OBS!
Klockan i bloggen är går i svensk tid så lägg till en timme för att få riktiga tiden.

7 Things - Miley CyrusHörde den på radion idag och blev lite överraskad. Miley Cyrus spelas i finlands radio! Det gör mig glad. Hon är så fin och duktig.
OCH Hannah Montana börjar komma på lördag, tidigt på morgonen!

Ni är inte ensamma.

Jag såg att jag fått en kommentar i min andra blogg, arkivet, och läste det. Kommentaren var skriven i det här inlägget. Inlägget som jag skrev för längesen, som handlar om ett viktigt ämne, alltså mobbning.

En mening fick mig att reagera. Och jag citerar Marie:

"Jag som trodde att jag var den enda."

Det är så, man känner sig som den enda. Det är bara man som blir mobbad. Alla andra lever ett bra liv och kan vara lyckliga. Leva utan en massa rädsla som äter upp en innifrån.

Men det är ju inte sant. Man är inte den enda. Det är alldeles för många som blir/har bivit mobbade. Det är så fel!

NI ÄR INTE ENSAMMA!


Intressant. Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

En vecka!

Gomorgon eller goddag kanske skulle vara lite rättare egentligen.

Men visst måste man sova länge när det är sista dagen jag kan sova länge fören jag börjar sveps? Imorgon börjar det och det skall bli jätteroligt helt enkelt. Jag behöver verkligen någonting att göra på dagarna. Jag sover liksom bort hela dagen på det här sättet.

Idag är det en vecka tills min pappa fyller 60
och vi planerar en överraskningsfest åt honom. Även om det är ett Formula veckoslut så fick mamma ändå honom att säga att han kommer hit. Han skall fixa lampor och avlopp, typ. Sen har vi allt färdigt när han kommer och sen blir han jätte...well antagligen inte jätte lycklig eftersom han ett par gånger har sagt att han inte vill ha någon fest.

Och ändå ordnar vi en åt honom.

Vi är så hemska.

Enligt mig så borde man nog fira lite när han faktiskt fyller 60år!

(Och det finns ingen risk att han skulle läsa detta eftersom han inte kan någon svenska eller ens har en dator. Ingen fara liksom!)

0-9 på japanska

rei ichi ni san yon go roku nana hachi ku

Tröttis!

Idag är jag trött, väldigt trött och inte bara fysiskt. Det känns jätte jobbigt och jag blir irriterad på allt. Då är det inte bra om datorn börjar krångla.

Så bloggande är lite på halvpaus ungefär. Tills jag orkar lite mera.

Var till Itis och köpte skor åt lillebror och han köpte ett playstation spel även. Nu sitter han i sitt rum och spelar. Kollat på wrestling och sånt. Nu väntar jag bara på att Big Brother skall börja.

Trött!

Hur mår ni idag?

MushroomsJag är ju nästan lika snygg som fröken Nettelblad i det här inlägget.

Nej då, Ulrika är massa snyggare.

för att egofotografering i spegel är så roligt.Mina skrivplaner gick i kras
när en kompis ringde och frågade vad jag skall göra idag. Hon bjöd in sig själv hit så hon är faktiskt nu påväg.

Haha.

Så jag hoppade snabbt in i en dusch och nu skall jag städa golvet för det ser verkligen hemskt ut. Jag skäms, lite.

Jag tror att det blir filmtittande och sånt idag. Skönt.

let's continue.

Jag funderade inatt på att vaka hela natten eftersom jag verkligen inte kände mig trött, men sen i något skede så la jag mig i sängen och en stund senare sov jag sött. Jag har ingen aning när jag egentligen somnade.

Mamma tror att jag kan allt om datorer och internet, så alltid när hon sitter där och hon inte vet vad som händer så skriker hon på mig. Jag vet ingenting, egentligen, så för det mesta så kan jag inte hjälpa alls och blir bara irriterad när hon stör mig.

Jag tror att mitt skrivande får fortsätta idag eftersom det inte riktigt gick så bra igår.

Det är inte värt att slippa undan...

"Är det värt att slippa undan om priset är att inte riktigt existera?"

Annika Marklund har skrivit en krönika i metro.
Den finns att läsa på hemsidan.
Och genom att trycka på citatet här ovanför.

Den berör mig på ett speciellt sätt. Känner igen mig på något vis.
Jag har varit den tysta ensamma flickan.
Det är aldrig roligt. 

Läs krönikan här.

regn och bröst.

Det regnar där ute så det finns ingen chans att jag skulle sticka ut näsa genom dörren idag. Jag tänker stanna inne och koncentrera mig på tvn och skrivande av något slag.

Jag måste ju dock tycka synd om min lillebror som kommer att måsta komma hem i regnet! Fast mest är jag bara glad att jag inte behöver gå ut.

Big Brother började igår och det var verkligen en fartfylld start. Herreduminskapare. Man såg både bakdelar och bröst i första halvtimmen! Jag blev lite chockad.
Får se vad de alla kommer på att göra näst. Jag kan verkligen inte vänta tills kvällen!

bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Finland på bloggkartan.se

Att glömma vardagen.

Klockan är 2:16 AM här i kära Finland och jag är inte så trött ännu att jag skulle kunna få sömn om jag gick och la mig nu. Jag skulle kunna göra så mycket bra med tiden jag har, som t.ex. skriva eller läsa något trevligt, men det enda jag gör är slösurfar omkring.

Idag skall jag skriva på någonting. Det behövs verkligen, med tanke på att jag har en RemusxSirius oneshot på hälft och sen en massa HP och Jrock fanfics att fortsätta på. Jrock har jag inte skrivit på år och dar. Det känns nästan som ett främmande begrepp.
Det är nästan lite sjukt.

Och vad jag saknar skrivandet. Jag saknar att gå in i en annan värld helt och hållet och glömma vardagen för en stund. Det är liksom så skönt att skriva om någon annan. Om något annat. En annan värld.

(Jag har en känsla av att jag är en bättre bloggare på natten än på dagen...)

Vi lever på luft, älskling.


Foto: Jag

Jag var till butiken och skulle köpa lite godis till kvällen då Big Brother börjar igen. Mamma sa att jag även skulle köpa coca-cola åt bror eftersom det inte finns nästan något kvar.
Det gjorde jag såklart och sådär ser det nu ut i vårt fina kylskåp. (och nej, man skulle då aldrig tro att det bor 3 personer i lägenheten om man ser in i kylskåpet. Det finns nästan ingeti det, utom cola!)

2 av alla flaskor är mina eftersom min lillebror inte dricker cola som varit i kylskåpet med öppnad flaska över en natt. Han gillar inte när det inte är någon kolsyra kvar.

Det andra jag köpte var smör och 2 godispåsar.

