skulle väldigt gärna ha stannat lite längre. Det var så roligt. VPFPH FOR LIFE.

Bloggkoll har en massa läsande åt mig. Haha. Över 600 inlägg. Det kommer ta en tid, men det är roligt. Skall försöka kommentera bättre än vad jag brukar också. :)

Wohoo.

Dessutom fick jag ett fint postkort idag när jag kom hem. Av Hipsu från Amsterdam! :>

Tiden stämmer och trådlöst!

Här sitter jag i Sverige och nu stämmer ju t.o.m bloggtiden. XD Svensktid!

Klockan är halv tolv och jag sitter och pratar med Nelle på msn. Hon kom på att vi är i samma stad. Hon är rolig.

Btw. Trådlöst internet ftw. Kärlek. Här sitter jag i köket och nördar mig.

Bloggkoll hade över 300 inlägg åt mig. Det var lite scary. Man skall inte vara borta två dagar. Shit.

Sverige

Bloggvärde:
Igår: 9592
Idag 9598

Idag skall jag åka. Till Sverige. Borde packa och komma på vad jag skall ha på mig på kusinens studentfest. Jag hittade mina kronor så det är bra. Jag har en tendens att tappa bort allt jag behöver just då när jag behöver dem. Haha. Sen när jag inte alls behöver saker så finns de rakt framför min näsa.

Men nu skall jag packa.

Puss på er! ♥

Sweden here I come!

Skrivet på X3M 03.06.2008 18:47


Jag tycker synd om alla de som har på något vis missat det faktumet att jag åker till Sverige imorgon och kommer tillbaka till Finland nästa måndag. På lördag får jag träffa Neeeeelleee! Senast då åtminstone! Där skall vi snacka skiiit och titta på film och annat roligt tillsammans med underbara Emilott och hopperligen även Coke. Kärlek i mängder. Jag svävar på moln för tillfället.

Idag gjorde jag även någonting väldigt bra. Jag ringde åt en bekant. Hon kanske kan hjälpa mig att hitta jobb. Nu skall jag ringa henne nästa veckas tisdag eller onsdag. Hon skulle till Kokkola och jag skall som sagt till Sverige. Gud vad jag är stolt över mig själv nu. Jag ringde! Fattar ni hur bra jag är?!

Har spenderat senaste dagarna med att lyssna på pop. Flickpop. Tänk Miley Cyrus och liknande. Det är bra och gör mig pigg och lycklig. Somrigt på något vis.

Färgade håret idag, eller utväxten alltså så nu är jag äkta blond igen. Bilder kan ses här.

- Humör: happy
- Musik: Walk Away - Kelly Clarkson (Craig J Big Love Mixshow)

Före och efter frisör bilder
Real blond

Nu är jag hemma och den hemska utväxten är gone! Underbart! Nu kan jag leka äkta blond igen. Nu skulle jag nog kunna ta och äta någonting eftersom jag inte åt någonting fören vi åkte i morse. Inte sådär jättesmart egentligen.

Mat!

Dessutom så var jag jätteduktig och ringde ett samtal idag. Jag ringer väldigt sällan och jag gillar inte det sådär jätte mycket så nu får jag definitivt vara mycket stolt över mig själv. Duktig Emzi.

Men nu mat påriktigt. Sen kan jag visa före och efter bilder på mitt hår.

Kram ♥

snabbt

Nu måste jag snabbt klä om mig och sedan kanske äta någonting. Vi skall gå med mamma om en halvtimme. Skall få utväxten färgad. Underbart.

MEGASTORT GRATTIS ÅT NEVNARIEN!

Jag kan bara inte låta bli att tillägna ett litet inlägg åt en av mina favoritbloggerskor som faktiskt fyller år idag! Hon blir 20 år! Gammal! :P Nejdå, hon är söt och ung.

Jättestort GRATTIS på födelsedagen Elin/Nevnarien! Jag hoppas att du får en alldeles jättetrevlig födelsedag och en massa fina presenter!

Sluta aldrig blogga, vännen, för du är en av de bästa! Du är en underbar tjej med underbar stil!

ROCK ON! ♥

Statistik; vecka 22

Vecka 22

26.05.08

Alla sidvisningar: 56
Unika besökare: 22

27.05..08
AS: 32
UB: 20

28.05.08
AS: 32
UB: 18

29.05.08
AS: 31
UB: 17

30.05.08
AS: 33
UB: 20

31.05.08
AS: 126
UB: 13

01.06.08
AS: 82
UB: 37

GAH

Jag hittade just en fotoskrivare i en stockmann tidning som jag vill ha! Den är inte ens något hemskt dyr! Men jag har inte såna pengar!

MAMMA!

Kanske

Jag slutade titta på Love Actually eftersom den bara var störig och ville inte fungera som den borde. Började istället kolla på 1 Litre of Tears och jag gråter redan efter bara första delen, vilket betyder att jag kommer gråta alldeles otroligt mycket genom hela serien.

Det skulle vara roligt att gå ut idag, men jag vet inte om jag riktigt orka, har ju inte sovit så bra inatt. Kanske jag skulle kunna ta tag i mitt klädskåp och ordna lite och kanske städa lite hela rummet även.

Kanske. Kanske. Det är så mitt ord helt enkelt.

Gomorgon

Bloggvärde:
Igår: 9570kr
Idag: 9583kr

Jag vaknade för en liten stund sen fast jag först tänkt vakna klockan 9 för att inte sova hela dagen igen, men jag orkade inte stiga upp klockan nio när väckarklockan ringde.

