OBS!
Klockan i bloggen är går i svensk tid så lägg till en timme för att få riktiga tiden.

orkar inte

Jag skulle ha så mycket att säga men just nu är jag alldeles för uttmattad och trött för att säga någonting utan att det skulle låta totallt idiotiskt.

Jag är inte van vid ett sådant här liv.

Herregud.

Lillebror meddelade att det är 1,7 grader varmt, eller kallt, där ute idag. 1,7!!!

Fattar ni hur jävla kallt det är?!

Sova.

Klockan är massor och jag borde visst krypa i säng. (Kom ihåg att bloggens klockan går fel och är i svensk tid. Lägg till en timme så får ni min tid, om ni inte bor i Finland då. Då kan ni glömma det.)

Tror att jag skall ta och skriva lite pappersdagbok även fören jag somnar. Bara för att vara duktig.

Gonatt.

Både mina och hans.

Jag vet inte hur jag lyckades, men jag råkade ta med mig Lillebrors nycklar på morgonen. Så jag hade både mina egna och hans nycklar i fickan. Och han hade inga.
Dåligt. Mycket dåligt.

Jag skyller på att det är måndag.

Veckoslutet var fantastiskt!

skrivet på X3M 29.09.2008 07:29

 


8 dagar sen jag skrev någonting här på kära X3M. Visst är det jättefint eller hur?!
Ni saknar mig säkert alldeles massor.

På lördagen när jag var i stan och gick förbi sverigebåten så var lusten att hoppa ombord väldigt stor kan jag berätta. Jag ville verkligen bara hoppa på och åka över till andra sidan viken. Jag saknar mina sötungar på den sidan så mycket.
Jag tror att Tony skulle ha kommit med mig. Han verkade villig.

Igår var Tony här hos mig och vi satt och tittade på Moon Child. En smått crappy version på youtube vars ljud inte alltid var det bästa. Det var lite störande ibland. Men det gick att kolla på. Jag tycker om den filmen.

Om en halv timme ungefär så skall jag gå till metron.

- Humör: :D
- Musik: -

Fint.

Tack till fina Tony som räddade min söndag.
Jag hade jätte roligt.

Moon Child är en så mysig film.

Nu skall jag kolla på Big Brother.

Söndag.

Söndag. Vissa tycker att det är veckans bästa dag, vissa säger sämsta. Jag vet inte vad jag tycker för tillfället. Kanske så skulle jag kunna säga bästa eftersom det är dagen då man får ta det lugnt och bara andas. Kanske skulle jag kunna säga sämsta för att den verkar gå så trögt när man inte har några planer överhuvudtaget.

Söndagen är dagen då jag inte har några planer. Jag sitter bara hemma.

Veckoslutet var jag hos pappa så det kanske förklarar min frånvaro en del. Det var roligt att se pappa och han har rakat av allt hår från huvudet. Det brukar han göra mest före sommaren, men sommaren gick ju redan förbi...

Lördagen gick snabbt förbi eftersom jag träffade både Tony och Anna. Gick runt i stan och flummade så otroligt mycket. Snackade skit och sånt roligt. Var till Brunnsparken och satt uppe på kullen där det blåste så otroligt massor och jag frös. Men jag tror ändå att Tony frös mest.
Åt på McDonalds som omväxling. HAHAHA. Let me laugh.

Nu sitter jag och pratar med Tony på msn och dricker gammal cola som Lillebror lämnat. Hur bra som helst.

Fick veta att Tony skaffat blogg men någon adress har jag dock inte ännu fått så jag kan inte länka till honom. Tragiskt.

EDIT 4:51 PM
Tonys blogg hittas här.

Sämsta tajmingen.

Dankku kräver att få se bilder från den långa fotopromenaden. Jag har över 300 bilder att välja mellan så jag kan nästan lova er att det kommer nog en del in hit på bloggen i något skede.
Just nu måste jag dock fundera på hur jag skall få tillräckligt med pengar någonstans ifrån till en extern hårdskiva eftersom min dator började just knarra om knappt utrymme. Damn.