I den här familjen lever vi på luft och godis och cola.

Kick the can

Om 15 minuter skall jag sätta mig framför tv:n och titta på Hogan Knows Best och antagligen även äta någonting. Med tanke på att jag inte ätit någonting idag så kanske det skulle vara ganska så bra.

Troligen så äter jag nog. Är lite (läs: mycket) hungrig.

Jag har inte gjort någonting annat än suttit framför dator hela dagen. Åh, gud. Och lyssnat på bra musik. Jag lyssnar på musik alldeles för sällan.

Love Like Oxygen - SHINeeNågon poängterade att den har lite Michael Jackson-känsla. Och nu när jag tänker på det så har den personen nog lite rätt. Om man kollar på sättet de dansar, koreografin med andra ord.

De är så söta att jag dör lite. Och musiken är sådär lätt att lyssna på. Underbart.

Ja, jag har fastnat för K-pop.

En komplimang eller?

skrivet på X3M 27.08.2008 12:10


6 dagar kvar tills jag börjar Sveps.
8 dagar till STK där både jag OCH Hipsu kommer att vara. Det är så coolt.

Det skall bli så roligt att börja Sveps och få någonting att göra på dagarna och även få lite pengar. Jag är så pank att det är hemskt.

Förra lördagen var så trevlig och Siiri Nordin var jättefin och sjöng jättefint på Rafla. Och vi satt där jättelänge. Det var jättekul.

Söndagen var inte heller så dålig. Pola IvankaLost & Found. Hur bra som helst. Tydligen så är åldersgränsen till Lost & Found 24 år, men jag kom nog in utan problem. Skall jag ta det som en komplimang eller? Jag är van vid att människor tror att jag är yngre än vad jag är, inte andra hållet.

Intressant.


- Humör: happy
- Musik: -

Sjukt!

Det här känns nästan lite sjukt. Klockan är 3 minuter över 9 och jag känner mig ungefär färdig för sängen. Är bara så otroligt trött att jag håller på och somnar sittandes.

Sjukt.

Vän i fickan!

Var och fikade med en kompis och det var jätte trevigt att sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Vänner är alldeles underbara ting att ha. Man borde kunna ha en vän som man skulle kunna bära omkring i fickan, en som man skulle ta upp när man känner sig ensam och nedstämd.

Fantastisk idé eller hur?

oh the sleepless nights...


Min gamla och min "nya" telefon. Visst är min "nya" mycket finare än den gamla?

Den är skråmig och så för att den är begagnad och jag har fått (köpt tror jag att vi borde kalla det...egentligen) den av en snäll och fin kompis. En av mina äldsta vänner faktiskt. Det är hon som är snobb och köper fina mobiltelefoner helatiden och har en hög såna hemma, tror jag. Och hon som stör sig på småskråmor i hörn av telefoner och måste köpa en ny som inte har fel.

Och för att jag vet att denna vännen läser denna blogg, åtminstone ibland, så kan jag tacka jätte mycket och även påpeka att jag faktiskt inte egentligen tycker att hon är en snobb. Hon är en fin människa. Väldigt fin människa. :)

Jag bryr mig inte. Den är fin ändå.

Nu kan jag faktiskt säga gomorgon, eftersom det faktist är morgon nu. Jag har inte sovit en blund på hela natten och känner verkligen hur huvudvärken är påväg och hur jag fryser lite extra. Usch, jag tycker inte om sömnlösa nätter.
Dessutom har jag varit hungrig hela natten så det skall bli morgonmål så småningom.

Men först skall jag visa en födelsedagspresent jag fick av en släkting, lite sent. haha. Men den är så fin.

1 bäddset
och ljusblåa örngott.

Viss är de så fina? Bollar!

Hur många kommentarer kan ni producera tills söndagen 18:00?

skrivet på X3M 22.08.2008 17:45

 

Eftersom jag kommer att vara hos pappa under veckoslutet och jag har alltid viljat testa en liten grej i någon blogg/dagbok/whatnot så tycker jag att detta är ett perfekt tillfälle.

Jag vill testa hur många kommentarer ni kan producera under en viss tid. Kommentarerna behöver inte vara smarta eller make any sense, så länge som det fortfarande är ord och inte bara sökfb t ti yjro a4ujwoejf br5t4u5g. Om ni förstår vad jag menar.

KLOCKAN 18:00 PÅ SÖNDAG ÄR TESTET SLUT.  (Vill någon räkna hur många timmar det blir? Dankku prehaps? (I'm just kidding!))

Tills dess: Have fun and make me proud.

- Humör: ;D
- Musik: -

Det producerades 109 kommentarer sammanlagt. Sjuktfint. :D

stor succé

Jag har en känsla av att den här dagen kommer bli en stor succé, mest med tanke på det att jag skall upp någolunda tidigt och jag sitter fortfarande uppe. Kan inte sova med andra ord. Mega jobbigt.

Skall träffa en kompis och fika. Alldeles jätteroligt.

Men jag borde ju få sovet också. För att orka.

Statistik; vecka 34Vecka 34

18.08.08 Måndag
AS: 44
UB: 18
Måndagens inlägg:
Brann
Vända dygnsrytmen.

19.08.08 Tisdag

AS: 71
UB: 27
Tisdagens inlägg:
Promenad...imorgon.
På tal om alkohol.
Dagens note-to-self!
Att vakna med huvudvärk

20.08.08 Onsdag
AS: 86
UB: 26
Onsdagens inlägg:
Dålig datorägare.
"Lisa"
Stolt!
Rose

21.08.08 Torsdag
AS: 31
UB: 11
Torsdagens inlägg:
Draw on your head.
Random.
Alright.

22.08.08 Fredag
AS: 28
UB: 14
Fredagens inlägg:
Paus
Följ min blogg

23.08.08 Lördag
AS: 37
UB: 10
Lördagens inlägg:
-

24.08.08 Söndag

AS: 23
UB: 11
Söndagens inlägg:
Roligt


Rekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77


Girls don't cry-outfit.


Jävlar

Nu för att verkligen visa mina känslor så tänker jag svära på finska; VITTU.
Det är nu så att någon idiot har budat på det jag vill ha så nu är priset uppe i 70 euro och det känns lite snopet. Men jag kan ännu buda lite men sen vet jag inte. Jag vill ju ha den så jätte mycket att det kommer att värka så mycket om den nu går framför mina ögon. Men vi får se hur det blir. Jag väntar en tid med att buda åtminstone. Så att personen har mindre tid att upptäcka att jag gjort det. Moahahahaha.

Nu tror jag att jag skall hoppa in i en varm och skön dusch före Hogan Knows Best.

Kram på er! ♥

Den.

