OBS!
Klockan i bloggen är går i svensk tid så lägg till en timme för att få riktiga tiden.

Psykedeliskt mönster typ LSDO Fridas blickar o ett nummer i fickan
flyter ihop till ett enda stort
Psykedeliskt mönster typ LSD
även fast jag blundar kan jag inte sluta se
Hjälp. Hjälp

Lyssnar på en inspelad konsert.
Åh nej fy fan låter jag så där
Lika ostämd som min gitarr.
Att dricka sprit tar udden av allt
Ringer finska mamma för att få tröst.
Men finska mamma måste skälla först
Du slänger bort en fin karriär.
Se på dig själv. Ska man se ut sådär?
Spela i band är du för gammal för
Livet går fort, tänk på vad du gör

Markus Krunegård - Hjälp

Hittade denna hos Nio Till Fem. Tycker om den. Den är spännande.

.

Jag gråter varje gång.Om ni verkligen vill se mig gråta så gäller det bara att visa videon som finns här ovanför. Jag har sett dendär nu två gånger, en gång igår och en idag och jag grät som ett litet barn.

Jag vet att det är många år sen Eddie Guerrero dog. Det var år 2005. Men jag kan bara inte sluta gråta. Det är så otroligt hemskt helt enkelt. Att han dog. Det var bara några dagar före de skulle komma till Finland. Han skulle ha varit med där om han inte skulle ha dött. Jag skulle ha kunnat se honom live.

Döden är hemsk. Hatar.

Ja, om ni inte visste det från förr så vet ni nu att jag är wrestlingmänniska. Älskar att titta på halvnakna män som slår ihäl varandra.

Halvnaken

Jag drömde att jag blev fotad halvnaken av någon. Dessutom så stod det en massa killar brevid mig då, fast de tittade inte helatiden, men ibland kunde jag se att de sneglade på mig.

Det där är faktiskt någonting som inte skulle hända. Jag tar inte av mig blusen ens med flickkompisar så jag skulle nu definitivt inte gå och posa naken med en massa killar brevid.

Jag har alltid alldeles för mycket kläder på mig annars också. Det har funnits en tid då jag alltid gick med långbyxor. Jag hade aldrig shorts eller kjol. Nu har det faktiskt försvunnit och jag har börjat använda kjol.

skicka frågor.

Nu tror jag att jag skall gå och sova. Gonatt.

PS. Jag tror nästan att jag kommer att låta Veckans Fråga bli denna vecka. För att det är lite sent och jag har haft så mycket annat att tänka på senaste tiden. Jag har bara inte hunnit. Om ni som läser skulle skicka frågor åt mig så skulle det hjälpa alldeles jätte mycket.
Frågorna kan vara vad som helst! adressen är: [email protected]. KOM IHÅG att skriva Veckans Fråga i ämnesfältet så att jag inte tar det som spam.

Dagens outfit 29 April -08

jag14

Dagens outfit;
Långärmad; Det står Lindex på lappen men den är köpt på UFF.
Kjol; Seppälä
Strumpbyxor; Mammas
Blomman i håret; Från Smarket i karis. Matbutik.

Orsaken till varför jag är så finklädd är att det var vernissagen nu på kvällen. Helt jätteroligt. Detta är även orsaken till varför jag inte har bloggat.

Söndagens outfit

jag14

Örhängen; Lindex
Scarf; Lindex
Blusen; Modtex tror jag.
Kjol; Ingen aning
Strumpbyxor; Mammas kompis

Bilden är inte perfekt, det är jag medveten om men ändå. Varsågoda. Kände mig väldigt snygg då.

...smäller jag av....

skrivet på X3M den 28.04.08 klockan 18:21


Imorgon smäller jag av.

Nej, inte alls, men imorgon så lönar det sig att befinna sig i Karis och Zebra eftersom jag har en känsla av att denna vernissagen kommer att bli jätte bra. Har sett på allas bilder nu under dagen då vi varit och hängt upp dem på väggarna. Många är alldeles jättefina.

Gårdagen var jätterolig. Träffade Heidi och Pigru. Vi var även hos mig och det var kul. Nu kan jag inte sluta titta på Hana Kimi som vi började titta på med flickorna.

Nu skall jag äta och titta på Hana Kimi. :P[Humör:   :D ]
[ Musik: - ]

klockan är massor!

Klockan är massor och jag borde nog så småningom börja krypa i säng eftersom jag skall upp klockan 6 typ. Jobbigt med skola. Eller jobbigt när skolan är så långt borta, fast det kommer ju inte vara ett problem så hemskt länge mera. Snart är ju skolan slut och då kan jag flytta tillbaka till Helsingfors och HEM. Fan vad kul det blir. Sen måste jag pånågotsätt skaffa jobb någonstans i närheten så att jag inte behöver resa jätte långa vägar. Men det tror jag nog att skall ordna sig på något sätt.

Imorgon skall jag ju till skolan. Träffa Sarah i skolan klockan 9 och börja jobba med slutarbetet. Vi skall vara så duktiga. Effektivitet i högsta grad. Jag hoppas att där inte är någon annan så att vi kan jobba i fred och mycket effektivt. Men det skall bli alldeles superbra.

Jag är superpeppad nu när mamma sa att hon kommer på tisdagen till vernissagen. Hon tar dessutom med sig lillebror och pappa. Nu måste jag bara göra arbetet helt perfekt så att de kan vara stolta över mig.

Nu skall jag sluta blogga och krypa i säng.

Gonatt och KRAM!

Stan

Jag hade tänkt att denna dag skulle bli en slappis, men nej, så blir det inte alls. Jag skall till stan och träffa Pigru som tydligen har någonting jätteviktigt för sig.

Dessutom klädde jag på mig jättesnyggt också. Ni skall få se sen när jag kommer hem.

Färger på ett roligt sätt.

asoskollage 2

Bilderna: Asos.com Kollaget: gjort av mig.

Kläder är roligare att kolla på nu när det är vår och snart sommar, med tanke på att man faktiskt kan gå ut utan en tjock jacka eftersom det är så kallt. Man behöver inte gömma kläderna på samma sätt som på vinter. Jag tror att alla blir mycket vackrare på sommaren/våren.

Här ovanför ser ni några plagg som jag tycker om. Hittade dem på asos. Tycker om den sidan. Snygga färger på ett snyggt sätt. Intressant sätt.

Vad tycker ni?

Down with Love

kame
(Jag kan allvarligt inte säga om den lille hunden eller Kame som får mig att dö av lycka. It's just PuppyLove.)

Jag har högt uttalat ett löfte åt mig själv att lämna killar för en lång tid framåt och bara hålla mig till fiktiva karaktärer och snygga japaner/koreaner som jag ändå aldrig kommer att komma hemskt nära.

Det är enligt mig ganska så skönt, för nu kan jag koncentrera mig på allt möjligt annat och göra en massa annat som man inte får gjort när man sitter och suckar efter en viss kille som inte bryr sig ett skit om egentligen, utan mest bara hänger med en för att han inte har någonting bättre för sig.
Vad detta skulle vara har jag dock ingen aning om och det får bli ett mysterium för både mig och er för en tid framåt.

Jag har tänkt få mitt liv i någonslags ordning före jag börjar söka efter The True Love. Det jag kan börja med är mitt rum och min kondition. Det kommer antagligen att bli ett projekt.

Mer om det senare.

En viss kille skall aldrig mera få mig att bli nostalgiskt påverkad pågrund av många orsaker. Som mest har med en hel del hångel att göra.

Down with Love and Up with Life.

I'm back, baby!

Jag stannade inte hos pappa eftersom han bara satt och tittade på rally och liknande. Formula kom ju även. Jag blev uttråkad och bestämde mig för att komma hem för att kunna blogga och liknande. Min lillebror har ju jobb idag så han är där till 12 på natten typ. Så det var helt onödigt för mig att stanna hos farsan.

Igår åkte jag buss till Helsingfors istället för tåg, eftersom jag länge velat testa att åka buss. Dessutom är det mycket roligare enligt mig. Att lyssna på musik och känna hur bussen vänder och allt. Det är så skönt. Jag tänkte nästan somna där jag satt.

Steg av i Munksnäs där vi har bott förut och gick sedan till pappa därifrån. Det var så fint väder att det var skönt.

Hur har ni det?

Kram!

skolan...fortfarande.

Jag sitter fortfarande i skolan. Nu har jag dock alla bilder på kapaskivor men nu gäller det att skära bort kanterna på något fint sätt så att de blir raka. Det är jag inte bra på och det är hemskt. Tänk om de blir alldeles sneda och så kan jag inte använda dem?

