OBS!
Klockan i bloggen är går i svensk tid så lägg till en timme för att få riktiga tiden.

Nostalgiskt...och annat

Skrivet på X3M 30.10.2008 12:25


 

Det är ett helt år sen The GazettE konserten. Det känns alldeles otroligt. Jag kan inte förstå att det har gått ett år. Tiden tycks gå så fort fram att jag inte hinner med riktigt.
Jag saknar den tiden. Jag vill sitta på gatan vid Tavastia igen och känna samma känsla. Veta att snart får man se dem. Snart.
Jag vill gå på kaffe med Mia och få en tekopp framför mig istället för kaffe. Sitta och prata om allt och inget och bara njuta.
Kom tillbaka killar, snälla!

Jag känner mig nostalgisk idag.

Hej, jag saknar dig. Jag önskar att du skulle kunna prata med mig. Jag önskar att vi skulle kunna reda ut det här råddet. Jag vill kunna krama dig igen och prata med dig och skratta med dig. Förlåt att jag är så jobbig. Jag vill inte förlora dig. Jag har förlorat alldeles för många viktiga personer i mitt liv. Jag vill verkligen inte att du blir en av dem.

Idag skall jag till frissan och klippa och färga håret. Det är bäst.

- Humör: ok
- Musik: -

New hair.


Jag har tappat bort en t-skjorta.

Jag borde allvarligt gå och sova nu. Känner mig jättetrött och hängig och jag skall orka med en massa imorgon. Skall gå till frissan och efter det måste jag gå och leta efter en helt vit t-skjorta eftersom jag verkar ha tappat bort en vit t-skjorta. En vit t-skjorta som jag skulle ha behövt ta med till sverige nu till veckoslutet. Så jag måste ta och leta reda på en ny och köpa den.

Jag har ingen aning hur jag har lyckats tappa bort en t-skjorta.
Jag antar att det kräver en hel del talanger. Eller något.

Men nu sova. Gonatt mina söta läsare!

Anything Hyde can do, Gackt can do better.Jag dör varje gång. Den är ju bara för skön. Fick låten i huvudet idag när jag och Tony satt och väntade på min mamma. Det var lite irriterande. Men den är trevlig. Haha.

wopoo

Dåligt med bloggningstid idag. Nu skall jag äta någonting och kolla på Simpsons...tror jag. Ja, jag hade rätt. Berättar mer senare. Kanske.

Statistik; vecka 43


Vecka 43

20.10.08 Måndag
AS: 29
UB: 16
Måndagens inlägg:
Skäms
Jag...skall...vblogga...:/
Galen

21.10.08 Tisdag
AS: 50
UB: 21
Tisdagens inlägg:
Statistik; vecka 42
Onödigheter.
VPFPH on youtube.

22.10.08 Onsdag
AS: 34
UB: 16
Onsdagens inlägg:
Öppna ögonen
Kärlek
Okänt nummer.
runrunrun

23.10.08 Torsdag

AS: 50
UB: 23
Torsdagens inlägg:
Klappat och klart.
Fel.
Om makt och ansvar.
Miyavi

24.10.08 Fredag
AS: 43
UB: 20
Fredagens inlägg:
OMG, so much fun.
Haha
My first vlog.

25.10.08 Lördag
AS: 23
UB: 13
Lördagens inlägg:
Språng hela dagen

26.10.08 Söndag
AS: 54
UB: 19
Söndagens inlägg:
utan stora bokstäver.
Fotoprinter.
Jag och världens mysigaste tröja.
Premiären av "Av ren kärlek till mig".Rekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77


Främmande fingrar.

Tack Tony.

Och det var egentligen allt jag har att säga just nu.

Både bror och Tony var här och trixade med den "nya" datorn. Som förövrigt är mindre än min dator vilket jag finner ganska så roande. Lilla IBM laptopen som är kopplad i stora skärmen som ännu fungerar, allt annat var helt kaputt. Fascinerande.

Så nu ser det fint ut i vardagsrummet och min Lillebror är nöjd när han har en dator och behöver inte dela med mig. Jag är åtminstone mycket tacksam.

Skönt att få min dator helt för mig själv. Inga fler främmande fingrar på tangentbordet.

mörker

Jag blev lite blöt. Det regnade när jag kom ut från metron. Ösregn. Men jag skrattade nog bara. Men usch. Plötsligt blev det jätte mörkt.

utan stora bokstäver.

oh. crap. inga stora bokstäver i detta inlägg. bara för att det är roligt att skriva så ibland. även om det även är svårt eftersom mina fingrar är så vana vid att skriva stora bokstäver efter varje punkt. men kanske jag kan lyckas hålla mig borta från dem ändå.

har en massa att göra på en vecka. eftersom jag ju är påväg till sverige nästa fredag och jag borde hinna köpa en webcam före det och gå till frissan på tisdagen, då har jag även insiders som jag även måste hinna till. och så tycker jag att jag har någonting annat även, men kan inte komma på vad. mitt minne är så otroligt dåligt och jag orkar inte tänka.

jag hoppas att denna vecka inte kommer vara lika full som förra eftersom det var verkligen intense. jag är inte van vid så mycket happenings och jag är en människa som behöver lite paus och egen tid så att jag bara kan ta det lugnt och andas. jag blir utmattad och trött. så förra veckan var verkligen någonting nytt för mig. ansträngande men även rolig.

jag tror nog inte att jag har så mycket att göra nu på veckan. utom tisdagen som kommer vara en massa springande. om jag nu lyckas få tiden lite ändrad så att jag hinner med både insiders och frissan. jag vet inte hur det skall gå.

jag har 2 bilder jag skall visa frisören så det skall bli roligt.

(jag vill vlogga helatiden och det är lite sjukt.)

fotoprinter

Nu har jag varit duktig och installerat och satt på plats min fotoprinter som jag fick av mamma till födelsedagspresent. Ja, jag är väldigt lat så det har inte blivit gjort fören nu. Det är ju liksom evigheter sen min födelsedag.

Men ändå. Den är så fin.

Jag och världens mysigaste tröja.


Premiären av "Av ren kärlek till mig".