Nu väntar jag och hoppas. Hoppas på att ingen får ögonen upp för den. Hoppas att jag har tillräckligt med tur att jag faktiskt lyckas få den. Hoppas att jag lyckas hitta en trevlig själ med bil som skulle vilja komma och hämta den sen när den tiden är inne.

Jag hoppas på så mycket just nu att jag tror att jag spricker.

Nu skall jag gå och se att jag ännu har högsta budet på den.

(Jag håller den hemlig ännu tills det är säkert att jag fått den.)

Roligt

Nu är jag hemma igen och det känns bra. Nog för att det var riktigt trevligt hos pappa också. Att äta makaronilåda klockan 1 på natten är alltid lika roligt och mysigt. Och att sitta på Rafla och nästan avlida av hunger medan en kompis sitter och äter mat är även någonting jag njuter av, not. Vi kunde inte äta där med lillebror eftersom vi båda är ganska så fattiga för tillfället. So no money, no expensive food.

Fast all den väntan var verkligen helt bra. Siiri Nordin var verkligen fantastiskt duktig och verkade ha jätte roligt. Även Raflas ägare var där och han verkade också njuta av det hela.

Det var verkligen värt alltihopa.


Idag skall jag och mamma till Lost and Found och titta på en dragshow. Det skall verkligen bli roligt.

Paus

Idag vaknade jag klockan halv 2 och inte länge hann jag sitta fören mamma och lillebror frågade om jag kommer med efter pizza.

Sen åt vi pizza och tittade på 24 och sen Hogan knows best (gamla delar :() och sen lite till 24. Snart skall vi åka till farsan så det blir ett veckoslut där igen. Vilket även betyder bloggpaus. Några dagar. Både skönt och tråkigt.

Ha ett bra veckoslut!

följ min blogg

Följ min blogg med bloggkoll

draw on your head.

E M Z I sanoo (11:05 PM):
now my head feels blank
Dina sanoo (11:05 PM):
You need to draw something on it!

random.

Jag sitter nu i vardagsrummet med tvn på voice och väntar på att MADE skall börja. Om en halv timme börjar det och det är roligt.

Till det skall jag laga mat.

Och jag är random idag. Jag slutar skriva nu.

alright.

Nu tänker jag definitivt vägra säga gomorgon eftersom jag redan suttit uppe så länge och klockan är så mycket. Och först nu börjar jag känna mig hungrig.

Idag kanske det inte blir en promenad, om inte jag går senare på kvällen. Allt är möjligt, men just nu så känner jag inte för det. Tror att jag skall äta först och sen kanske skriva in sms på datorn och kanske städa lite. Låter det bra? Någonting nyttigt vill jag göra, även om jag inte går ut och promenerar.

Jag vill vara duktigt så att jag kan vara stolt.

10 dagar kvar till Sveps.

Dålig datorägare.

Jag är troligen världens sämsta datorägare. Min dator har börjat surra ilsket åt mig ibland och jag svarar åt den med att slå lite så att den slutar.

Känner mig nästan lite elak, men jag står verkligen inte ut med surrande ljud när jag skall koncentrera mig på någoting jätte viktigt (ja, mitt surfande på internet är jätte viktigt!). Så mina nerver går direkt när den börjar surra.

Samma händer när internet är segt. Jag får spader och vill slå sönder någonting. Huvudet i väggen är väldigt populär sysselsättning här hos mig.

Många dödade hjärnceller.

"Lisa"

En till "Anna" person har uppenbarat sig för mig, denna gång i mitt arkiv.

Här är inlägget
"Lisa" kommenterade i.

Såhär låter kommentaren:

"duu? är du en kille eller en tjej ? O btw, du är sjukt ful!"

Tack "Lisa"! Jag hoppas att ett piano faller i huvudet på dig!

Stolt!

Jag var faktiskt just på ungefär en timmes promenad. Ni vet inte hur nöjd jag är över mig själv som verkligen sa och gjorde någonting. Shit, jag är så duktig.

Jag är så stolt att jag tror jag spricker.

Nästa grej är att göra det varje dag och städa rummet.

En sak i taget.

Rose


Promenad...imorgon.

Jag hade tänkt att jag skulle gå på en liten promenad men sen kom annat i vägen och så blev det inget, men imorgon skall jag vakna tidigt och gå på en fin promenad. Lyssna på musik och bara njuta av livet.

Det skall bli fint.

Tror ni på att detta kommer att hända?

På tal om alkohol.

skrivet på X3M 19.08.2008 14:41


En sak som verkligen stör mig mer och mer för varje dag som går är detta landets alkoholkonsumption och vanor. Jag förstår bara inte längre. Man kan inte göra någoting utan att det skall gå hand i hand med alkoholdrycker. Om man skall träffa kompisar så blir det över ett glas öl/cider/whatever.
Man skall festa varje veckoslut annars är man bara konstig eller dum i huvudet. Det är ju bara så att man gör det.

Ungar börjar dricka som yngre helatiden. Det är sjukt.

Jag är en som inte vill gå till en bar/club eftersom jag får illa att vara. Jag tycker inte om stora grupper människor redan då när de inte är fulla så som fulla blir de alldeles för hemska för mig att vara nära. USCH.

Desto äldre man blir desto svårare är det att slippa alkoholen. Alla vänner tycker att det är så roligt, medan man själv sitter och fasar över det. Mår illa och hatar varje sekund som det pratas om.
Man kan inte slippa bort från det längre.

Man blir outsider om man inte dricker.
Man förlorar vänner för att man inte har drickande som en gemensam sak.

Jag har inget emot att dricka ett glas på ett trevligt ställe, men klubbar får mig att må illa.

Varför är alkoholen så viktig när det kommer till sociala sammanhang?

- Humör: illamående
- Musik: Revelation (Divus Pennae ex Tragoedia) - Symphony X

Dagens note-to-self!

Note-to-self:
Sluta skicka sms åt vänner när du mår dåligt. De har egna problem och orkar inte med dina längre. Så sluta med det NU!

Att vakna med huvudvärk.

Idag vaknade jag med huvudvärk. Hur kul som helst! INTE!

Jag har inte varit och festat så jag kan inte skylla på för mycket alkohol. Eller något annat för den delen. Jag kan inte skylla på någonting alls! Denna huvudvärk var alldeles onödig och dum.

Jag förstår inte den!

Usch, jag vill aldrig vakna med huvudvärk. Det är det värsta jag vet!

brann

Vardagsrummets propp brann och jag fick ringa pappa och fråga hur man byter den. Som tur så gick det bra och allt fungerar igen.

Mest för att internetet är i vardagsrummet så internetet här hos mig sluta även fungera.