Ja, nu skapar jag nervositet hos mig själv och det är aldrig bra. Speciellt inte när det är mig man pratar om.

Funderar lite på att åka hem först imorgon, men vi får se. Nog går det ju tåg ganska länge. Skall till pappa och han har inget internet så det blir nog inget bloggande på v-slutet. Ni får försöka överleva och läsa gamla inlägg och kommentera såna. Det är aldrig fel.

Kram

Day of Silence 25 April

Läs mer här.

Tänker du vara tyst en stund i dag?

Jag är tyst just nu och jag har tänkt vara tyst alltid ibland under dagens lopp bara för att jag tycker om idéen och det som day of silence står för.

Darling - V6Den där låten kommer att vara fast permanent i mitt huvud tack vare Kimi wa Petto. Och den är bara så söt. Just en får-en-på-bra-humör-låt. Enligt mig åtminstone eftersom jag ler varje gång jag hör den.

En sjukt rolig grej är att ifall man söker på Kimi wa Petto på google så hittar man min gamla blogg. Cool.

Äckel!!!!

VARNING FÖR ÄCKLIGA BILDER! KÄNSLIGA LÄSARE SKALL TITTA BORT!

image51

image52

Okej kvaliteten på bilderna är inget vidare pågrund av det att jag bara har en dålig pocketkamera här i Karis för tillfället medan min kära Canon är i Helsingfors.

Det där föreställer en coca cola flaska med lite teedryck kvar i sig. Den har faktiskt stått här i Karis i många veckor och det har tydligen börjat växa saker i den för det är någonslags snorliknande klump i flaskan. Den klumpen fick mig att må lite illa.

Mera prat om äckel kan ni se i ZTV Presenterar - Hanna Fridén. Se den videon här.

Listor är alltid roliga.

Hittade denna i Sandras gamla blogg och bestämde mig för att jag inte har någonting bättre att göra.

ALLMÄNT
...

1. Pierca tungan eller näsan? - Näsan
2. Vara seriös eller rolig? - Både och, det beror hemskt på situationen och mitt humör. Jag vill inte att ifall det är ett seriöst tillfälle att någon skall skratta bort det. Det skulle typ vara hemskt.
3. Dricka grön eller röd mjölk? - Ingendera eftersom jag inte dricker mjölk alls. Jag vill inte veta hur mina ben ser ut.
4. Brinna upp eller drunkna? - Brinna upp om man nu måste välja.
5. Umgås med dina föräldrar eller mina fiender? - Föräldrar.


SVARA ÄRLIGT...

1. Tycker du om någon nu?
- Alltid.
2. Sol eller måne? - Jag måste säga måne. Romantik.
3. Vinter eller höst? - Höst, en massa fina färger.
4. Soligt eller regn? - Soligt.


OM MIG..

1. Hur mycket är klockan nu? - 16:40
2. Fullständiga namn? - Emma Johanna Forss
3. Vart vill du bo? - Sverige
4. Hur många barn vill du ha? - Åtminstone ett.
5. Vill du gifta dig? - Sen nångång när den tiden är inne så ja.
6. Är du kär? - Jag försöker hålla mig från att bli kär för tillfället.
7. Favoritårstid? - Sommar.
8. Humör just nu? - Ganska så bra.


HAR DU...

1. Kysst någon?
- Ja.
2. Blivit kramad? - Duh.
3. Känt dig fånig? - Troligen.
4. Saknat någon? - Saknar helatiden.
5. Gråtit? - Jag är mänsklig.
6. Ljugit? - Visst.
7. Blivit kysst? - Ja.


GREJER..

1. Har du blivit jagad av polisen någon gång?
- Nej.
2. Har du en hund? - Nej.
3. Sover du helst ensam eller med någon? - Egentligen så har jag aldrig sovit med någon, eller inte så som jag tror att fråga menar, så på ett sätt så kan jag inte veta.
4. Tror du på spöken? - Njaaae...vet inte.

Världen kretsar inte runt Stureplan!

Jag måste bara tipsa åt er om denna blogg. Där har ni någonting att tänka på, vänner små.

Hon är min kompis och hon är bäst.

Vernissage ni inte får missa!

skrivet på X3M den 24.04.08 klockan 11:09


Nästa veckas tisdag
tycker jag att ni alla skall ta och dra era små rumpor till Karis och Galleri Zebra klockan 18:00.
Varför undrar ni säkert?

För att då är det vernissage på alla fotostuderandes slutarbeten. Så dit skall ni komma och träffa mig. Även mina bilder kommer att pryda väggen.

Nu vet ni det!


[Humör:   :D ]
[ Musik: - ]

Mat och Hanna Fridén.Först så visar jag åt er alla hur otroligt hälsosam människa jag är, med att visa vad jag köpte när jag var till butiken för någon minut sen. Det är nästan skrattretande.

Fast lite bra har jag gjort idag. Jag var på en liten promenad med mammas bästa kompis. Jag skickade sms åt henne och så svarade hon och sa att hon är här om 3 minuter. Det kallar jag snabba vändningar. Det var roligt.

Det är så otroligt fint väder.

Sen vill jag göra lite reklam för Hanna Fridéns NYA blogg. Den kan ni alla hitta här. Hon flyttade till Metrobloggen och får nu betalt för sitt bloggande. Det tycker jag att är alldeles jätte bra. Här kan ni läsa artikeln om hennes flytt till Metrobloggen och annat roligt. Hon är en bra människa.

Nej, nu skall jag gå tillbaka och titta på Gokusen och njuta.

Puss på er! ♥

rastlös

Sitter i skolan och väntar på att jag skall få gå och prata med läraren. Orkar inte vänta. Vill titta på Gokusen och droola över MatsuJun. Jag vet att jag är väldigt obbsessed för tillfället men sån är jag. Jag har tider då jag inte kan tänka på någonting annat än en sak och för tillfället så råkar den saken vara MatsuJun. Och Gokusen för den delen, men ändå.
Är trött eftersom jag måste ju vakna så jätte tidigt. Tänkte nästan somna i tåget vilket inte var jätte hurra.

Känner mig lite rastlös.
Vill printa ut mina bilder och sånt.

aaah.

Jag skall bli ny...

Det är intressant att jag inte har skrivit någonting av väldigt stor viktighetsgrad på senste tiden men ändå så har jag fått mera unika läsare. Det är smått intressant.

Jag skall snart åka till skolan. Skall ta ett tåg som går klockan 9 vilket betyder att jag snart måste pysa iväg för att hinna köpa biljett och sånt.

Solen skiner och det är alldeles underbar. Och jag sitter och ler. Jag gjorde ett beslut igår som jag är väldigt nöjd över fortfarande och jag är säker på att det skall bli riktigt bra.

Jag skall bli en ny människa once again.

MatsuJun!

Jag har spenderat dagen med att kolla på GokusenCrunchyroll, som är en sida ni alla borde kolla upp om inte annars så bara för att kolla Gokusen. Bästa serien på jävligt länge och jag bara sitter här och vrider på mig av både skratt och lycka, men även för att torka bort dreglet som rinner nerför min haka.
Jävla Sandra som är i Polen och inte kan vara min själsfrende i detta tillfälle.
Det är Matsumoto Jun som är orsaken till drool-pölen vid mina fötter och det otroligt galna leendet som fastnat på mitt ansikte. Det är kärlek mina vänner.
Jag sitter och dör åt hans hethet. Han är så fans snygg att jag dör lite. Och hans karaktär i Gokusen är så underbar. Mystisk och lugn. Varför finns det inte såna killar i min skola?!

Lite bilder så att ni kanske förstår mig:
matsujun5
Låt mig krama honom. Han är så kramig på bilden!
matsujun4
matsujun3
ÖGONEN, MINA VÄNNER, ÖGONEN!!11!1!one!
matsujun2matsujun

Veckans Fråga; vecka 17

Veckans Fråga:
Favoritfilm? Varför?

Dankku:
Du borde ha frågat efter favoritfilmer. Jag behöver pluralis. Men ja ja... jag ska väl svara nåt. Dziga Vertov gjorde en film som heter Mannen Med Filmkameran. När jag såg den så tänkte jag; "fuck. den här är så långt före sin tid att vi fortfarande inte hunnit i kapp." Filmen är gjord 1929! Se filmen här http://www.youtube.com/watch?v=AInQ1x5_r3o

Hannah:
Lägger nog Jean-Pierre Jeunets Amelie från Montmartre och Michel Gondrys The Science of Sleep på delad favoritplats. Inte de mest indie filmerna i världen, men ändå. (notera att indie var ett adjektiv där, JAG KAN GRAMMATIK!!1!1!) Motivering: de är båda lite lätt excentriska, franska må bra-filmer med skitsnyggt foto och underbart soundtrack, som på ett väldigt charmigt sätt balanserar på gränsen mellan att kännas konststudents-pretto och okonstlat flummiga. Dessutom sätter man aldrig välmåendekänslan i halsen utan känner sig bara genuint filmlycklig efter att ha sett dem, trots att de båda har en rätt genomgående melankolisk känsla. Se dem.