Jag borde definitivt komma ihåg den här känslan nästa gång någon bjuder på alkohol och komma ihåg att tacka nej. Att inte alls dricka någon form av alkohol. Man kan faktiskt ha roligt utan alkohol. Tro det eller ej. Åtminstone så är nästa dag mycket roligare när man inte sitter och mår illa och har huvudvärk.

Ja, jag sitter och lider just nu, men jag kanske överlever. Är ensam hemma faktiskt.

Gårdagen gick ganska så bra efter all skit med träffen som inte blev någonting. Jag tackar Tony så mycket för att han var där med mig. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan honom. TACK TONY!
Sen åkte jag hem och träffade min storebror som var här och hälsa på. Vi åt mat och försökte få andra datorn att fungera, vilket inte gick så bra med tanke på att tangentbordet inte fungerar. Börjar kännas som om allt går sönder i det här huset.
Storebror var snäll och skjutsade mig och Lillebror in till stan där jag träffade både Tony och Anna.

På kvällen gick jag och Anna (tillsammans med resten av Insiders) till svenska teatern och såg premiären av "Av ren kärlek till mig" som är alldeles fantastiskt fin. Jag tycker om den pjäsen alldeles sjuktmycket. Efter det så fick vi stå på scenen och skåla med alla. Och sen blev det mat. Och vittvin.
Och prat med människor.
Och fortsättning på Vespa. En lonkero.
Och det gick runt i mitt huvud efter det.

Men jag hade jätteroligt. Fast nu känns det inte lika bra. Jag är såå trött och mitt huvud dödar mig.

Språng hela dagen

skrivet på X3M 25.10.2008 10:03


Idag kommer jag vara på språng hela dagen. Det känns lite sjukt, men ändå otroligt roligt. För det är en massa roligt jag skall göra.

Först så skall jag träffa en massa vänner och ha en liten träffis. Det är ungefär 40 människor som är påväg dit så det blir fint. Jag får leka fotograf.
Sen efter det så skall jag till Svenska Teatern och gå på premiären av "Av ren kärlek till mig." som är en otroligt fin pjäs som ni alla måste se. Efter det så blir det efterfest med mat och skålande på scen. Prat med skådespelarna och annat fantastiskt.
Jag kan bara tacka Insiders.

Så jag kommer att komma hem sent ikväll. Helt sjukt.

- Humör: glad
- Musik: -

OMG, so much fun.

skrivet på X3M 24.10.2008 12:18

2 saker jag tänker säga i detta inlägg. Och eftersom jag snart har bråttom till stan så måste jag ta det snabbt.

1. Jag hade otroligt roligt igår på bokmässan. X3M äger min själ. Det var jätteroligt att prata om Insiders och yay. Och jag fick både t-skjorta och väska. Hur bäst som helst.

2. Jag vaknade klockan halv 8 idag för att göra vlog och det gjorde jag. Dock så suger den och kvaliteten är dålig, men jag är ändå stolt över mig själv. Om ni vill se den så klicka här.

Nu springer jag. Bye.

- Humör: :D
- Musik: -

haha

Haha. Jag vet att ljudet suger i vloggen som jag la in i förra inlägget. Förlåt mig. Jag skall försöka komma på hur jag får bra ljud. Jag vet inte varför det blev så dåligt plötsligt.

Shit happens.

Nu är jag hemma igen. Skönt. Var hos Anna och färgade hennes hår tillsammans med Tony. Jätteroligt.

My first Vlog.*går och dör i ett hörn*

Klappat och klart.

Okej. Vi gör såhär. Jag gör vloggen imorgon på morgonen och sen när jag gjort den så kanske jag åker och träffar Anna och Tony.

Fel.

Jag vet att jag har varit jobbig. Ja, jag vet att jag inte har tagit kontakt. Jag vet att jag är jobbig. Jag vet att det är jobbigt att vara vän med mig. Jag vet att det är hemskt när det alltid är någon annan som skall ta kontakt eftersom jag har svårt att göra det. Jag vet att det är mitt fel.

Jag vet att felet såklart ligger i mig.

Var annanstans skulle det ligga?

Jag vet att jag borde bli bättre på att hålla kontakt. Jag vet att jag borde få bort min telefonrädsla. JAG VET.
Men jag kan inte göra det ensam.

Jag är ett stort fel.

Om makt och ansvar.

För att Annika är så fantastisk så låter jag henne sköta snacket. Läs hennes krönika här. Den är fantastiskt bra.

MiyaviHan är så jävla snygg.

Öppna ögonen

Jag har gjort en massa idag som jag inte brukar göra vanligtvis. Som första grej så pratar jag ju såklart om det att jag svarade i telefonen även om det var okänt nummer. Det är någonting som inte händer sådär jätteofta. Jag är stolt över mig själv även om det borde vara en sak som är naturlig.

Andra saken är att jag lekte på Insiders idag. Det är någonting jag allvarligt undvikt i många år. Gusses ord går runt i mitt huvud alltid nu och då och jag vill göra det. Jag vill ge mera av mig själv åt andra. Gusse gav mig en hel del även om han inte vet om det. Han fick mig att öppna mina ögon lite mer. Förstå lite mer.
Dessutom så såg jag honom uppträda på Svenska Teatern idag även.
Han var väldigt bra.
Han är en väldigt trevlig människa.
Skådespelare fascinerar mig.

Men jag var med och lekte.
Det ni, är en ganska så fin grej.

Kärlek

Jag har antagligen köpt världens mysigaste stickade långa tröja. Den är jättemjuk och skön att ha på sig. Ja, jag sitter med den på mig just nu så jag vet vad jag talar om. Tro mig.

Jag tror att jag är lite kär i den.

okänt nummer

Nu kan ni alla vara väldigt stolta över mig. Jag svarade just i min telefon fast det var ett nummer jag inte kände igen. Okänt nummer och jag svarade ändå.

Dock så sökte hon någon alldeles främmande människa för mig. Så det var fel nummer.

Men fina grejen var den att jag svarade.
Och Camilla är nu väldigt stolt över mig. Det gör mig glad.

runrunrun

Se mig nu nästan springa till metron. Guaaah.

Statistik; vecka 42Vecka 42

13.10.08 Måndag
AS: 109
UB: 16
Måndagens inlägg:
Statistik; vecka 41
PS.
Good

14.10.08 Tisdag
AS: 76
UB: 18
Tisdagens inlägg:
Äntligen
Hatälska
Morsning

15.10.08 Onsdag
AS: 67
UB: 16
Onsdagens inlägg:
I got ze power nao.
Massor
Nagelupdate.
Det eviga: Jag borde städa!
I have a life, believe it or not.