Vända dygnsrytmen.

skrivet på X3M 18.08.2008 12:06

 

♥ Dagens bild: tranquility by Tokyo99

Idag vaknade jag första gången vid 8 eftersom en kompis var här övernatt och hon skulle sparkas iväg till skolan. Hennes skola började idag. Jag steg aldrig upp ur sängen då utan när hon gått så fortsatte jag sova sött till 11 då min väckarklocka ringde.

Ja, jag har börjat vända på min dygnsrytm lite. Gick 1 tiden och sova igår också.

Idag så har Kagrra konsert på Tavastia och för en gångs skull så skall inte jag vara där. Mycket ovanligt, men skönt på samma gång.  En stund funderade jag på att kanske gå och kolla kön och så, men jag tror att jag låter bli. Orka åka till stan.

Kan hellre sitta hemma och titta på film.

- Humör: :D
- Musik: -

Statistik; vecka 33


Vecka 33

11.08.08 Måndag
AS: 42
UB: 20
Måndagens inlägg:
Ibland blir inte dagen som planerat.
Jag vet inte för vem jag skriver, det är bara ord.
Statistik; vecka 32

12.08.08 Tisdag

AS: 73
UB: 22
Tisdagens inlägg:
NattNatt!
Dagens outfit 12.8.08
Sju böcker lånade.
Good Morning to you!

13.08.08 Onsdag
AS: 78
UB: 18
Onsdagens inlägg:
Jag slår ett slag för Twitter...
Jag är tydligen inte giftermålstypen...
2 alternativ för min framtid.
Trött.

14.08.08 Torsdag
AS: 54
UB: 25
Torsdagens inlägg:
The ultimate movie taste test
Tyck till; 2 klänningar.
Torsdag

15.08.08 Fredag
AS: 25
UB: 15
Fredagens inlägg:
Det bästa jag vet.

16.08.08 Lördag
AS: 40
UB: 20
Lördagens inlägg:
regnregnregn
Klockan är 2 på natten

17.08.08 Söndag
AS: 16
UB: 12
Söndagens inlägg:
-Rekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77

regnregnregn

Idag skall jag åka till farsan. Jag hoppas verkligen att det inte regnar när jag går, för en stund sen gjorde det det, men nu så är det klart.

Eller mulet, men det regnar inte.

Datorn får bli hemma eftersom jag bara inte orkar ta med den. För bara en natt. Det kanske är bra om jag låter den vila en stund och på samm gång får vila själv. Kan ta med böcker och läsa och häfte så att jag kan skriva om jag får inspiration.

Måste bara vänta på att mitt hår torkar först.

Klockan är 2 på natten.Det där är det jag lever på ungefär. Cola och godis. Okej, nästan, jag dricker inte så mycket cola egentligen. Mer iste och calciumvatten och andra läskdrycker än cola. Cola är min lillebrors grej, inte min.
Men ibland så blir det kvar cola och jag får det. Min lillebror dricker inte cola som stått i öppnad flaska i kylen en natt. Men jag har ingen skillnad, så jag brukar få resten.
Och nu finns det en massa kvar eftersom lillebror åkte till pappa efter borgbacken och jag åkte hem. Skall till pappa först imorgon, vilket egentligen är idag. Klockan är mycket.

Så jag dricker cola. Fast i lilla Finland säger man egentligen inte cola, man säger cokis. Men det kan man ju inte säga i Sverige för då tittar ni svenskar konstigt och frågar vad vi menar.

Jag är alltid orolig över att säga ett ord som svenskar inte förstår när jag är i Sverige. Det är alltid så. Jag måste alltid fundera lite extra på vad jag säger, men det brukar gå ganska bra.

Jag blandar finska/svenska och engelska väldigt mycket när jag pratar har jag märkt. Här i Finland alltså. När man inte kommer på ett ord på svenska så kan man lätt säga det på antingen engelska eller finska, beroende på vem man är med den gången.

Jag tror att svenskar skulle stirra länge om de hörde hur finlandsvenskar pratar i vardagen. Skolornas modersmålslärare är ju oroliga över ungdomars språk nuförtiden. Jag förstår dem.
Fast jag själv har ett bra svenskt ordförråd, enligt mig själv, tack vare det att jag både läser en hel del och skriver. Plus att ha kompisar i sverige har en del att göra med det även.

Men jag vill ändå bli ännu bättre på både svenska och engelska och finska. Perfekt inom språken är jag inte och jag älskar verkligen att leka med ord och varje gång jag kan använda ett lite finare ord så blir jag lycklig. Eftersom det är så roligt och härligt att kunna göra det.

Jag har en gång sagt att ord är min passion och kärlek och jag håller fast vid det.

Jag är bättre på att uttrycka mig själv via skrivna ord än sagda ord.

Det bästa jag vet.

Haha. Mega dålig bloggning idag, vilket dock beror på det att jag inte har varit hemma på hela dagen. Det är skönt att ibland ha sådana dagar när man verkligen inte har tid att sitta framför en dator och tänka på nästa blogginlägg.

Lite mer liv än så vill man nog ha.

Var på Borgbacken idag. Sjukt roligt!

Jag älskar att få släppa loss och leka litet barn igen. Skrika och skratta.

Bästa jag vet.

The Ultimate Movie Taste Test

"You are SETC

(Social, Emotional, Trendy, Choosy)

Your favourite thing is hanging out with your friends and movies are a part of that. You would not describe yourself as an entertainment junkie (there are more important things in life) but you are usually curious about something if it’s causing a buzz. Lining up for the latest blockbuster is fun but you are equally happy watching a favourite DVD at home with a few close mates. After all, great films are like best friends, you can always count on them in times of need."


 

Gör testet här.

Tyck till; 2 klänningar

Vilken av klänningarna från ASOS föredrar du/tycker du mera om?

Jag tycker om båda, men den undre skulle vara snyggare i en annan färg. Kanske typ röd istället för den mossgröna färgen. Men annars så är den alldeles jätte snygg.

Den övre är nästan perfekt. Jag gillar.

Torsdag

Gomorgon!

Idag har jag massor att göra.

  • Föra småpengar till banken.
  • Föra ett papper till työkkären.
  • och antagligen något mer.
Och jag känner mig redan alldeles lat och trött. Att vakna halv 10 är inte så trevligt när man går och lägger sig halv 3  på morgonen.

Blaj.

Jag slår ett slag för Twitter...

...som antagligen är den onödigaste grejen på hela internet, men som jag ändå tycker om ganska så bra.

"What is it? 
Twitter is a service for friends, family, and co–workers to communicate and stay connected through the exchange of quick, frequent answers to one simple question: What are you doing?  Bloggers can use it as a mini-blogging tool."