Hanna:
Min favoritfilm är utan någon tvekan alls det fantastiska mästerverket Amélie från Montmartre (Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain egentligen) som är gjord av Jean-Pierre Jeunet. Enligt mig har den allt och är den perfekta filmen. Den har ett fantastiskt manus, den har utmärkt skådespel och det hela utspelar sig i den vackraste av miljöer; Montmartre i Paris. Fotot är otroligt vackert och bättre soundtrack får man leta efter. Men det som ändå gör att den är min favorit är känslan jag får av den. Den gör mig lycklig samtidigt som jag längtar något så oerhört efter att få hoppa in i filmen och stanna där för alltid. När jag såg filmen för första gången kände jag något som jag aldrig sett när jag såg en film. Jag var helt tagen bara och den är och förblir min favoritfilm, trots att jag nu sett den X antal gånger.


PS. Har du en fråga du vill få svarad av dessa bloggare? Skicka den fråga till MIG till e-mejl adressen: [email protected] och märk mejlet med Veckans Fråga! DS.

45

image44
Den är ju bara så jättefin. 45 stycken unika. Ni 45 gör mig lycklig.

Hahaa, Vaknade för en stund sen. Skall lite senare publicera Veckans Fråga men liten stund får ni ännu vänta.

Puss. ♥

statistik

statistik

39 unika
. Wohooh! Jag blir väldigt glad av fina uppgång av läsare. Okej jag vet att detta är pågrund av mitt förra inlägg, men jag hoppas att kanske någon av dessa har blivit här för att stanna även. Hoppas kan man ju alltid.

Jo, jag vet att det är måndag och veckans fråga borde ha kommit idag, men jag fick sista svaret först sent idag så jag bestämde mig för att lämna det till imorgon. Så nu kommer denna veckans fråga imorgon.

Puss o kram! ♥

Anorexia dödar.

Jag tror att ni kommer alla att läsa denna nyhet i någon blogg eller rakt på aftonbladet.

Det är bara så hemskt.

Läs artikeln här.

Jag tycker så synd om familjen. Kristins familj som alla sörjer.

Hur tänkte läkarna påriktigt?!

Broken Inside

jag13

A little bit of information about me.

Nu tänker jag berätta lite om mig själv åt er läsare. Jag vet inte hur många ni är, men åtminstone några. Hoppas jag åtminstone.

  • Jag älskar Harry Potter böckerna.
Detta kommer säkerligen inte som en överraskning för en del av er. Hoppas jag åtminstone.
Allt som har med Potter att göra äter jag upp utan problem.
Fanfics
Information
Bilder
Filmer
Allt.
Jag avgudar J.K Rowling. Hon har förändrat mitt liv med hjälp av HP böckerna. Jag har träffat så många underbara personer tack vare Harry. Jag skulle inte vara den samma utan dem.
Jag är en stolt Harry Potter nörd.  • Tokio Hotel
Det är ett band jag verkligen gillar. Gillar mer och mer för varje dag som går. Sitter faktiskt och läser fanfiction
just nu så det får mig att gilla bandet mera faktiskt. Vill lyssna på deras musik nu, men kan inte
eftersom min dator är jobbig. Men off the point.
Jag tror att det var...äsch jag minns inte vem det var som fick mig att fastna för det bandet.
Älskar dem.


  • Fanfiction
Som jag redan nämnde i förra punkten så läser jag en hel del fanfiction. Eller egentligen så läser jag och skriver. Jag är själv någonting som jag själv kallar för wannabeförfattare vilket betyder att jag skriver en hel del allt möjligt. Mest fanfiction.
Som t.ex. Harry Potter, Jrock.
Fanfiction är någonting jag älskar. Man får kontakt med människor som gillar att skriva och gillar samma band eller böcker som en. Och det är alltid bra.
Även mitt fanficskrivande har fått mig nya vänner och bekanta som jag bara älskar.


  • Jrock
Jrock står för Japansk rock. Japanska artister är så annorlunda från alla andra länders på något vis. Musiken är annorlunda, speciell på sitt sätt. Vissa kanske har svårt att lyssna på japansk musik eftersom de inte förstår
vad artisterna sjunger eller liknande. Jag lyssnar inte på orden. Jag låter musiken leda mig
till någonting. Jag bara njuter av musiken och rösten.
Jag har en kärlek till japansk rock och det vet jag. Den kommer inte att försvinna.
Dessutom är artisterna så sjukt söta för det mesta. Det är ett stort plus.
Söta killar i smink som pussar på varandra. Ge mig.PS. Ja, jag är en stor FAGHAG. DS.


Varifrån man kommer spelar ingen roll i döden!

skrivet på X3M den 20.04.2008 klockan 11:53Man loggar lugnt in på communityn och det första man möts av är:
Just nu: Nio finländare döda i bussolycka i Spanien

Och nyheterna bevisar igen hur rätt jag har. Alltså varje gång när det hänt en olycka någonstans så tar man först reda på om det dött någon som är från finland. Om det har det så är det megastor grej, men om det inte har det så är det skitsamma. Då kan det vara en liten notis i något hörn som ingen ändå läser.

Om det skulle stå Nio amerikaner eller japaner så skulle alla bara "Jaha. Och? Tur att ingen finländare dog." Och that's it.

Så känns det åtminstone. I varje nyhetssändning så nämner det alltid om någon finländare dog. Är alla andra människor mindre värda? Är de inte värda att nämnas?

Dessutom så dör det helatiden nio människor. I fattiga länder. Där de inte får tillräcklig med mat och är sjuka.

Förlåt om jag låter känslokall men det är jag inte. Jag tycker att det bara är så otroligt bisarrt.

Är det liksom någon skillnad varifrån människor kommer? Alla är människor och lika mycket värda.[Humör: fundersam ]
[ Musik: - ]

Alkohol gör människor till apor!

Jag skulle kunna berätta hur jävla störd jag blir på människor som inte kan alls betee sig på fest när festen är i ett HÖGHUS där det finns BARNFAMILJER som antagligen vill SOVA när klockan börjar närma sig TOLV på NATTEN! Då kan man verkligen INTE ha musiken på JÄTTEHÖGT och sjunga med för FULL HALS!

Jag skrek som värsta människan och jag drog ut väggkontakten en gång. Men neeej det hjälpte ju såklart inte.

Och så öppnar man ju inte balkongsdörren medan musiken skriker!


deörpigb h4i poåd5uhouw4o 5gu weoöbt45ughwo<öet.s4 ro3ö4rij4eti fz

Varför blir människor IDIOTISKA APOR när alkohol kommer med i spel?! Förklara åt mig så att jag kanske förstår bättre!

Visst det är okej att skrika och sjunga när man är på
BAR eller CLUB eller liknande men när man är i höghus så går det inte!

FAN

Nu är jag både trött och störd på vissa dumma människor som inte vet hur man beter sig i ett höghus. JÄVLA IDIOTER.

Snart

Snart tror jag att alla gäster börjar droppa in genom dörren. Det skall bli roligt. Vi har fixat bålen och allt annat. Så vi är klara att ta emot. Lillebror stängde andra datorn, men min får vara på. Jag får bara vakta att ingen går och pillar på den.

Just nu är allt bra.

feel the breeze

jag11

Mest för att mitt hår har en rolig färg där. På bilden.

Idag skall min lillebror ha fest här hemma hos oss. Jag är glad att han inte kastar ut mig och säger att jag inte får vara med. Han är snäll och låter mig stanna. Jag kan vakta att ingen gör någonting dumt eller onödigt. Dessutom tänker jag se till att ingen går på någondera dator bara för att det är så onödigt om man är smått påverkad av alkohol.

Jag skall vakta, men jag skall även ha det roligt. Antagligen så skall de spela Buzz och jag kanske även kan få göra det. Jag hoppas på det åtminstone.

Igår fick jag mitt pris som jag vann i en av Modeakutens tävlingar. Ett par jättesöta örhängen. Skall nog ta bild och visa dem åt er lite senare idag.

Nu är jag hungrig och behöver mat.