Jag är så gott som pank
så det känns som världens sämsta tajming på något sätt.

Lång fotopromenad.

Jag kom just hem från långa fotopromenaden jag och Tony gjorde. Shit vad mycket bilder jag fick. Fast nu orkar jag inte ens kolla igenom dem ännu. Mina ben värker och jag är alldeles slut. Men det var alldeles jätte roligt!

Nu kan inte Oskar säga att jag inte har fotat.

HAHA.

Ajoo. Det blev inget av Lillebrors kväll så jag fick stanna hemma ändå. SKÖNT.

gomorgon.

Fy fan vad jag hatar att gå i duschen på morgonen. Allvarligt. Jag förstår inte hur jag alltid hamnar göra det. USCH. Detta får bli sista gången.

Nej, det kommer att hända fler gånger såklart. För att det är mig vi talar om och jag håller aldrig saker jag säger.

Men jag är nog trött och känner mig seg idag. Och idag skall Lillebror ha pokerkväll här med några kompisar och jag får inte vara här då, så det blir pappa för både mig och mamma. Det blir riktigt intressant att en gång åka därifrån till Sveps på morgonen.
Idag skall jag dessutom ut och fota efter Sveps tillsammans med Tony. För att Oskar vill se foton jag tagit imorgon. Hahahaa. Och jag vill ju fotografera mera än vad jag gör nu så nu har jag en orsak att ta med kameran och gå ut med den. Det skall bli jätte roligt.

Det var en anonym kommenterare som frågade vad Sveps är. Jag tror nästan att sveps hemsida berättar ganska så bra. Så ni kan alla gå in där och läsa om ni är intresserade.

Statistik; vecka 38


Vecka 38

15.09.08 Måndag
AS: 86
UB: 17
Måndagens inlägg:
Statistik;vecka 37
Uppsatt.
Flyttat runt lite.

16.09.08 Tisdag
AS: 45
UB: 13
Tisdagens inlägg:
Gonattnatt.
yäy.
Vill sova.

17.09.08 Onsdag
AS: 27
UB: 12
Onsdagens inlägg:
Den där jävla lampan! (och minnet)
Slö.
Otroligt fint mobilsmycke med bokstav.
Tur att jag inte får pengar för detta.
Damn

18.09.08 Torsdag

AS: 31
UB: 13
Torsdagens inlägg:
Blir bättre.
Jag är så duktig.

19.09.08 Fredag

AS: 19
UB: 11
Fredagens inlägg:
Get smart och min telefon.
getsmartgetsmart.

20.09.08 Lördag
AS: 33
UB: 17
Lördagens inlägg:
Jag lever loppan!
Felet ligger inte i telefonen.
Idag.
Vilken färg borde din blogg vara?
Idag skall jag...

21.09.08 Söndag
AS: 28
UB: 15
Söndagens inlägg:
Lite på tiden...
How nice...
Sunday.


Rekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77

(Jag har verkligen skjutit upp detta inlägg som egentligen borde komma ut på måndagen. Men jag har bara varit så slö att jag inte orkat skriva.
Men eftersom jag skall åka till pappa imorgon och vara där så blev jag illa tvungen att skriva detta fort.
Skulle inte ha orkat egentligen idag heller. Skall upp tidigt för att hinna i duschen på morgonen och sånt också. Helt sjuka grejer.
Sjukt trött känner jag mig också.)


Det slog mig.

Det slog mig. Ganska ordentligt faktiskt. Jag tror att det var just pratstunden som vi hade på sveps som fick mig att verkligen börja tänka på saken lite djupare. Och nu känns det bara hemskt.

Jag behöver verkligen komma på någonting annat att tänka på.

11 döda.