Det är väldigt lätt att uppdatera och hålla vänner uppdaterade om vad du håller på med, speciellt när man kan ladda ner en liten grej så att man inte ens behöver besöka sidan för att uppdatera eller läsa andras uppdateringar. De ploppar upp i en liten ruta i webläsaren. Sjukt bra!

Ni borde alla bli medlemmar och bli förtjusta. Detta är nästan finare än FaceBook och det säger ganska mycket! FaceBook är bara shit, men ja, jag finns med där även.

Men Twitter är fin grej.

ps. Ni kanske har sett den lilla rutan som kommer från twitter på sidan av min blogg. ds.

Jag är tydligen inte giftermålstypen...

E M Z I sanoo (7:30 PM):
nej jag gifter mig rikt och skaffar kock
Daniel "The Roaring Beast" Rosenlund sanoo (7:31 PM):
du? gifta dig? hmm. mitt huvu tilta. jag kan int riktigt få det där att gå ihop.


Ja, Dankku är så fin.

2 alternativ för min framtid.

skrivet på X3M 13.08.2008 14:11

 

Nu har jag två alternativ att välja mellan när det gäller min framtid.

1) Jag går slut min närvårdarutbildning som läroavtal och jobbar då på antagligen eftis eller något.
+ sidor:
+ Jag får andrastadietsutbildning och kan börja studera någonting i universitet/högskolor/whatnot/andra länder.

- sidor:
- Jag måste börja slåss med närvårdarutbildningen igen när jag redan en gång gav upp det. Jag satt det bakom mig.
- Det är skola.

2) Jag struntar i närvårdarutbildningen och gör någonting helt annat.
+ sidor:
+ Det är inte skola som finns på listan.

- sidor:
- Osäkerheten som att inte veta vad det är ger mig.

USCH. Dåliga listor, men ni förstår kanske lite vad jag går igenom. Jag vet faktiskt inte vad jag skall göra. Sveps lade hela Prakticum-grejen i huvudet på mig och nu så har det fastnat där. Shit, jag vet inte. Jag var inte förbered för att få hela det kastat i ansiktet när jag gick dit igår. Men det fick jag.

Och nu är jag alldeles förvirrad.

ps. en sak är dock säker och det är att jag börjar sveps om 19 dagar. ds.

- Humör: förvirrad
- Musik: -

trött

Det ösregnar där ute. Fan vad jobbigt. Tror verkligen inte att jag skall ut idag. Jag har just läst slut första boken av alla sju som jag lånade från biblioteket. Den som står som etta i listan. Riktigt bra måste jag säga. Nu behöver jag fundera på vilken bok jag nu skall börja läsa på.

Jag känner mig lat och trött.

NattNatt!

Usch vad lat och degig jag känner mig idag. Sov alldeles för lite förra natten, helt tydligt. Fast det är ingen nyhet. Haha. Jag tror att jag skall gå och tvätta bort sminken och borsta tänderna nu och sen lägga mig under täcket och läsa en liten stund.

Och sen skall jag sova.

Gonatt på er! Hörs imorgon!

Dagens outfit 12.8.2008


T-skjorta: UFF
Topp: Ingen aning
Byxor: Mammas som jag fick.

Jag älskar byxorna. Har alltid viljat ha ett par kamoflagebyxor. Snygga så satan!

PS. Jag vet att jag är ful och ser ut som en kille. DS.

edit 21:12
Hann nån av er märka att jag hade skrivit 12.7.08
i rubriken? Virrpanna!
Nu är det rättat dock.

Sju böcker lånade.

1)2) 3) 4) 5) 6) 7)

1)Tio saker jag hatar med mig själv - Randa Abdel-Fattah 2) House of Leaves - Mark Z. Danielewski 3) Änglar - Marian Keyes 4) Timbuktu - Paul Auster 5) Anhörig - Katerina Janouch 6) Veronika decides to die - Paulo Coelho 7) Fakta om Finland - Erlend Loe

Dankku ville se vilka böcker jag lånade igår. Så där har ni dem.

1an lånade jag för att den verkade intressant.
2an har jag viljat läsa enda sen Cokey köpte den i Sverige och jag fick kolla på den i ett dygn ungefär. Nu kan jag läsa den. Det är fint.
3an lånade jag för att jag gillar Marian Keyes sätt att skriva.
4an för att Dankku sa att författaren är bra och böckerna med. Så kan kunde inte låta bli att ta den.
5an har jag faktiskt läst en gång tidigare och minns att den var bra så jag vill kolla om jag minns rätt eller inte.
6an har jag en gång börjat läsa på men sedan måste min mamma ge den tillbaka åt sin kompis så jag hann aldrig läsa slut den. Så nu har jag den möjligheten.
7an kan jag skylla på Dankku igen, eftersom jag inte ens visste om författaren fören han berättade om honom. Men boken verkade intressant.

(Detta inlägg får det att låta som om jag bara hade en kompis i hela vida världen och att den kompisen skulle heta Dankku, men så är det icke. Han är inte ens min kompis (I'm just kidding). Men när man sitter uppe mitt i natten så finns det inte så många att prata med. Därför är Dankku så bra. Dessutom sitter jag och lyssnar på Dankku nu även. Hans 60 minuter långa podcast om inget och allt. OCH pratar med honom på msn. Overload of Dankku.)

Good Morning to you!

Gomorgon!

Idag har jag redan hunnit duscha och äta morgonmål, två bröd och iste med mangosmak, och nu kan jag bara sitta och vänta på att klockan skall bli så mycket att jag kan åka till östra centrum för att träffa lilla Chobb och familj. Det skall bli alldeles otroligt roligt att få träffa henne och hela hennes familj. Jag har inte sett dem sen dagen de gifte sig och det är en tid sen.

Först trodde jag att jag inte skulle hinna se dem när de är här i Finland, men fick sms igår av Chobb där hon frågade om jag hinner träffas. Såklart sa jag.

Dock så gör jag det före Sveps, men det blir bra. Först en timme i östra centrum och sen snabbt till stan och Sveps. Det blir hur bra som helst.

Vad skall ni idag?


Kram! ♥

Ibland blir inte dagen som man planerat.

Jag hade verkligen inte planerat att vara borta hela dagen, men så blev det sen ändå. Hade faktiskt bara planerat att gå till biblioteket och låna några böcker och sen fördjupa mig i deras värld.

Nå, det gjorde jag tillsammans med lillebror. Lånade inte mindre än 7 böcker och sen sa lillebror att jag får komma till stan och träffa hans kompisar, så jag hängde på med en tung väska.
Sen satt vi på Rafla i många timmar. Jag drack en cola och en Gin. Den fick mig att bli lite snurrig även om det bara var en lonkero! ffs.

Sen var vi på mcdonalds och åt, detta var vid 7 tiden på kvällen. På metrostationen träffade vi mamma.