Puss ♥

X3M: Trots allt

skrivet på X3M den 18.04.08 klockan 14:49
Jag hoppas att de fortfarande finns biljetter och sånt när jag och mamma kommer dit ikväll.

:)[Humör:   kanske lite stressad ]
[ Musik: - ]

Trots Allt

Haha. Jag har datorn fortfarande i köket. Orkade inte flytta den tillbaka när vi skulle gå med mamma. Vi gick och barnvaktade en mammas kompis barn. Han var jättesöt och det var världens lättaste barnvaktning eftersom vi skulle gå ute med honom och han somnade så fort vi kom ut.

Småbarns händer är nog världens sötaste.

Efter det var vi och åt på Subway. Det var gott.

Sen var det Luckan som gällde och pjäsen "Trots Allt". Jag har två vänner som är med i den så därför ville jag verkligen se den. Kaija var verkligen jätteduktig och Hipsu var så fin röst.
Bådatvå är underbara. Jag fick kramar och blev glad.

Hipsu är sötast och jag saknar henne redan lite. Hade inte sett henne på typ många många månader. Hon är verkligen viktigt och det är alltid lika kul att träffa henne. Dessutom var hon jätte fin.

Nu skall jag gå och titta på wrestling förren lillebror blir nervös på mig. xD

Super Junior

Nu sitter jag i köket och lyssnar på sluttonerna av Art of Life, eller slut och slut tonerna. Det är sju minuter kvar. Låten är ju 29 minuter lång så, så man kan ju säga att det är sluttonerna. Yoshiki som plinkar på sitt piano.

Detta kommer att bli ett musikinlägg igen och jag kommer att förstöra all trovärdighet jag har kvar. Åtminstone som en person som lyssnar på Dir en grey och liknande.

Super Junior går ju inte riktigt i samma kategori.

Men när de är så otroligt gulliga! (länken går till en video på youtube.)

Här följer två musikvideon. Lyssna om ni vill.

Miracle är så söt. Och det är så gulligt när de sjunger på engelska. Hahaha. Det är lite samma som med japanska artister. De kan inte och det låter så jätte gulligt.

Dagens låt!Det väntade ni inte er eller hur?

Ja, jag lyssnar ju BARA på en massa japansk musik eller sånt. NEJ, det gör jag inte. Min musiksmak är otroligt bred. Jag kan lyssna på nästa allt.

Så där har vi dagens låt som jag nu lyssnat på många gånger eftersom bloggen inte ville låta mig logga in. Dessutom såg jag den ett par gånger på The Voice.

Madonna ft Justin Timberlake
- 4 minutes
(är inte Timberland även med i början?)

I en spegel som jag har

Skrivet på X3M den 17.04.08 klockan 13:47D
et var just någon som ringde på vår dörr, men jag öppnade inte. Kollade i titthålet och såg att det var några småkillar som tydligen bara lekte. Man blir så irriterad på småbarn ibland. Varför skall vissa vara så barnsliga och gå ringa på andras dörrar?
Dessutom hade jag en gång ett gäng killar utanför mitt fönster som kastade sten mot mitt fönster. Nej det var inga snygga killar utan småbarn.

Två platser jag tycker att ni alla skall besöka:
1. Min livejournal där jag kommer att lägga alla mina berättelser och sånt. HÄR.
2.Min andra blogg som är orsaken till att jag inte längre skriver här alla dagar. Den hittar ni här.

Nu tror jag att jag skall fortsätta skriva på BF som jag fastnat för. Tror att jag har hela chapter 2 färdig nu, eller åtminstone i stora sätt. Kommer nog att kolla igenom den och fylla på, kanske. Känns underbart att kunna skriva igen.

Kram på er! ♥[Humör:   :D ]
[ Musik: X3M ]

Uruha!

uru4uru3uru2uru1

Mest för att mitt morgonens the GazettE bild tittande fick mig att bli kär all over again och uppfatta hur jävla snygg en människa kan bli! Uruha tar livet av mig.

En så bra dag!

Idag vaknade jag klockan halv 9 och läste till 5 före. Sen beställde jag biljett till Ayabie klockan 9. Efter det gick jag tillbaka i sängen men fick inte sova många minuter förrän lilla Nera ringde och frågade om jag behöver biljett till Ayabie. Jag sa nej eftersom jag redan hade en. Hon satt i Praka ensam och övervakade huvudmätning. Jag steg upp ur sängen och åkte dit för att göra henne sällskap.

Där satt jag och tittade på the GazettE bilder och lyssnade på musik. Plus pratade en massa skit med Nera. Det var inte alls dåligt. Väldigt roligt t.o.m.

Efter en tid så fick Nera ett meddelande av Cruci där den flickan frågade om Nera skulle behöva biljett till Miyavi. Nera ringde åt henne och bad henne berätta mera. Det hela slutade med att både Nera och Pigru har biljett till Miyavis första konsert.

Ja, första, vi fick veta att Miyavi kommer att hålla en till konsert dagen efter, alltså den 3.7. Det var roligt. Jag skall nog inte gå på den eftersom jag har redan en biljett till en konsert och det får räcka.

Men nu är jag väldigt glad. Alla som jag bryr mig om har biljett till både Meev och Ayabie. Skulle inte kunna bli bättre.

Kram på er!

CRASHCRASHCRASH

Jag var till stan idag exakt som jag sa att jag skulle. Känner mig duktig att jag faktiskt åkte, eftersom det ibland blir så att jag inte åker. Jag är så otroligt lat ibland. Fick en del riktigt bra bilder som jag kanske t.o.m kommer kunna använda i slutarbetet. Dessutom var jag in till Lindex en sväng och hittade en del roligt. Vad det var så kan ni se om ni fortsätter läsa detta inlägg.

I metron på väg hem stod det en kille framför mig. Han var ganska så söt. Jag mötte hans blick ett par gånger och det var lite gulligt. Han hade väldigt fina ögon.

Dagens Outfit....kinda:
jag12

T; Köpt av mamma från en butik vars namn jag nu inte kommer ihåg.
Byxor; Från Talinn, köpt av mamma. Mysbyxor.
Skärp; Gina Tricot

Skärpet la jag dit bara för att visa det. Jag vet att de inte passar in i allt det andra. Dessutom så gillar jag dragkedjan så otroligt mycket. Ja, lillabilden är småskakig, men försök själv ta bild av någonting som ligger på din mage med en systemkamera. Det är inte så lätt.

miyavibiljett


Detta köpte jag idag:
Biljett; Miyavi från Tiketti.
Scarf; Prickiga från Lindex
Scarf; Gråa med hjärtan från Lindex
Örhängen; Lindex

Biljetten är bäst. Jag blev så otroligt lycklig att jag inte visste vad jag skulle göra när jag steg ut ur Tiketti. Hade lite lust att hoppa men gjorde inte det.

Scarferna var på rea så de var billiga. Den med hjärtan var så söt att jag måste ta den och den andra, well skall vi säga att jag är småkär i prickar och svart och vitt.

Örhängerna blev jag kär i så jag bara måste köpa dem.


Det var någon som ville se mina naglar och undrade hur de mår. Här ser ni. Underbart långa men väldigt ojämna. Och ena lillfingersnageln har lite grönt nagellack på sig ännu.
Åtminstone så hade jag en som tyckte om mina naglar i den gamla bloggen. Jag hoppas att hon hittat hit med. :)

The sun i shining

God Morgon på er allihopa!

Det är riktigt fint väder där ute och jag funderade på att gå till stan och fotografera lite. Tänkte på det redan igår och nu när det är så fint väder så skulle det vara jätteroligt. Måste ju även gå efter min biljett från tiketti och då måste jag åka in till stan ändå. Så två flugor på en smäll.

Men först måste jag nog äta lite morgonmål och sånt. Är faktiskt lite hungrig nu. Vaknade först kring halv tolv vilket är bra med tanke på att jag bara sov en timme dåförra natten. Så nu fick jag sovet och är inte så trött som jag var då.

Lillebror köpte ett nytt BUZZ spel igår och det var skitkul när vi spelade det.

Det var någon som frågade hur mina naglar mår. Mina naglar mår perfekt och jag skall se om jag inte skulle kunna ge er en bild ikväll.

Ha en bra dag!

Wataru

wataru2wataru

Nervositet och rädsla pga en man.

skrivet på X3M den 14.04.08 klockan 12:27Igår kväll slog en stor nervositet och annan rädsla mig och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Satt och blev galen och gjorde antagligen en del människor på msn lite galna. Detta är första gången som en artist får mig att känna sånhän panikkänsla.