16.10.08 Torsdag
AS: 104
UB: 17
Torsdagens inlägg:
Beroende.
Blogawards
Gamla dagens outfits fascinerar mig.
Mörkt

17.10.08 Fredag
AS: 34
UB: 11
Fredagens inlägg:
Möjlighet för regn finns.

18.10.08 Lördag
AS: 16
UB: 12
Lördagens inlägg:
Fullt upp

19.10.08 Söndag
AS: 60
UB: 20
Söndagens inlägg:
Skriva
Random
Så underbart.


Rekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77


Onödigheter.


Bild: Jag.

Sådant håller jag på med på Sveps när jag bara sitter. Jag tänkte sluta när jag hade hälften av pappret färdigt (eftersom det är ett kompendie från en A5s häfte) men sen så fick Tony mig att fortsätta. Så jag skyller på honom.

VPFPH on Youtube.

skrivet på X3M 21.10.2008 07:37

 

Jag tycker att ni alla skall ta en titt hit. Speciellt ni som vet VPFPH. Det är ungefär en liiten liiten bråkdel men ni andra kan lära känna en del av VPFPH som kommer att börja vlogga. (och nu vill alla såklart veta om jag kommer att göra det och svaret är JA sen när jag lyckats samla på mig tillräckligt med mod och tomt hus. typ)

Emelie är så fantastiskt fin och smart så hon nämnde mig i vlogen så nu känner jag mig kanske smått utpekad och känner på mig att jag bara måste börja vlogga. Även om jag är liite nervös över att prata med en webcam liksom.

Men VPFPH är mitt liv.

OCH Nelle (the boss of the whole group) kommer även att börja vlogga så fort hon får en webcam. Gissa vem som vet vad hon nu skall köpa åt sin andra halva till julklapp? :D (Och ja jag kan säga såhär eftersom Nelle även själv vet.)

Så gå och se på första vloggen på youtube HÄR.
Det kommer bli en massa Harry Potter nörderi. Det kan jag lova er.

- Humör: härligt
- Musik: -

Skäms

Jag var till butiken med Lillebror.
Och jag kunde inte hålla fingrarna i styr så nu har jag en över 6 euros godispåse.
Den måste jag ju äta upp.

Skäms, Emzi, skäms.

jag...skall...vblogga...:/

Okej. Hej på er.

Jag sitter nu och kopierar över en hel del bilder för att få mera plats på min dator. Jag hittade stället där jag kan filma med min webcam så det är kul. Så nu måste jag planera en "vblogg" till VPFPHs youtube. Crazy eller hur?
Ni som känner mig så vet att det låter megagalet.
Men jag vill ändå göra det av någon konstig orsak.
Hur jag skall våga är en hel annan sak.

Så det kanske kommer vbloggar även hit i något skede. Jag lovar inget dock.

galen

Ny dag. Det är kallt ute. Emzi väljer att ta kjol på sig.

Skriva

Lafis fanfictiongrej på Tsukicon fick mig att komma på att jag verkligen borde ta upp skrivande på allvar igen. Det kliar i fingrarna hela tiden.

Skrivaaa!

Men nu skall jag titta på Big Brother.

random

Snart skall jag spela med Lillebror.

Just nu så känner jag mig lite upp och ner vänd. Jag vet inte om jag borde skratta eller gråta. Jag hatar situationen jag är i.
Tyvärr så tänker jag inte säga exakt vad det handlar om för att lite privatliv måste jag ha.

Ni som vet så vet och ni som inte så behöver inte.

Sincrea vill bo i Finland sa de. Det var nog så gulligt att jag tänkte dö.

Nu har jag lust att säga gonatt men det skulle bli helt fel. Jag hade mycket blöta byxor när jag kom hem. Nu har jag torra byxor.

Och jag kan inte skriva bra inlägg nu.

Jag måste äta.


Så underbart.

Hej på er. Jag hoppas att ni alla har det riktigt bra. Jag hade en otroligt fin kväll igår. Och dag för den delen. Tog massor bilder, men de flesta är säkert inte så fina eftersom ljusförhållandera var lite dåliga och jag hatar att använda kamerans inbygda blixt. Usch liksom.

Sincrea var säkert det finaste på länge. Fint band så fint. Jag blev småfangirlig i slutet.

Snart måste jag åka igen. Till samma ställe.

Fullt upp

Även denna dag kommer jag att ha fullt upp. Igen. Allvarligt så börjar detta bli lite kul. Jag hinner aldrig blogga mera. xD

Idag skall jag på Tsukicon med Anna och Tony (som för en stund sen åkte hem härifrån...). Det skall fotas så mycket.

Ni får ha det så bra.

Möjlighet för regn finns.

Det regnade igår och idag är det bara mörkt igen. Och möjligheten för regn finns definitivt i luften så det gör mig lite ledsen. Jag gillar inte regn. Paraplyn är så jobbiga att ha med sig så jag har aldrig ett med mig. Då blir jag våt när det regnar och det är inte heller jätteroligt.

Idag så kommer jag att vara borta hela dagen så bloggande lider lite, om inte jag bloggar från Sveps men det försöker jag undvika så långt det går bara för att det är ju inte meningen att jag skall sitta och blogga på sveps. Det en meningen att jobba och sånt.
Det är inte bloggande som ger mig pengar liksom.

Efter Sveps så har jag Insiders vilket är så roligt. Vi skall få se en genomgång av hela pjäsen idag och det är alldeles superroligt! Jag kan verkligen inte vänta!

Beroende.

Nu märker jag att jag verkligen är beroende av att uppdatera bloggen hela tiden. Nu är jag dödstrött och har påbörjad huvudvärk och här sitter jag och skriver blogg när jag egentligen borde gå efter ett piller och lägga mig och sova. Ibland är det jobbigt att vara bloggskrivare, men för det mesta är det ändå roligt.

Blogawards

Om man bara skulle ha funnits med på denna lista. Jag skulle ha varit så överlycklig. Hoppas att de alla hade/har en jätterolig kväll!