Hemma var vi först vid 20 före 9.

Sjukt. Nu har jag sju böcker att läsa. Det är fint.

Men nu skall jag kolla vem som saknar mig. Jag fick ett sms!

Jag vet inte för vem jag skriver, det är bara ord.

Jag vet inte för vem jag skriver,
det är bara ord. Är det i handen
det börjar, eller huvudet eller utanför
mig själv?
Jag vet inte för vem jag sjunger,
och vem bryr sig om sånt? Det är bara toner
som flyger genom luften, till något öra någonstans.

Ref: Det är bara toner, toner som lever,
det är bara ord som redan finns.
Det är bara toner, toner som jag lånat.
Det är bara ord, bara ord

Kanske såg jag min tanke flyga, lite ovanligt högt.
Kanske den hade väntat länge, eller kanske föddes
den just nu. Någonting i dina ögon, något i det du sa,
eller var det i sättet som handen, på min axel, vilade
så tungt.


Ref: Det är bara toner, toner som lever,
det är bara ord som redan finns.
Det är bara toner, toner jag lånat.
Det är bara ord, bara ord.

Dina steg är ljust, det långsamt driver en dörr
som slog igen och så, plödsligt satt jag här med
pennan i min hand....
Jag vet inte för vem jag lever, men jag
lever ändå. Kanske är det för ljustet i tunneln
eller kanske, bara för mig själv.


Ref: Det är bara toner, toner som lever,
det är bara ord som redan finns.
Det är bara toner, toner som jag lånat.
Det är bara ord, bara ord
Det är bara toner, toner som lever
det är bara ord som redan finns.
Det är bara toner, toner som jag lånat.
Det är bara ord, bara ord

Det är bara ord - Lisa Nilsson

Statistik; vecka 32


Vecka 32

04.08.08 Måndag
AS: 33
UB: 18
Måndagens inlägg:
Förtjust
SLUT-PRIDE

05.08.08 Tisdag
AS: 83
UB: 25
Tisdagens inlägg:
Statistik; vecka 31
Min ålder tycks chocka människor.
Dagens låt: CrushCrushCrush - Paramore
Goddag

06.08.08 Onsdag
AS: 90
UB: 35
Onsdagens inlägg:
Par i bloggvärlden.
"Why so serious?"
Anorexia's living face, Isabelle Caro

07.08.08 Torsdag
AS: 93
UB: 30
Torsdagens inlägg:
Vita naglar.
Jag lider av det att ni skriver reklam i min blogg!
Dagens bild & Ylletröja
Alexander McQueen Fall 2008 Ready-to-wear collection

08.08.08 Fredag
AS: 91
UB: 53
Fredagens inlägg:
En massa pizzasnack.
Lillebror räknar mina pengar.
Silverfiskens fotoblogg.

09.08.08 Lördag
AS: 104
UB: 29
Lördagens inlägg:
Googleskills.
Girls don't cry.
Död
Wrestling
Nya favoriter på cocoo.se
Cage - Dir en grey

10.08.08 Söndag
AS: 79
UB: 32
Söndagens inlägg:
Tävling hos kiwiz.blogg.se!
A rant about the internet!
Xena
I mitt huvud är jag aldrig ensam.Rekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77

Tävling hos kiwiz.blogg.se!(klicka på bilden för att komma till tävlingen)

A rant about the internet!

Världens bästa Dankku, en av de roligaste människorna jag känner, har gjort en podcast som jag tycker att ni alla skall lyssna på. Ni kan lyssna på den här. Och jag säger att det lönar sig verkligen eftersom jag satt och vred mig av skratt medan jag lyssnade.

Verkligen genialiskt roligt.

Så gå och lyssna på den NU! NU! NU!


Xena

Jag hann titta på Xena idag. Jag har missat den nu i många veckor, men idag så hann jag slå på tvn och titta. Xena är så cool.

Söndag. Trögt.

I mitt huvud är jag aldrig ensam.

skrivet på X3M 10.08.2008 13:55

 

Jag tycker om den känslan jag får när jag får en idé till någonting och bara sitter och skriver och skriver och skriver. Då kan jag koncentrera mig helt och hållet på det och glömma hela yttrevärlden och alla dess problem. Alla mina stora problem som jag borde ta tag i men aldrig vill för jag vet vad som skulle kunna hända ifall allt går fel.

Katastrof och mera sprickor i mig. Jag vill bygga upp mig igen, inte ge mig en massa mer sprickor och värk.

Mer tårar.

I verkligheten är jag ensam, men i mitt huvud är jag aldrig ensam, för där har jag allihopa. Jules, stackars stackars Jules. Indira, som man även borde tycka synd om med tanke på hennes far. Liz, hemligheter hemligheter. Alex, rika flickan som vill ha någonting mer.

Och nu även Remus som vill ha sin Sirius.

- Humör: :D
- Musik: -

Googleskills.

"säga vad man vill om msn-generationen, men vi har googleskills som ingen annan"


(så stod det på Idas personliga meddelande på msn. jag tyckte att det lät så bra.)

Girls don't cry.

Skall snart sätta mig framför tvn och tillbringa resten av kvällen med att titta på en film. Det skall bli jätteskönt. Tror att jag skall laga bröd och äta också. Och tvinga i mig en huvudvärkstablett. My head is killing me.

Bjuder på en bild också. haha. Såhär såg jag ut igår när jag städade golvet mitt i natten:


Visst är min t-skjorta underbar?

Död

Just nu har jag ont i huvudet och känner mig faktiskt ganska så trött. Så bloggande känns inte som det jag vill göra för tillfället. Har suttit och läst igenom en massa gamla blogginlägg som fanns på min bloggkoll. Massor massor inlägg kan jag berätta åt er.

Det blir lite tröttsamt tillslut.

Detta har inte varit världens bästa dag helt enkelt.

Jag känner mig så död.

wrestling

Var just i butiken tillsammans med lillebror. Han köpte en massa coca cola. Han har ett allvarligt beroende när det kommer till både coca cola och tobak.

Men han är underbar ändå. Min lilla wrestling-kompis.

På tal om wrestling så tror jag att jag skall gå tillbaka och titta på lite wrestling.

Vad skall ni göra idag?

Nya favoriter på Cocoo.seLite nyheter på cocoo.se.

Visst är de underbara? 


Jag tycker så mycket om dem att jag vet inte vad jag skall göra. Gud, jag önskar att jag hade pengar och kunde köpa lite smycken nu.

Lilla fågeln i buren är nog helfavoriten. Den vinner. Men alla andra är även så underbara!

Cage - Dir en greyEtt av favoritbanden. Definitivt.