Visst har jag alltid varit lite nervös och hoppats att jag skall få en biljett, men inte på samma sätt som nu. Nu hade jag nästan svårt att andas pga tänk om tankarna som inte lämnade mig ifred.

Detta resulterade en timmes sömn i natt och världens största panik på morgonen klockan 9. Men det var värt all den möda eftersom jag nu är en stolt ägare av en biljett till Miyavi.

Tack vare kära Lexa som hjälpte med att komma igenom till Tiketti. Det är bra att ha två datorer ibland.

Ni alla som inte har fått en biljett och vill ha en. GE INTE UPP! KOLLA RUNT på alla ställen. Det finns människor som har extrabiljetter och RING till Tiketti och kolla om någon har avbokat sin biljett. Inget är förlorat ännu![Humör:   :D ]
[ Musik: - ]

Veckans Fråga; vecka 16

Nu när jag har smått lugnat ner mig och ätit lite så kan jag ge er veckans fråga. Som vanligt så får ni alla gärna skicka egna frågor åt mig. Skicka den till: [email protected].
Märk mailet med Veckans Fråga så att jag vet vad den handlar om och inte tar det som spam.

Förra veckans fråga hittar ni här.


Frågan
: Vad tittar du först på hos en kvinna/man?

Dankku:
Men... det beror ju på situationen. Nån snygg random stranger som man ser på stan kan man ju glo på hur mycket man vill utan att bli upptäckt, och då tar man naturligtvis in så mycket snygghet som möjligt. Men går man t.ex. på arbetsintervju och det sitter en jävligt snygg brud där som ska intervjua en kan man för fäen inte sitta och glo på tissarna.

Hanna:
Helt klart skor och hår. Det är typ... viktigt. Hur ytligt det än låter liksom. Visst går det att förhandla men jag föredrar helt klart Converse eller Vans på killar och snyggaste håret har såklart Seth Cohen.

Hannah:
Åh, svårt att säga... jag kollar mycket på hållning och attityd, tror jag, och rösten och sättet personen pratar på. Kläder också, för jag är ytlig.

Jag dööör!

Jag är så lycklig att jag tror att jag dör.

JAG FICK EN BILJETT!

MIYAVI HERE I COME!

Min lillebror räddade mig. Utan honom skulle jag säkert ha blivit utan!

PANIK!

MIN PANIK STIGER FÖR VARJE SEKUND SOM GÅR. JAG KOMMER ALLVARLIGT ATT DÖ OM JAG INTE FÅR EN BILJETT! VILL NÅGON I SVERIGE RESERVERA EN BILJETT ÅT MIG DÄR IFALL JAG INTE LYCKAS FÅ EN HÄR? SÅ HAR JAG EN CHANS ATT SE HONOM ÄNDÅ. (JA, SANDRA, JAG TALAR OM DIG.)

FUCK. INGEN ARTIST HAR NÅGONSIN FÅTT MIG ATT REAGERA SÅHÄR. PANIK PÅRIKTIGT. DETTA ÄR ALLVARLIGT.

Jäkla regn.

Och det fortsätter regna. Det är inte alls roligt. Fast festen gjorde dagen lite gladare och bättre. Var så kul att se Zan och alla släktingar igen. Nu har alla åkt hem och jag har ont i magen. Ätit för mycket godis och allt.

Nu skulle jag och lillebror titta på wrestling.

Det regnar...

Klockan är över tolv. Fan. Igen ett fint nattinlägg. Jag är så duktig på att skriva såna när jag inte har skola. Det är egentligen inte så bra att vara bra på det, men ändå.

Har suttit och skrivit på Jules en stund nu och är så glad att jag fått skrivet. Vill inte alls lämna datorn för att gå och sova. Vill ju bara fortsätta skriva. Men jag måste sova eftersom vi har fest imorgon. Släktkalas. Jag måste städa rummet ännu på morgonen och sen gå efter min bästa kompis som även skall komma hit på fest.

Det regnar där ute vilket är lite tråkigt. Dock är jag glad att jag sitter inne.

Miyavi

miyavi3

miyavi2

miyavi1

miyavi

För att jag börjar bli mer och mer kär för var dag som går. Igen. Jag hade nästan glömt hur jävla snygg Miyavi är egentligen. Fan, han tar livet av mig. Att få se honom på scen kommer att ta livet av mig.

HAN ÄR KÄRLEK!

Bilderna gör inte rättvisa...

jag10jag9

Men jag var för lat för att börja ta bilder med den stora kameran, så det får bli ett par webcambilder. Och ja, jag vet att jag är övergulligt och att jag har halvporrig bild på väggen. :)

Alla vill hit.

God Morgon på er alla!

Här sitter jag med en rinnande näsa och tror att jag kommer få fel i huvudet! Mest pågrund av att Miyavi-biljetterna kommer till försäljning på måndagen och nu för en stund sen fick jag veta att Ayabie är påväg till Finland  igen och jag kan ju inte missa dem. Deras biljetter börjar säljas på TISDAGEN.

Mina pengar börjar försvinna igen.

Ibland är det lite dåligt att Finland är så populärt när det kommer till Jrock. Alla kommer hit.

Nobody's perfect.

Ibland borde jag verkligen följa mina vänners smarta idéer och gå och sova när alla börjar meddela att de skall göra det. Men nej, så smart är jag inte att jag skulle kunna följa såna idéer utan jag bara måste sitta uppe en stund till för att kolla om lösningen på alla mina problem skulle dyka upp framför min näsa.
Nej, såklart så händer inte det. Och för att vara ärlig så är det inte bara mina egna problem jag väntar på lösning åt utan även en hel del vänner små problem som jag får höra om en hel del. Jag får leka psykolog och lyssna och försöka hjälpa så gott jag kan.

Det gör jag alltid och kommer aldrig att sluta lyssna eller säga att jag inte vill höra, eftersom jag vill inte att de skall sluta prata med mig eller akta sig för vad det kan säga i min närhet.

Fast jag skulle vara halvdöd pågrund av alla mina egna problem så har jag alltid tid att lyssna på mina vänners problem, eftersom utan mina vänner skulle inte jag vara någonting. Jag skulle inte vara värd att ses på alls.

Dessutom borde jag inte skriva konstiga blogg-inlägg mitt i natten. Tror inte att hemskt många läser detta just nu. HAHA. Men jag gillar natten som jag nämnt i den gamla bloggen en del gånger och därför skriver jag en del nattinlägg. Det känns som om jag har ett helt annat sätt att skriva och tänka på natten så för mig blir inläggen intressantare än alla daginlägg. Kanske det är bara jag som tycker det, ni får mer än gärna berätta om ni är av samma åsikt.

Idag, senare idag efter att jag sovit, skall jag till frisören igen som skall laga lite mera ränder och stuff i mitt hår så att det blir en mer jämnare färg. Det skall bli roligt och jag lovar att ta bilder åt er efteråt. Mitt hår skall inte bli helt blont faktiskt, men det är bra ändå. Jag gillar det som det är nu och jag är säker på att de blir ännu bättre efter frisören.
Jag har gått och doftat på mitt hår hela dagen eftersom jag älskar frisörernas shampoo. Tycker att det doftar så underbart, vilken frisör man än är till.

Skall hitta till henne alldeles själv så det skall bli intressant. Hoppas att jag inte tappar bort mig. Det skulle vara lite tråkigt.

Borde komma på en Veckans Fråga så fort som möjligt. Jag har blivit så lat när det kommer till den att jag lite skäms. Haha. Det är redan lördag liksom! Förra veckans fråga kan ni läsa här. Ni får alla skicka en massa frågor åt mig så att jag inte behöver komma på en helatiden och då blir det lite roligare.

Min mamma la upp fotot på mig på väggen idag. Med ram och allt. Dessutom så placerade hon den framför min dörr så nu ser jag mig själv varje gång jag går ut ur rummet. Man blir så ego av det, speciellt när jag är så jävla snygg på bilden. Det är faktiskt samma som min presentationsbild på sidan av bloggen.

Nu skriver jag bara för att jag älskar det. Det kommer inget viktigt innehåll egentligen.

PS. Nevnarien är snygg att jag dör lite grann tror jag. DS.

Misery loves companyFör att jag fortfarande vill ha detta som foto/text/musik-blogg så måste jag väl ibland lägga in lite musik även. Så där har ni Emilie Autumn som jag blivit lite kär i. Hon är underbar.

hårfärgning.

Skrivet på X3M 11.03.08 kl. 16:45


Mitt hår ser så snyggt ut nu och färgningen skall fortsätta imorgon. Ja, denna dag spenderades på frisörsalong. Det var typ alldeles bäst.