Gamla dagens outfits fascinerar mig.Gamla dagens outfit bilder är fascinerande. Speciellt när jag själv märkte att mitt hår var en ganska så intressant färg under dendär tiden. 08.03.08 för att vara exakt. Det är mycket fascinerande.
Dock så var det kort då, eller kort om man jämnför med det jag har nu.

Tony sa idag att han inte har sett en enda dålig bild på mig. HAHA. Jag tror att han nog såg ett par idag som var suddiga och hemska. Och jag var ful på dem. Så det så. Och jag kan ju säga att bilderna i inlägget jag länkade till i början av detta inlägg är inte heller sådär jättefina.
Jag tror jag håller mig bakom kameran och inte framför.

Mörkt

Godmorgon på er!

Jag hatar att vakna upp när det är alldeles mörkt ute. Nu är det mörkt och grått och tråkigt. Och dessutom så har inte Lillebror skola idag så han får fortsätta sova hur länge som helst! Och jag är bara smått avundsjuk på honom. Vem skulle inte vara?!

Lusten att gå ut idag är minimal. Alvarligt. Det känns inte alls roligt. För att där ute är mörkt och kallt.

Märks det att jag inte gillar vinter?

I got ze power nao.

Jag är den enda i denna lägenhet med fungerande dator. Jag har all makt nu. Lillebror frågade om han får vara på denna imorgon när jag inte är här och jag som snäll syster sa ja. Och mamma behöver betala räkningar också.

Jag är inte van vid att dela min dator med en massa människor. Stackars, Honey.

Men nu skall jag springa och laga bröd och kolla på Big Brother. Och äta mandariner också. Perfekt.

Massor

Ojoj. Jag var till butiken och köpte mandariner idag.
Gissa vad min mamma kom hem med för en stund sen?
JA, om du gissade på mandariner så har du rätt.
Nu har jag en massa mandariner.
Det gör mig lycklig.

Nagelupdate.

En läsare som kallar sig H frågade hur det är med mina naglar. You tell me.

Jag tycker om dem. Lite längre får de nog bli ännu riktigt bra.

Det eviga: Jag borde städa!

Just nu blev jag starkt påmind om orsakerna varför jag allvarligt borde städa ordentligt i mitt rum. Jag hittar inte saker då när jag behöver dem utan bara då när jag inte behöver dem. Jag hittar saker jag inte söker efter, men det jag söker efter så kan jag verkligen inte hitta. Inte ens under dödshot.

Jag är definitivt inte en organiserad person när det kommer till saker och liknande. Ordning och reda är inte min grej helt enkelt och det syns verkligen jätte bra i min omgivning. Som nu, mitt rum är ett totallt kaos av en massa saker. Jag har nog ingen aning om vad allt som finns i det här rummet egentligen, men jag vet att det finns en hel del.

Visst önskar jag att jag vore lite mer organiserad och kunde hitta saker och veta var allt finns. Faktiskt, så tror jag att jag nångång försökt vara mer organiserad och städig, men det har nog inte lyckats så bra. Så som det ser ut.

Jag är bra på att städa sen när jag väl kommer igång och verkligen tar tiden att göra det. Eller inte städa, mera organisera och pilla på saker. Ordna är min grej när jag faller in i den zonen.

Nån dag skall jag verkligen bara städa hela dagen. Bra musik i bakgrunden så borde det gå som en dans.

Jag tror att jag egentligen bara är lat.

I have a life, believe it or not.

skrivet på X3M 15.10.2008 07:41

 

Hej på er sötnosar. Hur äre med er allihopa?

Jag skall snart till sveps som vanligt men tänkte att jag nog har tid att lite skriva. Dock så vet jag inte vad jag skall berätta. Gud vad mycket enklare det vore ifall ni frågade en massa frågor av mig som jag sen skulle kunna svara på i ett inlägg.

Men det som jag gjort på senaste är...
...varit på Insiders på Svenska Teatern och haft alldeles superroligt.
...gått på sveps varje dag.
...haft filmkväll förra veckoslutet där vi kollade 3 filmer i rad.
...planerat på sverigeresan och har nu en sovplats fredag-lördag som kräver en hel del resande, men hon kommer emot mig till Arlanda. Vilket betyder att jag inte behöver oroa mig för att tappa bort mig.
...fyllt minnet på min dator så nu skriker den på mig helatiden. Borde köpa extern hårdskiva.
...sett på fiveawsomeguys på youtube. Awsome.

Det jag skall göra är...
...Tsukicon på veckoslutet med Tony och Anna.
...Insiders på fredagen.
...Sveps hela veckan.
...osv.

Visst är mitt liv så fint?

- Humör: happy
- Musik: -

Äntligen

En 25 minuter av denna dag kvar och jag har fortfarande spring i fingrarna. Det känns som om jag skulle ha en massa att berätta åt er allihopa men jag vet bara inte hur jag skall berätta allt och jag vet inte. Så jag kan ju bara berätta och flumma fram helt random i en stund. Ni får läsa om ni vill, om ni inte vill så blir jag lite ledsen men jag överlever nog det.

Har pratat med Ida idag på msn. MinsötnötIda. Och nu när jag åker till Sverige så kommer jag att få träffa henne. Äntligen. Jag tror att vi har planerat att träffas i många år, känns det som åtminstone, och det har bara aldrig blivit av. Så nu blir det påriktigt av och jag är så lycklig att jag tror jag går i bitar nu. Jag kännt henne så länge och aldrig fått krama om henne påriktigt. Det är jobbigt ibland. Hon har varit ett stöd för mig så länge och hon är viktig.
Och hon har jättefin röst. Och hon är den första som skrivit ett servettbrev åt mig. BÄST!

Jag kan verkligen inte vänta! Vi skall prata hela natten lång!

Annat så...jag vet inte. Nu har jag berättat det viktigaste. Och nu kan jag fortsätta kolla på fiveawsomeguys på youtube. Ja, jag är lite galen. Och dessutom skall jag fortsätta prata med Ida på msn.

Gonatt.

Hatälska


Bild: Jag.

För att jag hatälskar att se mig själv på bild.

Morsning.

Godmorgon på er allihopa!

Jag är trött idag och det är ju så härligt. Not. Men vad kan man åt det. Igår skrev jag inte på Jules även om jag planerade att jag skulle göra det. Istället fastande jag i att flytta över lite bilder och sånt från C till D. Tydligen inte tillräckligt mycket eftersom C fortfarande skriker på mig.