En massa pizzasnack

Skall snart gå och titta på en film som kommer på tv. Tittade faktiskt Harry Potter och Fången från Azkaban idag tillsammans med lillebror medan han åt sin pizza. Det var lite roligt.

Dagens roligaste händelse var säkert när vi kom till pizza stället så sa gubben i kassan "Dubbelost? Tonfisk?" åt min lillebror. Haha. Han kan snart allt Leo skall ha på sin pizza. Det bevisar att Leo äter pizza alldeles för ofta.

Min statistik sköt i höjden idag. Shit liksom. Jag tror att det att jag länkade till silverfisken och hans fotoblogg har någonting att  göra med den saken. Kul med lite mer besökare ibland.

Kram på er! ♥

Lillebror räknar mina pengar.

Jag städade golvet igår och idag blev det både dammsuget och tvättat. Och min matta blev förd och tvättas. Så nu är mitt golv så rent att min lillebror kan sätta sig ner på golvet och räkna mina småpengar som jag samlar på.

Han vill inte bli fotad så det är därför han har den fina skålen vid sitt ansikte.Jag är så rik.

Silverfiskens fotoblogg.

Nu tänker jag tipsa er om någonting otroligt fint. Alla känner väl till den fantastiske bloggaren Silverfisken som har bloggen Ett liv i exil.

Nu har Jonas en ny blogg, en fotoblogg, som innehåller en massa fina fotografier eftersom han är alldeles otroligt bra fotograf. Den hittar ni här: Brisbane Wedding Photographer.

Den är värd en titt kan jag säga åt er.

Vita naglar.

För att det var en tid sen senaste naglar-inlägget. Och mina naglar tycks vara ganska så populära bland personer. Här har ni mina naglar som de ser ut nu:
Ja, vitt nagellack. Det är ganska intressant tycker jag. Lite ovanligt liksom.

Jag lider av det att ni skriver reklam i min blogg!

Ibland stör det mig extra mycket att jag bor i Finland/inte har ett svenskt bankkonto.
Ifall jag hade ett svenskt bankkonto skulle jag kunna lägga in reklam på bloggen med hjälp av ADOperator eller Tradedoubler eller andra liknande sidor och kanske kunna få lite extra pengar.
Men nej, det kan  jag inte eftersom jag bor i lilla cp-finland.
Sen igen ifall jag bodde i Sverige så skulle jag kunna bli medlem på Gratisbio och Gratismakeup och få en massa presentkort och kunna shoppa gratis en massa fint.

Visst skulle det vara alldeles underbart?

Jag nästan lider av det att alla andra har den möjligheten utom jag, eftersom jag inte bor i samma land. Det att NI påminner mig om att sidorna finns gör inte mitt liv alls lättare kan jag berätta åt er.

Jag ber er att sluta skriva reklam i kommentarerna om Gratisbio eller Gratismakeup. Det hjälper inte mig och inte er heller eftersom jag inte kan bli medlem för att ge er poäng. Tyvärr.

Uppfattat?


Dagens bild & ylletröja

skrivet på X3M 07.08.2008 14:25

 

♥Dagens bild: Heed Thy Call by slumberdoll

Nu är jag verkligen hungrig. Mamma lagar mat i köket. Jag har inte ens ätit morgonmål idag. Det är sommar.

Fick ett sms av en kompis mitt i natten där hon sa att hon inte kan träffa mig idag eftersom hennes lilla son har fått något virus och de har suttit på barnakuten halva natten. Stackars lille.

Jag har vita naglar idag. Det är så fint.

Och jag kom på att jag vill börja sticka en stor ylletröja. Gammal? Jag? ....neeejdå.

- Humör: ok
- Musik: -

Alexander McQueen Fall 2008 Ready-to-wear Collection


Bilder: style.com resten av collectionen kan ni kika på här.

"I've got a 600-year-old elm tree in my garden," he said, "and I made up this story of a girl who lives in it and comes out of the darkness to meet a prince and become a queen."
Alexander McQueen

När jag såg bilderna 5 och 6 så fick jag stor lust att ta fram garn och stickor och börja sticka på en stor, lång och mjuk ylletröja. Jag tror att det är någonting jag tänker göra sen när jag har pengar till garn och sånt.

Jag hade tråkigt igår så jag tog upp style.com och hamnade in på Alexander McQueen. Tänkte tappa hakan och all förstånd. Det är så otroligt vackert helt enkelt. En massa tyll och spets. Vackra detaljer. Otroligt vackra klänningar, både korta och långa.

Svart/rött/vitt blandat.

I'm in heaven.

Par i bloggvärlden.

Den nya innegrejen är väl att partners bloggar. Tänk er Katrin & Alex, Hanna Fridén & Kristofer och nu Blondinbella & Nils aka Storstadspojken.

Känner ni till något till par i förhållande som bloggar så berätta gärna. Detta fenomenet fascinerar mig lite. Jag hoppas nästan på att kunna hitta en partner som är villig att börja blogga/bloggar redan. Jag tror att det hjälper personen att förstå den andra bättre, när bloggande är en så stor grej för en bloggare.

Jag tycker att det roligt med så många par i bloggvärlden.

"Why so serious?"Den där filmen var jag och tittade på, igen, idag tillsammans med hela min familj. Pappa, mamma och lillebror. Jag älskar den filmen. Den är verkligen sevärd.

Så GÅ OCH SE DEN och var en smart människa.

Heath Ledger är alldeles bäst i sin roll som Jokern.

Min lillebror har nu sett filmen 3 gånger.

Anorexia's Living Face, Isabelle Caro

Den här tycker jag att ni alla skall se. Den hittade jag hos Stina-Lee och den är verkligen berörande. Jag tycker så otroligt synd om Isabelle Caro.

Men visst är det jättefint att hon har börjat äta lite?


Statistik; vecka 31Vecka 31

28.07.08  Måndag
AS: 48
UB: 22
Måndagens inlägg:
Varmt!!
Visst kan vi finländare också.
Liv i luckan!
Goood mooorning!

29.07.08 Tisdag
AS: 60
UB: 21
Tisdagens inlägg:
Statistik; vecka 30
Lätt och snabb måltid
Shredding scissors!
Tyck till; Mickey Mouse
I'm a weak person.