Jag undrar om vi kommer att ha någon slags pratstund eller liknande pågrund av denhär skolskjutningen. Det skulle kunna vara riktigt intressant att få prata om det lite. Jag vet inte själv riktigt hur jag skall reagera åt det hela. På något sätt så var det alldeles för långt borta för att jag skall kunna reagera hemskt starkt. Visst är det alldeles hemskt för alla inblandade och familjmedlemmarna som förlorade.
11 stycken döda är många. Det är alldeles hemskt.

Men jag tror att även det att jag hade roligt igår så har fått mig att inte tänka på det hemskt mycket. Det hindra mig från att falla ner i den gropen att jag bara sitter och tänker på att det kunde varit nån annan skola i närheten. Det kunde ha dött någon bekant.
Fy.
Nej.
Jag tänker inte gå dit.

Jag förstår inte varför sånhänt händer! Jag blir lite ledsen på att detta land börjar verka alldeles jättefarligt att leva i.

Jag mår bra.

Hanna:
hej, jag läste jättejobbiga grejer om skolskjutningar i finland nyss. du kan väl blogga eller något eller typ kommentera min blogg så jag vet att du mår bra för jag blev lite orolig för det slog mig att jag har ingen aning om vilken skola du går på eller så!

Hanna blev orolig. Det var lite mysigt att läsa den där kommentaren och se att någon blivit orolig. Dock så kan jag meddela att jag inte befinner mig alls nära skolan där skjutningarna hände så jag mår toppen. Visst, det känns väl lite hemskt att det hänt IGEN. Det är inte längesen den förra skjutningen.
Världen har gått och blivit extra farlig på senaste tiden.

Det är verkligen inte alls roligt.

11 döda senast jag kollade.

Det är hemskt.

Run, Forest, Run!

Godmorgon på er allihopa!

Känner mig ganska så pigg idag. Jag skall börja gå om ungefär en halvtimme och jag vill att tiden skall gå fortare. Detta gör mig lite förvirrad. Jag menar, jag är personen som aldrig tyckt om att åka till skolan. Jag är personen som alltid hellre viljat stanna hemma än åkt till skolan, men NU så vill jag hellre till skolan än stanna hemma.

Jag tar det som ett positivt tecken. Men det känns ändå lite främmande och jag väntar fortfarande på den dagen då jag vägrar åka.

Och, ja, jag vet att Sveps inte är skola, men det finns så få som egentligen vet vad sveps är så det känns lättare att kalla det skola. Men nej, det är ju inte skola, men det är inte jobb heller. Det är någonting mittemellan.

Det verkar bli bra väder idag. Hoppas att det inte är jättekallt.

Ajoo!

Det fungerar igen! Jag kan smsa igen! TACK PAPPA! TACK ELISATANTEN/MANNEN!
Jag är sååå glad!
Jag är hel igen!

I didn't remember it being this long.


hmm.

Mår lite illa. Fysiskt. Inte kul. Inte alls kul. Väntar på att Lillebror skall meddela att pappa meddelat honom om han ringt till Elisa eller inte. Vill verkligen veta om jag kan smsa eller inte. Jobbigt.

Inte min dag. Nästan. Annars bra.

Tråk.

I love myself...not.


Bild: Jag.

Poser for life. Eller någonting. Egentligen så hatar jag att vara framför kameran, men sen ibland så är det väldigt roligt. När man lyckas få okej bilder så är det kul. Men jag har märkt att jag sällan ler när jag fotar mig själv.

En tid sen ville jag klippa håret, men nu vill jag inte det längre. Färga vill jag nog eftersom min utväxt är alldeles sjuk, men det långa får stanna en tid till.
I like it.

Lite på tiden...


Det var visst lite på tiden att ladda in bilder från den stora kameran till datorn. Dessutom så är jag snart i jättestort behov av en extern hårdskiva.

Det är inte lätt att vara så kär i sig själv att man inte kan låta bli att fota hela tiden.
Det kanske kommer en massa egobilder här i bloggen i framtiden. Vem vet.