Ja, jag är i ett stort behov av en extern hårdskiva. And a lot of money.

Idag skall någo gubbar komma och kolla fönstrena så jag måste kolla mitt golv att de inte trampar på någonting viktigt. Och allt detta skall jag hinna på...några minuter för annars får jag väldigt bråttom till min metro.

Crap.

Statistik; vecka 41Vecka 41

06.10.08 Måndag
AS: 50
UB: 15
Måndagens inlägg:
Bloglovin'
Statistik; vecka 40
Fun
Morgon

07.10.08 Tisdag

AS: 39
UB: 18
Tisdagens inlägg:
Sleep
I need computer.
I miss.
Abstinensbesvär!

08.10.08 Onsdag
AS: 35
UB: 17
Onsdagens inlägg:
Så trött
Just don't blink
Hungrig är jag inte.
Jag har blivit bortskämd!

09.10.08 Torsdag
AS: 37
UB: 11
Torsdagens inlägg:
Mitt veckoslut blev lite bättre!
Jag vill ha godis!
Megasnabb

10.10.08 Fredag
AS: 21
UB: 10
Fredagens inlägg:
Nattis
No blogging day

11.10.08 Lördag
AS: 14
UB: 12
Lördagens inlägg:
För mycket planer.

12.10.08 Söndag
AS: 39
UB: 10
Söndagens inlägg:
Call it whatever you want
5 stycken
hohojajaRekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77


PS.

PS. Om du inte ser någon ändring i bloggen så tryck F5 så borde det ändra lite. Sidmenyn borde byta plats. DS.

Good

Det var en riktigt bra dag på sveps idag måste jag säga. Ny beställning av en gammal bekant, eller tjaa jag har aldrig egentligen träffat personen men stödpersonsverksamheten har använt min designade broschyr en tid och nu vill de ha en hemsida. Troligen så blir det så att jag och Tony gör den tillsammans. Sådär för att det är kul och vi har en riktigt bra idé att jobba på, som baserar sig på min broschyr så därför gör vi den tillsammans.

Insiders idag var roligt. Vi gick runt i hela, nästan, teatern och den är så otroligt fin. Älskar det huset så otroligt mycket.

Annars så tog jag kontakt med Tomas, som gick på sveps förra gången jag gick där, och han svarade. Jag har inte pratat med honom på jättelänge så det känns lite roligt att få veta hur han har det och så. Han är så fin. Sms is the shit liksom.

Och som ni alla kanske märker så har jag ändrat lite på designen i bloggen. Vad tycker ni? Buu eller bää?

Call it whatever you want

Jag har lust att skriva. Antingen bara en massa random ord som i ett blogginlägg som alla kommer att hata för att det inte ger dem någonting speciellt, eller sen börja skriva på något av alla de hundra olika skriv"projekten" jag har halvfärdiga. Märk väl att jag inte kallade dem fanfiction eller berättelser. SHIT liksom.

Egentligen så har det nog ingen skillnad vad jag kallar dem för det är samma sak ändå. Skrivprojekt. Som jag aldrig lyckas göra någonting åt hur jag än försöker tvinga mig själv till att ta tag i dem och börja. Säga åt själv att IDAG skall jag verkligen ta tid och sätta ner mig och bara skriva så att fingrarna blöder. Men nej, jag har inte självdisciplinen till att verkligen göra det sist och slutligen.
Jag skäms nog lite över det egentligen. Vilket är ganska så hemskt.

En annan sak jag skäms över är det att jag inte har fotat någonting jag skulle kunna visa åt Oscar imorgon. Och han sa att han vill se foton imorgon. Han sa det på fredagen och jag har inte gjort det och det skapar mig ångest och illamående för att jag vill verkligen göra det, men jag har bara inte haft tid eller ork. Speciellt när så mycket annat tar upp mitt huvud på samma gång.
Jag är orolig att han kommer bli jättebesviken över mig och typ titta sådär besviket och bli ledsen och få mig att känna mig som en idiot.
Som när jag inte lyckades producera en till affishidé och han sa att jag måste göra det. Och jag kände mig som världens sämsta människa tills Tony räddade mig och föreslog att vi kan göra den ihop. Vilket var alldeles otroligt fint och den blev alldeles jättefin och blev t.o.m vald av dem. Alldeles otroligt.

Så jag är lite nervös över att gå till sveps imorgon pågrund av allt detta. Eller det jag nämde just.

Att det alltid skall bli såhär. Först har jag inget och sen plötsligt så har jag en massa och jag bara blir mos under allt. Usch, säger jag bara.

(och detta var antagligen det finaste inlägget jag skrivit på länge. Det är någonting speciellt med nattinlägg.)

5 stycken

5 stycken filmer på ett veckoslut. Måste vara ett rekord. För mig åtminstone.

Memoirs of a Geisha
An American Crime
Epic Movie
Moon Child
Funny Games

An American Crime var väldigt väldigt bra och hemsk. Jag är lite chockad fortfarande.

hohojaja

Jag har en halvtimme tills Xena börjar. Jag tänkte blogga nu eftersom jag har tid. Som ni kanske sett så har jag haft för mycket planer som har hållit mig borta från datorer i allmänhet så no blogging.

Scary shit.

Jag hade otroligt roligt hos Anna, även om jag sov lite dåligt. Men sånt händer. Vi kollade 3 filmer på en kväll! Och åt god mat!

Jätteroligt.

Och muminpjäsen var jättefin!

Och jag är för trött för att blogga ordentligt, eller ens skriva ordentligt.

Sorry.

epömröboh  ithri thuiet r

För mycket planer.

Vet ni vad! Jag tror att det inte blir så mycket bloggande idag heller, mest för att jag har program hela dagen lång och det är otroligt!

Först: Teater med mamma och Zan.
Sen: Träffa Tony och Anna.
Sist: Filmkväll hos Anna.

Jag ser inte bloggande som en möjlighet i något skede av denna dag. Tyvärr. Ni får liksom överleva utan mina onödiga inlägg om inget. Hahahaa.