Annars så har jag inte så mycket annat att berätta utom att STK var alldeles bäst på onsdagen, men morgonen efter så var inte lika hejssan. Jag överlever nog.

Livet leker.[Humör:   :D ]
[ Musik: x3m ]

me is cute

jag8

Ibland lyckas jag med att bli översöt på bild. Haha. Fast jag nu själv säger det. Tycker ni inte att jag ser lite söt ut på bilden?

Idag skall jag till frissan och få min utväxt färgad. Det skall bli så underbart. Det är nästan en centimeters utväxt redan. Skall nog även klippa topparna lite eftersom jag tror att de inte är i så hemskt bra skick. Det är en tid sen jag var till en frissa faktiskt. Jag hoppas på att mamma skall betala det, men vi får se om hon är så snäll idag.

Jag skulle så vilja gå och se nån film på bio nån dag. Jag har fribiljetter som borde användas. Nån som vill komma med? :)

Kläder är kul

Var och kollade urvalet hos Gina Trikot idag och jag gillade vad jag såg. Priserna var inte heller dumma. Jag tycker om billiga klädesbutiker ganska så mycket. Jag tror att jag måste gå och shoppa någon dag. Alla bilder med människor som har fina kläder på sig får mig att vilja köpa kläder, även om jag hatar att spendera pengar egentligen.

Det är lite intressant.

Jag är i stort behov av jobb fortfarande. Jag tror inte att det kommer att ändra någonsin. Fast jag hoppas såklart att det gör det. Annars så får jag problem i framtiden.

Haha.

Jag är så rolig såhär småbakis oxh trött.

blurk

Jag har megahuvudvärk och mår inte sådär jätte hejssan. Jag tror definitivt att jag tog några för mycket och sånt. Aldrig mera, eller åtminstone såhär mycket.

Men jag hade roligt.

Jag i två uppsättningar.

Jag fören jag bytte kläder och blev lite roligare.
jag6

Jag efter klädbyte. Lite mera färger och rolighet. Bilden ser hemskt ut för att jag använde blixt. Förlåt.
jag7

Time for tea

tea

Lekte lite med bilden. Den blev fin. Jag har druckit massor te hela veckan. Det är nästan lite sjukt.

X3M: Grattis åt världens bästa Lexa!

Skrivet på X3M 09.04.08 klockan 10:25Nu skall ni alla gratta Lexa! Så är det bara! Och sen skall ni alla komma på Svenska Talande Klubben och gratta Lexa helt fejs to fejs!

Snart tror jag att jag och mamma och mormorstvilling skall väcka honom och sen skall vi äta blåbärspaj som morgonmål. Så är det alltid när någon har födelsedag. Man får äta kaka eller paj på morgonen.

Gott.[Humör: :D ]
[ Musik: - ]

Utpumpad Emz med vuxen lillebror.

Nu har världens bästa lillbror fyllt 18 år. Det är ganska så bisarrt. Jag kan inte tänka mig honom som en stor 18 årig vuxen man. Han är min lillebror även om han är mycket längre än mig och människor antagligen tror att jag är yngre när vi går på gatan.

Nu är han vuxen och kan köpa öl och tobak helt lagligt.

Han har slutat praktiken för typ 13 minuter sen. Får se om han blir bjuden på en öl eller någonting där.

Vill lite gå och sova men är lite orolig att jag kommer att bli väckt av bror när han kommer inklamppande. Jag vill inte bli väckt när jag just slumrat in. Men jag börjar faktiskt bli ganska så trött nu.

Mitt ångestande över provet som gick så dåligt har sugit upp alla mina krafter och jag är helt utpumpad.

Nu minns jag varför...

Det är så sjukt roligt att se att det faktiskt varit läsare här på bloggen fast jag inte har uppdaterat alls på hela dagen. Jag blir så lycklig och känner mig populär.

Fast just nu känner jag mig lite nedstämd. Mitt prov som jag satt och läste till hela gårdagen gick inte alls bra idag. Det gick alldeles åt rumpan och jag tror verkligen inte att jag kommer att få godkänt i det.

Nu minns jag varför jag aldrig läser till prov. För ifall jag läser så tror jag att det kan gå bra och sen blir jag bara besviken när det inte gör det. Hatar denhär känslan. Känner mig dålig.

Provläsande

papper3


Sista lilla bilden är från vardagsrummet när jag satt där en stund. Sen bytte jag till köket och drack tee. Nu dör min nacke och rygg av allt läsande och skrivande. Tragiskt men sant.

Jag hoppas att mamma nu blir glad.

X3M: Det är sällan sånahär saker händer!

skrivet på X3M 7.4.08 klockan 15:05


Idag skall dagen bestå av sittande i matsalen med en eller två pennor i handen och en hel del papper framför mig. Det skall skrivas och understrekas. Det skall läsas och kommas ihåg. Trycka in i hjärnan allt om filter och framkallning.

Ja, jag sitter och läser till prov vilket inte har hänt på många många år så det känns lite främmande. Har musik på i andra rummet och drack te för en stund sen. Ganska så intressant. Det är nästan roligt att leka med färger på papper.

Måste börja göra det varje gång jag har prov så kanske det finns möjlighet att jag kommer igenom.

Men till andra saker.

På onsdagen fyller min kära lillebror som ni borde känna som Lexa, 18 år. Det kommer att firas lite på Svenska Talande Klubben som ju är samma dag på kvällen. Jag tycker att ni alla som vill komma och gratta brorssan så skall göra det. Be there or Be square! Korjaamo i Tölö![Humör:   :) ]
[ Musik: The Corrs ]

23 frågor om bloggande

Frågor om bloggande


Jag stal denna från någon bara för att jag läst den runt om i bloggvärlden och vill ju själv även berätta och svara på frågorna.


1 - Hur länge har du bloggat?
Åh gud. Jag började "blogga" (det heter skriva dagbok på den sidan.) på X3M 30.07.04. och har fortsatt med det ända sen det. Skapade en blogg på blogg.se 2005 nångång. Sen har jag bytt bloggar lite hur som helst men bloggat har jag alltid.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga?
Jag började ju på X3M så det var min första bild av dagboksskrivande på internet. Jag läste inte så många bloggar själv i början av mitt bloggskrivande. Jag bara skrev, nu på senaste tiden har jag börjat läsa mera.

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Det måste ha varit antingen Ulrikas eller Idas bloggar under den tiden. Bådas bloggar är nuförtiden även väldigt underbara.

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
Jag gillar inte dem hemskt mycket eftersom mitt sätt att skriva var sämre och det finns en massa skrivfel och annat. Det är ganska så hemskt att läsa såhär på efterhand.

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Det är många. Jag har en massa bloggar i bookmarks som jag kollar många gånger per dag.

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
Jag har en del modebloggar och en del såkallade dagboksbloggar. Procentmässigt kan jag inte säga.

7 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Jag måste nog säga Hanna Fridén

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Jag tror inte att jag läser någon som skulle vara lik mig. Jag läser mer olika personers bloggar eftersom det är intressantare än att läsa om någon som är lik en.

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Vissa tycker att det är jobbigt när jag byter helatiden. Och vissa tycker att det är jobbigt att måsta läsa om saker och inte att jag berättar om saker direkt. Men annars så tror jag inte att någon bryr sig hemskt mycket.

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Jaa, ni som känner mig och läser denna kan kanske berätta...xD

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Jag har löst den grejen så att jag har skapat en annan blogg där jag skriver mer privata grejer och här håller jag mig till ganska så ytligt och inte lika privat, men jag kommer nog ändå att blanda lite eftersom jag måste göra det ibland. Sån är jag bara.

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Politik. Eftersom jag inte skulle kunna göra det för jag bryr mig inte.

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Jag bloggar för att jag tycker om att skriva, men jag är även väldigt uppmärksamhetsberoende på internet och blir ledsen när jag inte får den uppmärksamhet jag vill ha. IRL är det en helt annan sak. Då vill jag inte ha uppmärksamhet för jag blir nervös.

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Ja, definitivt. Jag lärde känna Ida genom att läsa hennes blogg.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej, inte ännu.

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Man kan bli väldigt väldigt beroende av bloggar och bloggande när man gjort det i flera år. Det kan döda ens sociala liv till en vis del om man har ett socialt liv att döda.

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta?
Ännu har jag inte fått såna kommentarer så jag kan inte riktigt svara på fråga.

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar
Jag skulle inte säga det.

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
En nackdel är ju alla dumma kommenterare som bara är ute för att förstöra ens humör och vara elaka.