Idag åker Hipsu iväg på Interrail. Hon kommer att ha de så roligt. Jag måste nog medge att jag är lite avundsjuk. Jag vill också åka på interrail.

Nu skall jag gå och laga lite bröd åt mig och sen titta på Love Actually.

Nights are the worst

Kollade just slut Legally Blonde och funderar nu på att kanske sova några timmar. OM jag har så bra tur att jag får sömn that is. Gillar definitivt inte nätter då jag inte får sömn.

Tre favoriter

HEL LOOKS kan överraska mig ibland med alldeles snyggt klädda personer. Jag tror fortfarande att finnar inte kan klä sig, men ack så fel jag kan ha ibland.

Kolla tre favoriter: One, Two, Three

Ettan:
För det första måste jag berätta att jag brukar inte gilla såna hattar som inte ens täcker hela huvudet, men här så ser det inte så dumt ut. Klädseln ser vuxen och professionel ut. Det är snyggt.

Tvåan:
Blå kjol med gröna strumpbyxor/leggings. Intressant måste jag säga. Det är nog ingen kombination jag skulle tänka på, men det funkar ganska bra. Speciellt när hon har en grön scarf runt halsen. Kavajen ser bra ut och det är bra att den är svart och enkelfärgad. Väskan skulle jag nog ha bytt till antingen en enfärgad grön/blå eller svart. Den passar inte riktigt in i det hela.

Trean:
Jag gillar hela löst uppe och tajt nere. Hennes lösa jacka ser otroligt skön ut. Den randiga sjalen är en trevlig färgklick i det annars svarta. Grejen i hennes långa hår är fin. Och skorna är bara underbara.
Jag tycker om.

Intressant. Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Novelle Calcium, en mjölkhatares räddning!


Jag har på senaste tiden börjat dricka mycket mer vatten än jag gjort förut. Detta pågrund av det att jag hittat någonting alldeles fantastiskt som heter Novelle Calcium. Ett vatten med kalsium! Finns i både citron och någon slags fruktlik smak, den doftar alldeles underbart måste jag säga.

Anledningen till varför jag prisar detta vatten till skyarna är den att jag inte dricker mjölk. Jag har inte druckit mjölk sen lågstadie eftersom jag inte alls tycker om mjölk. Så jag slutade helt enkelt pina mig själv med att dricka det.

En tid nu har jag nog ätit kalktabletter, men eftersom de aldrig smakar något vidare så blev det inte så populär hos mig. Visst nog åt jag alltid ibland en på morgonen, men annars så lät jag bli ganska lätt.

Men nu har jag hittat min räddning, vatten med kalsium. Smakar gott och är hopperligen inte så hemskt dyrt. En 1½ liters flaska innehåller en hel dags kalsiumbehov. Hur bra är inte det?

Nu har jag börjat fundera att hur starka kommer mina naglar att bli av all denna kalsuim, med tanke på att de redan är starka och växer alldeles otroligt snabbt. Det skall bli väldigt intressant!

Intressant
.  Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Mörk och gotisk.


Det fanns en tid då jag var mörk och gotisk. Spännande eller hur?

Tar en titt på spotlifevinnarnas designer.

Spotlife designer är så otroligt populära bland alla, alla de som vann den tävligen. Dock så ha väl inte alla fått sina ännu, eller sagt nej tack åt den. Här under har jag kollat och kommenterat några designer.

Anna Cornelia
Jag gillar hennes design väldigt mycket. Den är enkel och skön att titta på. Hennes header är snygg och passar bloggen bra. Den "handskrivna" rubriken är rolig och jag tycker att det är trevligt. Dessutom ger jag ett stort plus åt det att menyn inte rör på sig som den gör i så många spotlife designer.

Wysteriia
Den är mörk men ändå inte dyster. Headern är snygg och hon är ju även så otroligt snygg. Här måste jag även nämna att ett stort plus för den orörliga menyn. Hjärtorna i menyn är jättesöta. Rubrikerna är rödaktiga och jag har alltid gillat kombinationen röd/svart så det är jättesnyggt.

Life by Lidman
Jag gillar de små ljusröda detalijerna när bloggen annars är ganska så färglös. Den är ganska grå men det lilla ljusröda och alla bilder hon lägger in i nästan varje inlägg ljusar upp stämningen och den blir inte lika dyster. Jag gillar väldigt mycket det att antalet kommentarer syns där uppe i hörnet istället för där nere. Det tycker jag om väldigt mycket. Plus igen för den orörliga menyn.

Kissie
Den är alldeles för ljusröd för min smak. Alldeles för tuggummipop/fjortis stil. Headern är riktigt snygg måste jag säga och bilden är väl tagen av en profsfotograf så jag är inte alls förundrad att den är fin. Här måste jag ge ett minus för den rörliga menyn som inte ens går att låsa, som det går att gör i Blondinbellas blogg. Här finns även antalet kommentarer där uppe i hörnet och det gillar jag. Men annars så tycker jag inte om den.


Hellre skulle jag få en design ala Nevnarien än Spotlife.

Dagens horoskop

Kräftan 22/6 - 22/7

Söndagen blir ganska romantisk, i varje fall om du bestämmer dig för att satsa lite på ditt kärleksliv.


Enligt Aftonbladet, ni kan kolla ert här.

Jag är en som inte tror på sånt skit, men jag tycker ändå att det är roligt att läsa dem.

RSS 2.0