Snart skall jag gå och kolla på tv en stund och äta bröd och sånt. Jag är hungrig nu.

nattis

Jag sa ju. Inget bloggande förutom nu och då på morgonen. Och nu är jag så trött att jag skall nog riktigt snart gå och sova. En bra dag har det varit.

Gonatt.

no blogging day

Måste springa snart men tänkte bara först meddela att jag kommer vara borta hela dagen. So no blogging today. Sorry.  För att jag skall först till sveps och där har vi andra grejer och sen så har jag insiders på kvällen.

Men vi hörs.

Mitt veckoslut blev lite bättre!


Bild: Jag. Föreställer mig och min bästa och äldsta vän  i hela världen. (Och jag hoppas att hon inte kommer hata mig för att jag lägger ut bilden.)

Orsaken till varför jag lägger ut en bild, som är hundra år gammal och där jag fortfarande har svart hår, är den att jag just fick veta att Zan (som jag kallar henne) kommer hit på lördagen och kommer att vara övernatt! Vi skall på teater på lördagen och sånt roligt! Jag har verkligen inte sett henne på evigheter så jag är verkligen jättelycklig!
Detta gjorde mitt veckoslut megabra.

Fast nu kom jag på att vi planera filmkväll med Tony och vi skulle prata med Anna imorgon. Men jag kan meddela här eftersom Tony ändå läser detta att vi nog ännu kan ha filmkväll! Vi blir bara en person till i gänget. Det är väl inget problem?
För Zan är verkligen en jättefin och trevlig flicka. Hon bits inte heller.

Btw, om jag inte har helt fel så är dendär bilden tagen på min 18års födelsedag. HAHAHA. Den är över 2 år gammal. Shit ändå.

Men det var det jag tänkte meddela nu. Ha det så bra, vänner små.

Jag vill ha godis!

Just nu är jag så otroligt godissugen att det gör ont i mig. Jag har bestämt mig för att minska på godisätande och jag lyckades faktiskt med att gå förbi butiken utan att gå in i den för att köpa godis nu på vägen hem från stan. Men nu har jag verkligen lust att gå tillbaka bara för att jag vill ha godis.

Min självdisciplin suger som jag kanske har nämnt nån gång så detta är verkligen inte lätt för mig.

Fast mitt godissug kan bero på det att jag är hungrig och vill ha mat även. För jag åt inte så mycket på dagen.

Vi skall se om jag lyckas hålla mig inomhus idag, eller om jag tar en tur till butiken.

Wish me luck.

Megasnabb

skrivet på X3M 09.10.2008 07:57

 

Okej. Hej. Megasnabb update här på X3M, som dock kommer att dyka upp på andra bloggen även senare ikväll. Bara för att jag inte har tid nu att kopiera in det. That's why.

Sverigeresan är bokad och jag är såååå lycklig. Ett helt veckoslut i sveriige! Flyga dit alldeles ensam! Yes, I am growing up and becoming an adult.
Or not.

Men ändå!

Jag kan verkligen inte vänta!

Snart måste jag verkligen springa till metron. Idag har jag sällskap hela vägen. Det är bra. Okej, inte helt hela vägen, men nästan.

- Humör: yääy
- Musik: -

så trött

Nu känner jag mig alldeles otroligt trött. Orkar inget. Knappt sitta här. Och det berättar ganska mycket kan jag säga er. Om jag inte orkar sitta vid en dator så är det allvarligt helt enkelt.
Mina ögon hålls knappt uppe.

Och jag måste ännu kolla Big Brother som kommer om en stund.

Men efter det tror jag att jag går och sover. Så inget mera datorsittande sen.

Gonatt!

Just don't blinkFortfarande Charlieissocoollike. Han har tagit mitt hjärta. Talangfulla kille!

Lyssna själva om ni inte tror på mig.

Hungrig är jag inte.

Nu är jag verkligen mätt. Har just ätit spagetti med mögelostsås. Sjuktgott och därför äter jag alltid för mycket och känner mig fet efteråt.

Talade med både Walter och Camilla idag. Det var väldigt roligt. Jag kanske kommer vidare med livet tillslut. Fick dessutom veta att om man googlar Sveps så kommer man till min blogg. Det hade jag aldrig tänkt på. Men nu vet jag vad Walter gör på fritiden.

Annars så jobbade jag på portfolien och la in bilder och skrev text och sånt vanligt.

Efter maten hade vi besök av en man (minns inte namn nu) som jobbar för Grassrootcomics och berättade lite om vad det är för någonting. Det var intressant, även om han pratade i ungefär 2 timmar! Det är länge!

Gud vad mätt jag är. Allvarligt. Usch. Snart skall jag springa och kolla på MADE som kommer på Mtv.

Sweeet~

Jag har blivit bortskämd!

Idag kommer jag få åka ensam till Sveps nu på morgonen. För lilla Tony skulle någonstans direkt nu på morgonen så han kommer lite senare. Jag är verkligen ovan vid att åka ensam.

Jag har blivit bortskämd!

Godmorgon på er allihopa! :)

Sleep

Nu skall jag vara duktig och gå och läsa lite tidning och sånt före sovdags. Jag tror att jag fick nyaste Suosikki idag så den kan jag läsa.

Nu har mamma och jag beställt flygbiljetter till Sverige åt mig så nu är det helt säkert att jag är påväg dit! Here I come!

Gonatt!

I need computer.


I miss.Gissa om jag saknar de där naglarna?!

Speciellt lillfingernageln som är så otroligt perfekt! Shit alltså! Jag håller ju faktiskt på och odlar mina naglar just nu och är verkligen på en bra väg. Jag är faktiskt ganska så överraskad att de har hållit såhär länge. Glad är jag även såklart.

Hopperligen så håller de ännu länge länge så att jag får långa och fina jämna naglar.

Abstinensbesvär!

Jag har inte bloggat på hela dagen. Abstinensbesvär i mängder! Fast ni alla får klaga på Tony som drog med mig till sig efter Sveps. Så skyll på honom, inte på mig! Haha! Nejdå, herregud, killen har en bra dator så jag skulle ju ha kunnat blogga därifrån...dock skulle jag ha fått nervfel på hans otroligt megasnabba mus. Shait alltså. Jag är van vid min lilla långsamma mus och sveps mus som man faktiskt kan ändra hastigheten på. Inga snabba musar för mig, tack.