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?
Jag hoppas att jag gör det ännu om två år. Skulle nog vara ganska säker på det. Jag tror nog att min stil kommer att förändras medan jag blir äldre och smartare (nej) och hopperligen åt det bättre hållet. Mitt bloggande har ju förändrats en del redan hittills så.

21 - Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
Jag tror definitivt att bloggare kan påverka vad som helst nästan. Bloggande är en stor grej i dagens läge och bloggar skriver om viktiga ämnen som viktideal och anorexi. Mobbning har ju även varit ett stort ämne i bloggvärlden.

22 - Avslutningsvis : Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
Mitt skrivande betyder mycket för mig. Jag skriver mest för mig själv, men det hjälper mig att orka.

23 - Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?
Väldigt mycket. Jag älskar att läsa om andras tankar och vad de tycker om saker som händer i världen. Alla bloggar jag läser är intressanta och skrivs av intressanta människor.

24 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.
Johnny, Ulrika, Hanna, Hannah, Ida


Veckans Fråga; vecka 15

Presentationerna
Föregående frågorna kan läsas här.

Vad är telepati, och tror du själv på ett sådant fenomen?
Frågan ställdes av Dankku.


Hanna:
Telepati är väl när man kan kommunicera utan ord, men inte bara att det handlar om att man känner varandra väl utan när det liksom är som att... ehe... ens tankar pratar med varandra. Haha, yes, jätteflummigt, men typ så ser jag det. Och jag vetfaktiskt inte om jag tror på det. En del av mig gör kanske det men en annan del är alldeles för cynisk. Så jag är typ... osäker.

Hannah:
Jag tror på telepati, om jag utgår från definitionen "ord- och handlingslös kommunikation". Exempelvis har det hänt mig rätt många gånger att min lillebror eller närmsta vän säger precis det jag nyss tänkt. Däremot har jag en rätt platt förklaring på vad det kommer sig av, nämligen att jag och min lillebror är uppvuxna i samma miljö och att jag och min kompis har umgåtts så pass mycket att vi börjar säga vad den andra tänker, snarare än att telepati är något slumpmässigt övernaturligt.

Dankku:
Telepati är en sådandär knasig sak som... tja, lite som religion och Gud antar jag. Antingen tror man på den helt blint eller så finns den inte alls!?

Att kunna intuitivt veta vad en annan tycker och tänker har många människor önskat sig, men jag inte övertygad om det är en så bra grej som många kanske skulle tro. Tänk nu om du en dag stegade in i metron och helt plötsligt skulle du höra en miljon tankar, och fjorton av dem säger att du är ful och att du luktar illa. KIVA! Men sen kanske det kommer dendär underbart vackra kvinnan mot dig och du bara önskar att hon ens skulle titta på dig, och du hör: "åh salte satan så jävla hot han är då, honom vill jag täcka med tretton mosade bananer, slicka upp allt och ge honom 5 ungar."


Helt kort ville jag alltså bara säga att; nej, telepati finns inte och jag tror inte på den.


Har du en fråga du vill ha svar på så kan du skicka den åt mig. Min e-mail adress är: [email protected]

Highlightpennor

Nu har jag nya Highlightpennor som jag kan leka med på mina papper. Har prov imorgon så jag borde nog kolla lite på dem och kolla det viktigaste. Även om jag hatar att läsa till prov. Ännu mer när det är dagen före. Men får se.

En ljusröd och en gul penna. De är så fina.

Skall nog kika lite på dem nu tror jag. Ha det så bra allihopa!

it's good

jag5

För att jag vet att alla älskar bilder i blogginlägg. Det gör jag också. Och jag är väldigt ego så det finns bilder på mig i massor. Mera kommer dessutom nästan hela tiden. xD

Idag kommer mormorstvilling. Jag har varit i duschen och är väldigt fräsh. Det är bra.

Imorgon kommer Veckans Fråga
eller jag hoppas det. Jag väntar ännu också på en persons svar. Ni får hålla tummarna.

Jag tycker att ni skall koncentrera er på inläggets bild istället för att läsa. Det är så dåligt.

Jag kan bara inte lära mig...

Klockan börjar närma sig massor och jag sitter fortfarande och slöar mig framför min lilla Honey. Ja, min dator heter så och jag vet att ni säkert skrattar åt mig nu, men jag bryr mig inte. Senare idag så skall jag och mamma åka till stan efter mormorstvilling som skall vara hos oss en tid. Det skall bli så jätteunderbart att träffa henne igen. Hon är väldigt viktig för alla oss eftersom vår mormor dog för många år sen. Så hon har kanske lite tagit den platsen i våra hjärtan.

Jag hoppas så att hon stannar till kalaset nästa söndag. Min lillebrors 18 års släktkalas. Det skulle vara så kul.

Men nu skall jag nog sova.

Tack för alla kommentarer, ni är bäst helt enkelt!

nostalgica

rose2

Idag har jag fotat gamla bilder tillsammans med mamma. Det har varit jätte roligt att kolla igenom och få en del minnen och komma ihåg. Skratta åt pappas skägg som han då hade en tid. Nuförtiden har jag inte det längre, antagligen för att de skulle vara så grått.

Nu borde jag lägga in bilderna och börja leka med dem. Snart.

Stackars fullgubbe.

Jag glömde helt berätta vad snäll jag var igår. På väg hem med metron så satte sig en fyllis framför mig och han luktade äckligt, ni vet piss och gammal sprit. Jag betraktade honom en tid. Jag såg att han drog fram en väldigt liten näsduksbit ur fickan och jag började tycka så otroligt synd om honom där han snöt sig i en miniliten bit. Jag hade själv näsdukar i ryggsäcken så jag tog en och räckte fram den åt honom. Jag tror nästan att han tvekade lite fören han tog emot den.

Det var en massa människor som kollade konstigt på mig när jag gjorde det, men jag bryr mig inte. Jag ville hjälpa stackaren.

Lära känna människor via internet.

Jag hoppas och önskar att jag någongång blir såpass välkänd i bloggvärlden att jag har en sådan läsarskara som känns som en familj eller en kompiskrets som man kan få stöd av och som gör en glad. En sådan som Johnny har, och som jag tydligen är med i vilket gör mig lycklig. Det känns alltid bra att veta att någon blir glad av ens kommentarer och ord. Att en person uppskattar en.

Jag har definitivt mycket lättare att lära känna en person via internet än IRL. Jag tror att det samma gäller även att lära känna mig. Jag är på något sätt mera öppen och inte lika blyg via nätet. Det har nästan alltid varit så. Skulle säkert vara annorlunda om inte jag hade internet, men det skall man egentligen inte spekulera kring.

Många av de bästa vännerna jag har så har jag faktiskt först lärt känna via internet och sedan träffat IRL. Så som min kära Nelle. En del andra är Ida, Ulrika och Coke.

Ida lärde jag faktiskt känna via min första blogg och hon har följt med mitt liv ända sen dess. Det är alldeles underbart och hon är väldigt viktig.

Nelle, Ulrika och Coke lärde jag känna via Hoggy och VPFPH. Och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dem. Alla tre är så otroligt viktiga för mig.

Och detta är bara en bråkdel av alla de vänner jag har träffat via internet. Jag skulle inte ha ett socialt liv utan internet. Det skulle kännas väldigt dött.

konstant ändrande hårfärg

image10
Borde säkert samla ihop en hel drös bilder och göra ett inlägg om min konstant ändrande hårfärg. Nej, detta är inte en ny bild utan gammal. Jo, jag är fortfarande blond/någonting annat.

Snart skall jag hem och sen skall jag fota gammal barnbilder ur familjalbum. Det skall bli nostalgiskt.

it's killing me

Känner mig lite halvdöd även om jag faktiskt har sovit riktigt bra egentligen. Jag är bara trött helatiden och det känns lite konstigt i mitt huvud. Som en början på värre huvudvärk. Detta skulle bli tredje dagen i rad. Jag skulle verkligen inte orka med huvudvärk mera.

Jag får åka hem idag och det känns jätte underbart. Nästa vecka har jag troligen bara två dagar skola för sen åker alla andra till Barcelona. Jag åker inte för att min lillebror har födelsedag på onsdagen och vi firar det med kalas på söndagen. För mig är min lillebror lite mer viktig än någon jävla skolresa.

Denna trötthet är mördande.

X3M:2 kvällar

skrivet 03.04.08 klockan 21:41 på X3M


Nu har jag haft huvudvärk två kvällar i rad. -.-

[Humör:    ]
[ Musik: - ]

X3M:lång men fin dag

skrivet den 02.04.08 klockan 18:52 på X3M


Det är jättefint och varmt väder där ute. Tog inte ens jackan på mig när jag gick till skolan idag. Jag frös inte alls. Anledningen till att jag typ alltid har jackan med mig till skolan även om det är väldigt kort väg är den att jag faktiskt är en som fryser jätte lätt. Så jag har faktiskt fortfarande långkalsingar på mig.