30.07.08 Onsdag
AS: 146
UB: 31
Onsdagens inlägg:
I will never quit.
Patetiska lilla Anna!
Obehaglig dröm
Halv 3 snart

31.07.08 Torsdag
AS: 110
UB: 44
Torsdagens inlägg:
God Natt!
You are so lovely.
Happy Harry Potter Day!


01.08.08 Fredag
AS: 48
UB: 20
Fredagens inlägg:
Leo här hej (skrivet av gästbloggaren Leo)
Leo gästbloggar från 1.8 till 4.8.08


02.08.08 Lördag
AS: 27
UB: 14
Lördagens inlägg:
Jesus thank you for your pain, hey jesus (skrivet av gästbloggaren Leo)

03.08.08 Söndag
AS: 29
UB: 16
Söndagens inlägg:
Keif hos Luddz (skrivet av gästbloggaren Leo)
Mirror mirror on the wall (skrivet av gästbloggaren Leo)Rekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77


Jag tänkte att jag skulle göra det här ännu roligare och lista dagarnas inlägg även.
Låter det bra?
eller ser det bra ut kanske är rättare fråga.

Min ålder tycks chocka människor.

Oktober sanoo (11:39 PM):
är du tjugo eller nittion?
E M Z I sanoo (11:39 PM):
tjugo
Oktober sanoo (11:39 PM):
HERREg4d
Oktober sanoo (11:39 PM):
herregud

Dagens låt: CrushCrushCrush - ParamoreIf you want to play it like a game
Well, come on, come on, let's play
Cause I'd rather waste my life pretending
Than have to forget you for one whole minute


Goddag

Goddag på er allihopa!

Snart skall jag gå till butiken med mamma och sen kanske jag borde göra ansökan till jobbplatsen. Kanske. Får se. Dessutom skulle jag vilja kolla någon film.

Får se vad som händer sen.

Kram! ♥

Förtjust

Idag var jag och lillebror och Lalla och åt på Rafla och det var riktigt gott. Speciellt när mamma betalade det. Haha.

Lalla har en IPOD Touch och jag fick leka med den lite. Nu är jag alldeles överförtjust och VILL HA en. Den är ju så jävla snygg!

I need moneeeh and a job.

SLUT-PRIDE!

Skrivet på X3M 04.08.2008 12:22


Nu är jag hemma igen och mår ganska så bra. Vill dock tillbaka till Sverige redan men det är ganska så normalt för mig. Det vill jag varje gång. Alla är så underbara där.

Jag saknar allihopa.

Det var så fint att sitta och lyssna när alla sjöng och spela gitarr. Alla blev kära i Hipsus sångröst. Och Hipsu passade bra in i gruppen.

PRIDE paraden var så underbart även om det regnade och jag vågade inte ta fram kameran. Måste ju hålla i paraplyet och Hipsus hand för att inte tappa bort gänget. I den mängden människor skulle det inte ha varit jätte trevligt. Men allt gick bra och mina fötter dog efter allt gående och så gick vi och äta till Pizza Hut som säkert har de godaste pizzorna ever!
Satt och pratade en massa och fick vänta på notan i en halv timme! Det var helt sjukt.

Vi kollade Totoro filmen hos Emelie och den är så söt!

På båten var vi och lyssnade på karaoke och vissa sjöng alldeles horribelt dåligt.

Emelie var underbar. Nelle var underbar. Emilott var underbar. Och Hipsu var underbar. ♥

Och mamma såklart som betalade hela skiten.

Jag vill tillbaka. Jag älskar er allihopa!

ps. Vi såg människor från Hesa i paraden! ds.

- Humör: lycklig
- Musik: -

Keif hos Luddz

Skall snart åka till Liam för att sedan därifrån åka till Luddz för att skriva manus till våran film och keifa. (Keif = åländska för kaffe typ) Vi skall använda Luddz nya fancy kaffemaskin, mycket spännande.
Och jag kärlekar på Bullet for my Valentines akustiska versioner av deras sånger.

Ha en bra dag!

Mirror, mirror on the wall..

Klockan är halv 3 och jag känner mig sådär passligt hata mig själv och hacka ögen ur mig deprimerad. Och ja, ibland skrämmer jag mig själv.

Jesus thank you for your pain, hey Jesus

Idag var jag och hälsade på min kompis som jobbar som hjälpledare på min systers konfirmationsläger. Vilket visade sig vara massa skoj eftersom en hel hög med mina vänner också var där och de flesta hade jag inte sett på en tid så det var kul. <3 Tog en halv timme med båt att komma dit, vilket var helt trevligt men kallt att åka. Även fast jag är en obotlig datanörd gillar jag ibland att vara ute också. Men trevligt hade jag iaf, och jag märkte att min syster kanske saknade mig en aning, fick både en stor kram när jag kom och innan jag åkte och dessutom ringde hon för en stund sedan och undrade ifall jag verkligen hade skrivit det där brevet till henne man fick ''posta'' i en låda eftersom hon inte fått det ännu. Ibland kan hon vara gullig.

Men eftersom jag är otroligt trött på senaste tiden skall jag gå och lägga mig snart, så sov sött!

Leo här hej..

Ta-daa nu är jag här, lyckades hittta hit också, go me! Jag är lite så här smått lost med att vad jag skall skriva hit, måste erkänna att jag inte är så bra på det här med att blogga och framför allt inte att blogga på svenska. Men ja gick och sova igår..idag.. klockan 8 på morgonen och halv 12 ringer min kära lilla mamma och väcker mig och meddelar att de kommer hem redan idag och huset måste vara städat tills det, så efter knappt 4 timmars sömn får jag snällt masa upp mig och städa undan allt jag lyckas sprida ut här, vilket jag är proffs på, obs utspridningen inte städningen. Så tror idag får jag skutta i säng rätt så tidigt för jag skall ut och resa imorgon, med båt! Men mer om det imorgon.

Jag räknade häromdagen ut att jag spenderat en sådär 3500 kr på konsert biljetter i år. Vilket när man tänker efter är en himla massa pengar, men det är ändå värt det tycker jag. Själv älskar jag att gå på konserter, det är så otroligt härligt. Sitter just nu och väntar på att min biljett till Disturbeds konsert skall komma hem, och jag hatar att sitta hemma och vänta på posten. Brukar oftast själv gå och plocka upp biljetten eftersom då behöver man inte vänta så länge, men tyvärr fanns det inte någon sådan möjlighet den här gången så det är bara att vänta på den då. Jobbigt.
Men i alla fall, jag tror det får vara färdigt randombabblande för idag, mer, och hoppeligen mer intressant, bloggande får ske imorgon.Sådär uttråkad kan man vara.
Puss och kram och hejdå från Leo.
 

Leo gästbloggar från 1.8 till 4.8.08Där har vi snyggingen som kommer att ta hand om er och bloggen medan jag svävar på moln i Sverige. Snyggingen heter Leo och är en alldeles underbar människa. Hon är en finfin människa.

Jag hoppas att ni är snälla med henne. Hon kommer att börja blogga efter 5 på kvällen eftersom jag sa åt henne att göra så. För då är jag på Silja Line.

Nu skall jag fortsätta göra mig färdig. Vi hörs på måndagen!

RSS 2.0