Sveps var roligt sen när Oskar gick med på att jag och Tony fick göra en affisch tillsammans. Den blev verkligen jättefin! Jag är faktiskt otroligt nöjd med den och jag tror att Tony är också det.
Efter maten gick vi till Activeark (vars hemsida är megasnygg kan jag säga åt er!) och det var verkligen roligt. Intressant att se hur de jobbar och allt sånt.
Och så snygga datorer och skärmar att jag blev lite kär.

Dessutom har jag nu bokat biljetter till Tsukicon åt mig, Anna och Tony. Så vi skall dit och härja! Hur bra som helst!

Och Tonys katt bet mig i benet! Snäll katt!

Bloglovin'For all of you who just can't live without blogs.

Statistik; vecka 40Vecka 40

29.09.08 Måndag
AS: 45
UB: 17
Måndagens inlägg:
Sova.
Både mina och hans.
Veckoslutet var fantastiskt!

30.09.08 Tisdag
AS: 56
UB: 19
Tisdagens inlägg:
Orkar inte
Herregud.

01.10.08 Onsdag
AS: 67
UB: 14
Onsdagens inlägg:
Accio Deathly Hallows!
Litervis
Mera text än i förra...
How to be english!

02.10.08 Torsdag
AS: 54
UB: 16
Torsdagens inlägg:
Scary shit.
Statistik; vecka 39
Räddad dag.
Ledsen

03.10.08 Fredag
AS: 41
UB: 16
Fredagens inlägg:
Trevligt
Fredag med planer och roligheter.
Fredag

04.10.08 Lördag
AS: 29
UB: 13
Lördagens inlägg:
-

05.10.08 Söndag
AS: 107
UB: 25
Söndagens inlägg:
I wonder wonder...
2 prenumeranter!
Glass och kakor runt din hals!
mupp
Potential Break-Up Song - AJ&Aly
VPFPHRekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77

Fun

Idag gick tiden på sveps ganska så långsamt egentligen. Det kändes trögt att sitta framför datorn och försöka komma på någon idé att jobba på till affischen. Det var inte alls roligt.

Efter det gick jag och Tony till biblioteket för att jag skulle föra en bok och han följde med i brist på annan aktivitet antar jag. Jag är jätteglad över att han gjorde det för jag hade en trevlig dag. Vi kollade först på böcker och gick sen till Anttila för att kolla på skivor och filmer. Kom på att vi (jag, Tony och Anna) definitivt måste göra om filmkvällen i något skede. Dessutom så kollade vi igenom otroligt fina planscher. De var verkligen fina.

Nu skall jag ta reda på lite mera om Tsukicon.

Puss på er!

Morgon

Godmorgon!

Där ute är mörkt och molnigt. Tråkigt definitivt. Varför kan det inte vara som det var igår på morgonen när jag vaknade upp hos Anna? Det var fint väder och solen lyste in i lägenheten. Det var så fint.

Väldigt tråkigt med moln och mörker. Man blir bara på dåligt humör.

Snart skall jag gå iväg till sveps. Även om jag nästan skulle vilja lägga ner mig i sängen igen. Och dessutom så måste jag föra en biblioteksbok tillbaka eftersom jag inte kan förnya den. Någon annan har bokat den så crap. Har inte hunnit läsa den ännu.
Detta är orsaken till varför jag inte lånar bibbaböcker nästan någonsin.

Jag måste börja läsa mer och bättre.

I wonder wonder...

Nu känner jag mig trött. Borde väl börja göra mig färdig för sovandet, eftersom det är måndag imorgon och sveps och sånt roligt. Måndagsmöte! Hur fint som helst!

Läste just igenom lite gamla inlägg
i wordpress bloggen som jag hade en tid. Det var intressant för jag märkte själv hur annorlunda jag skriver blogg i den här bloggen. Har jag faktiskt blivit så mycket mindre personlig? Shit alltså. Den bloggen är verkligen skriven som en dagbok, denhär är inte lika mycket.
Det känns speciellt.

Jag vill fortfarande ha detta som en slags dagbok, men dock så kan jag nog inte skriva ut exakt allt för det skulle bli för hemskt och angst och så vidare. Men i stort sett skriva vad som händer på dagarna och ibland i mitt huvud och så vidare. Tankar och händelser blandat liksom.
Men såklart fortsätter jag lägga in musik och sånt roligt även.

Speciellt musik och youtube-stuff. Det är så roligt.

Ni får klaga om ni vill. Men jag kanske inte lyssnar på er!

Nej, nu skall jag allvarligt ta en sväng till toaletten och ta bort sminken och borsta tänderna.
Gonatt på er allihopa! Ni är så fina!

2 prenumeranter!

Jag har hela 2 prenumeranter på bloggkoll! Shit vad coolt! Jag visste bara om att jag hade en, som är hemlig och vill inte berätta åt mig vem h*n är. Jobbigt. Men vem är den andra?

Vill du som prenumenerar på min blogg säga så att jag kan tacka så mycket helt personligt?

Snälla? *insert puppyeyes*

Glass och kakor runt din hals!Goda cocoo nyheter. Man vill ju bara äta upp dem. Visst är dom underbara?

mupp

Jag lyssnar just nu på Miley Cyrus och Billy Ray Cyrus. Haha. Det är mysigt och fint. Och jag har en massa musik jag vill dela med er och en massa annat roligt, men jag kan ju inte lägga allt in idag. Dessutom borde jag vara duktig och laga lite på statistikinlägget som skall komma i rätt tid denna gång.
Dessutom skall jag kolla på wrestling med Lillebror även i något skede.

Massor massor.

Och ändå sitter jag bara och latar mig. Mår illa av allt godis jag tryckt i mig. Blä.

Potential Break-Up Song - AJ & AlyJag har fastnat för den där låten. Badly. Jag gillar den sjukt mycket.

VPFPH


Bild: Jag.

Ett "visitkort" som jag gjorde igår. Nej, jag kunde inte låta bli.

VPFPH!

Trevligt.

Jag borde visst gå och sova så småningom. Klockan är snart 12 liksom. Och jag är trött.

Träffade världens finaste Leo i stan! Och blev så glad att jag troligen söndrade några öron. Med andra ord så gav jag ifrån mig ett häftigt skrik. Jag blev så överraskad och glad!
Hon är så fin och underbar!