Skoldagen var lång. Från 10:15 till 16:45. För er kanske det inte låter som länge men för mig är de det. Tro mig jag hade väldigt svårt att vara tillslut.

edit
Ajooo. Gratta Nera på födelsedagen! Hon blev gammal idag! 19 år!


[Humör:   :) ]
[ Musik: - ]

X3M:Kom och beundra!

skrivet den 01.04.08 klockan 18:02 på X3M

Dagen har varit okej och jag har en ny blogg och den är fin.

Om jag nu får säga det själv.

[Humör:   :) ]
[ Musik: - ]


Ja jag kommer att kopiera alla inlägg som jag skriver där in i denna bloggen. Skall nog i fortsättningen göra det direkt när jag skrivit den på X3M.

Jag vann!

(Jag har en sån känsla av att denna dag kommer att vinna gårdagen i inläggsantal.)

Jag vann en bloggtävling idag! Första gången någonsin och jag är så lycklig. Det var Modeakutens tävling. Nu kommer jag att få ett par supersöta körsbärsörhängen hem på posten. Känns roligt och det ger mig hopp och tro att jag faktiskt kan vinna någonting.

Lyckligt.

Utväxt

jag3-utväxt
Det var ju inte så många veckor sen jag färgade håret och som ni kan se på bilden så har jag redan en ganska så synlig utväxt. Det är lite jobbigt att ha ett hår som växer så otroligt snabbt att man inte alltid riktigt hinner med i svängarna. Men ändå så gillar jag mitt hår väldigt mycket, även om det säkert inte tycker om mig när jag ljusade upp det så drastiskt och antagligen mördade det på samma gång.

Jag har testat att klippa det kort två gånger och varje gång har jag ångrat det efter en tid så nu tänker jag inte längre göra det. Åtminstone inte på några år. Om jag vill ha kort hår så får jag helt enkelt bara köpa en peruk. Klippa låter jag bli.

Skoldagen gick ganska så segt men jag överlevde. Skall nog gå imorgon och lyssna på kritiken av familjeprojektet eftersom läraren tyckte att jag kan ju få en hel del ut av det. Och det tro jag också. dessutom blir det nog roligt att höra dem berätta om sina projekt och bilder. Det jag såg idag såg jättefint ut.
Skall själv nog fota i helgen på min. Måste komma ihåg att ta med kameran hem imorgon.

Vi har prov på måndagen
och det dödar mig smått. Jag hatar prov mer än någonting annat. Jag suger på att skriva prov eftersom jag alltid blir så nervös vid provtillfället och mitt huvud bara töms av all den information som kanske finns där någonstans. Suck.

Om sådär en timme är det mat. Underbart. Jag är lite hungrig redan nu.

Puss o kram,

Det går bara fel varje gång...

Jag tänkte försova mig idag och det är aldrig jätte hejssan. Det gick såhär att jag hade väckarklockan på 7:00 och den väckte mig, men sen orkade jag inte stiga upp ännu så jag flyttade den en timme. Efter en tid kollade jag på klockan igen och den var 13 minuter över 8. Kollade på tiden då den skulle väcka mig och det stod 7 fortfarande. Från och med nu så skall jag inte flytta den alls! Det blir ju ändå inget av det.

Snart skall jag kila iväg till skolan. Vi har först en del photoshop grejs och sen skall familje-projektet hängas upp, vilket inte rör mig eftersom jag inte har den klar. Läraren kommer inte att tycka om mig. Undrar lite om jag skulle kunna slippa gå imorgon när de ändå bara är kritik över arbetena, som känns lite onödigt för mig att vara på. Kanske jag skulle kunna fråga.

Nu skall jag gå. Puss på er alla!

A dildo called Wilson.

Izme (.blogg.se) sanoo (11:00 PM):
och sista fråga är: 20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Izme (.blogg.se) sanoo (11:00 PM):
gissa svaret på den du
Fetish sanoo (11:01 PM):
:')
Fetish sanoo (11:01 PM):
EN DILDO!
Fetish sanoo (11:01 PM):
errr
Izme (.blogg.se) sanoo (11:01 PM):
xD
Fetish sanoo (11:01 PM):
njaaaaae
Izme (.blogg.se) sanoo (11:03 PM):
en dildo kan inte prata och sen skulle jag bli galen och börja tro att den kan prata och bli som han i cast away och börja kalla den wilson och tillslut tappa bort han och bli alldeles förkrossad.
Fetish sanoo (11:04 PM):
x'D
Fetish sanoo (11:04 PM):
awwww
Fetish sanoo (11:04 PM):
"OH NOES! I LOST MY DILDO! WILSOOOOON!"

Berättelsen om mitt hår.

Nu följer lite bilder som jag just knappade på mig själv bara för att jag ville dokumentera mitt hår. Alltså här följer berättelsen om mitt hår.

jag 2
Som jag nämnde i inlägget jag skrev på morgonen så var jag och tvättade håret på morgonen. Efter det la jag fast det på det sättet som ni ser på bilden här ovanför. (Ja ni kan även kika in i mitt vackra öra men det rekommenderar jag nog inte.)
jag3
Såhär blev det när jag tog bort klipsen. Lite vågor och sånt trevligt plus att det fortfarande är fuktigt. Det är definitivt intressant. Här har jag på mig min lillebrors gamla huvtröja och Dir en grey t-skjortan. Min hy är även ganska så felfri vilket är ganska så roligt. Fel finns men de syns inte så bra på bilden och det gör mig glad.
vågor. hår.
Närbild på mitt hår. Och dubbelhaka.

Nu skall jag fortsätta äta pepparkaka och vara lycklig över att jag inte behöver sitta i skolan längre. Hade skola från 10:15 till 16:45 typ. Sista timmen var en stor pain in the ass även om det var intressant.

1

Sitter i skolan och kommer troligen att få huvudvärk ännu idag vilket betyder att jag kommer att ta ett piller ännu idag. Ajaj. Är väldigt väldigt hungrig men som tur så är det mat snart. :) Det är bra.

Jag vet jag bara flummar och skriver för att jag har tråkigt.

Onsdag 2 April.

Skall gå till skolan riktigt snart och är smått nervös. Både för det att jag inte gjort uppgiften som skall vara f'ärdig idag och för det att jag tror att det att jag inte skall med till Barcelona kommer att komma på tal. Jag skulle inte orka prata och förklara ännu en gång varför jag inte är påväg.

Är det inte helt förståerligt att jag vill vara med på min lillebrors födelsedag? Han fyller 18 för guds skull! Det är inte varje dag ens lillebror blir vuxen.

Jag var duktig idag och tvättade håret. Jag hatar att göra det här för det mesta, men när man måste så måste man. Kallt eller vääldigt varmt. Ingendera tycker jag om riktigt. Inte roligt. Men nu har jag rent hår och kan börja egofota mig själv igen.

Haha.

Puss o kram på er!

ps. på tal om födelsedag så fyller min lilla Nera 19 år idag. Grattis åt henne! ds.

Stå aldrig still.

Jag skulle ladda upp en bild men tydligen så var min dator och/eller bloggen av annan åsikt. Det stör mig när jag och bloggen/datorn inte riktigt är på samma sida. Det fungerar inte riktigt. Men jag skall försöka imorgon igen nu orkar jag inte bara bråka. Jag vill blogga istället.

Jag tycker att det är roligt att Thåström har finska i bakgrunden i en låt. Det är lite roligt att lyssna på det. Finska och svenska blandat i mina öron. Det är intressant.

En massa godis har gått ner i magen på mig och jag har tittat på Joan Of Arcaidia. Det är ett bra program kan jag berätta åt er alla. Nu sitter jag och lyssnar på Thåström eftersom jag glömde cd:n i datorn så den kom med hit till Karis. Jag kan inte säga att jag klagar egentligen.

Dessutom har jag lekt lite med bloggen även. Nu är jag ganska så nöjd för stunden. Love it. Vad tycker ni? Buu eller bää?

tror för mycket

image5
HAHAHAHAHAHAHAHAA. Jag skriver själv fel på unika besökare. Det skall vara 7 och inte 17! Jag tror för mycket om mig själv helt tydligt. Skrattretande!
Och sidvisningarna är så höga pågrund av mitt lekande med designen idag. xD Det ser så fint ut.

RSS 2.0