Just det. Sova.

Filmen var riktigt bra. Intressant. Jag somnade inte. :)

Nattnatt.

Fredag med planer och roligheter.

Idag på Sveps så var det verkligen en hel del liv. 3 hundar i olika storlekar sprang fram och tillbaka. Minsta av dem gjorde en pöl på golvet. Damn.
Tony tyckte att det inte fanns mycket skillnader mellan mig och den största hunden i gruppen. Den hunden hette faktiskt Emma även. Jag blev lite sårad. Tack så mycket för den! Jag slog honom med en tidning.

Han skämtade såklart, hoppas jag åtminstone. Om jag kan läsa puppyeyes så skämtade han nog.

Sen var vi till Forma och det var verkligen riktigt intressant. Trodde inte att det skulle vara det först, men sen när hon började prata så smalt jag lite. Världens finaste ord trillade ut ur munnen på henne och jag bara njöt. Ja, jag är lite sådan att jag gillar fina ord. Fint språk är toppen. Om hon skulle ha kunnat ordentlig svenska så skulle det ha varit ännu finare, men finskan var inte alls dålig. Även om jag är mera för svenska. Men jag har nog aldrig njutit så mycket av att lyssna på finska.

Modetidningen hon gav oss har jag inte ännu hunnit kolla i men den ser riktigt classy ut ändå. Får se om jag smälter lite för finska modetidningar även, eller om jag fortsätter idolisera svenska tidningar.

Efter sveps gick jag, Anna och Tony till Tennaren för att boka biobiljetter. Vi skall på film ikväll! Sjukt roligt! Jag har pengar! Jag kan börja leva igen! Gissa om det känns skönt?!

Och nu skall jag avsluta detta inlägg för nu börjar det bli lite för mycket wordwomit här.

Fredag

Det är fredag. Sen är det veckoslut. Gud vad skönt. Den här veckan har varit så upp och ner och huller om buller att jag är alldeles slut.
Så det blir bra med en paus från allt.

Undrar vad jag kommer att få göra på sveps idag. När dendär ena affischen inte riktigt ger mig någonting. Jag hoppas på att det finns något annat jag kan göra istället. Annars blir jag nog galen. Fast nog kan jag ju sitta och skriva istället om det är bättre.

HAHA.

Snart skall jag gå till metron.

Scary shit.

Okej. Nu skrämmer min kära lilla låda livet av mig. Med kära lilla låda menar jag såklart saken jag sitter vid just nu. Datorn med andra ord.
Allvarligt.
Den surrar. På ett dåligt sätt.
Jag är rädd.
Den kommer säkert att snart säga poff och så är ALLT borta för evigt!
Mitt liv.

Jag måste verkligen köpa extern hårdskiva så fort som möjligt.
Annars vet jag inte vad jag gör.
Allvarligt.
Nu.

Istället för det köpte jag 2 t-skjortor som jag egentligen inte alls behöver, men bara måste ha ändå.
Ni får se dem imorgon.
Kanske.
Om jag orkar.
Jag hade en jätterolig kväll idag.
Finfint!

Underbart.

Statistik; vecka 39


Vecka 39.

22.09.08 Måndag

AS: 40
UB: 16
Måndagens inlägg:
Ajoo!
I didn't remember it being this long.
Hmm.
I love myself...not.

23.09.08 Tisdag
AS: 37
UB: 13
Tisdagens inlägg:
Jag mår bra.
Run, Forest, Run!

24.09.08 Onsdag
AS: 67
UB: 18
Onsdagens inlägg:
Statistik; vecka 38
Det slog mig.
11 döda.

25.09.08 Torsdag
AS: 36
UB: 13
Torsdagens inlägg:
Sämsta tajmingen.
Lång fotopromenad.
Gomorgon.

26.09.08 Fredag
AS: 38
UB: 15
Fredagens inlägg:
-

27.09.08 Lördag
AS: 13
UB: 9
Lördagens inlägg:
-

28.09.08 Söndag
AS: 45
UB: 15
Söndagens inlägg:
Fint.
Söndag.Rekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77


(Jag är medveten om att det är redan torsdag och att detta inlägg borde ha kommit på måndagen.
Jag skall skärpa mig. Lovar.)

Räddad dag.

Jag har pengar och nu även nyaste ELLE. Min dag är räddad och det känns superfint. Jag njuter.

ledsen

Jävla väder. Jävla jävla väder. Jag tror att det regnar. Jag blir ledsen.

Accio Deathly Hallows!Now I miss all my Potter-nerds. And Charlie is so cool like. Still. How can one not love him?!

Litervis

Jag tror att istället för att kolla på Salkkarit idag så skulle jag kunna titta på Catwoman som kommer då. Jag har ju nog sett den filmen förr, men jag vill lite se den igen. Dock har jag inget gott att pressa i mig. Damn.

Jag kan dricka litervis av juice istället.

Kvällen är räddad.

Mera text än i förra...

Okej. Jag flyttade mitt kompis-möte tills imorgon så denna kväll kommer antagligen att bestå av tv-tittande och antagligen en del här sittande. Datorsittande alltså för er lite trögare. HAHAH.
Jag har en hel del Charlieissocoollike videon att kolla igenom. Jag har blivit lite kär i dem och det att han är så otroligt söt gör det hela mycket trevligt.
Om ni vill kolla på dem, och gratta honom eftersom han fyllde 18 idag, så går ni till youtube (alla kan väl adressen dit hoppas jag. orkar inte länka.) och skriver in charlieissocoollike så borde ni hitta honom.
Han är fantastisk. Räddade min dag.

Snart skall jag gå till tvn och lägga på den eftersom jag vill kolla på The Bold and The Beautiful som kommer om en riktigt liten stund, sådär 15 minuter om man skall vara exakt. Och ja, jag vet att det bara är en massa gamla tanter som kollar på det programmet men det är faktiskt ett ganska så roligt program. Verkligen. Fullt av en massa saker man kan skratta åt.
Sen kommer Ugly Betty efter det på en annan kanal dock.
Så min kväll är fullpackad av program.

Just det. Jag måste ju äta även. Åt lite dåligt på dagen och min kropp känner det. Crapfuck.

How to be english!HAHAHAAA. Charlieissocoollike äger!

RSS 2.0