Men nu borde nog jag gå i duschen före BB. Lillebror dammsuger. Han är duktig.

how nice...

En paus i allt wrestlingtittande. Jag tror att det blir massor av tittande och nästan inget datorsittande. Kanske det är riktigt bra och jag vill göra Lillebror glad med att titta massor idag.

Varför undrar ni...

Ja, orsaken till det är att han övertalade pappa att ringa till Elisa, mitt abonnemang, och fråga vad som är fel när jag inte kan skicka sms längre. Jag ringde ju faktiskt till pappa och berättade om att det inte går men då sa han bara åt mig att jag måste ringa dit själv. Fint att min pappa inte känner mig tillräckligt bra för att veta att jag inte kan ringa.
Men han kommer att ringa imorgon och sen meddelar han åt Lillebror och sen meddelar Lillebror åt mig.

Hopperligen så fungerar det sen. Håll tummarna för det.

Nu stack Lillebror till kiosken så jag blev ensam.

Sunday


Bild: Jag.

Söndag. Skönt. Sov länge och känner mig ganska så utvilad och det är bra. Men ändå så skulle jag ha viljat att det skulle ha varit måndag. Det är lite konstigt, men jag vill till sveps. Det är ovanligt. Men jag vill inte sitta hemma helt enkelt.

Dock så skall jag och lillebror titta på wrestling en hel del idag. Det gör dagen lite bättre och får den att gå snabbare. Det är bra.

Jag lever loppan!

skrivet på X3M 21.09.2008 00:12


Nu tänker jag meddela åt er alla som har mitt telefonnummer och planerar att skicka sms åt mig så lönar det sig inte ifall ni väntar er svar av mig även. För tillfället så tycks mitt abonemang (märks det att jag umgås med svenskar?) ha bestämt sig för att inte låta mig smsa alls åt någon så min telefon är ganska så onödig för mig just nu.
Jag meddelar när det händer någonting åt detta. Min kära far svarar inte i sin telefon när man behöver honom.

Annars så lever jag loppan, utom då att min klocka har en spricka i glaset och min telefon har sagt upp kontraktet. Som ni kan läsa där uppe.
Sveps är bäst och jag är lycklig.

Och jag är inte alls lika sjuk mera, bara lite hosta sitter segt kvar, men den är på väg bort den också.

Hur äre med er kära X3Mister?

- Humör: bra
- Musik: -

felet ligger inte i telefonen.

Okej nu testade jag med att byta telefon till min gamla. Nu vet jag att det inte är fel på telefonen utan felet ligger antaligen i abonemanget eller liknande skit.
Och pappa svarar inte i sin telefon.

Men det är skönt att få veta att det inte är telefonen det är fel på.

idag.

Var i stan och träffade Tony och Electra. Det var jätte roligt!

Kom hem och sen spelade vi alla Alfapet. Jag, mamma, Lillebror och Laila. Det var alldeles jätte roligt.

Min telefon vägrar fortfarande att skicka sms. Störande.

Vilken färg borde din blogg vara?

Your Blog Should Be Purple
You're an expressive, offbeat blogger who tends to write about anything and everything.
You tend to set blogging trends, and you're the most likely to write your own meme or survey.
You are a bit distant though. Your blog is all about you - not what anyone else has to say.

What Color Should Your Blog or Journal Be?

Jag har fel färg på min blogg. Intressant.

Idag skall jag...

Dagens to-do-lista:
  • Se på Hannah Montana
  • Gå i duschen
  • Åka till stan och träffa Tony och Electra
  • Åka hem och ha spelkväll tillsammans med Lillebror och Lalla
Ojojoj. Ibland har jag absolut inget att göra och sen ibland har jag massor av planer. Det är lite sjukt. Men alldeles härligt.

Ps. Jag kan inte ännu heller skicka sms med min telefon. Jag vet inte vad som är fel. Ds.

Get smart och min telefon.

Get Smart var en riktigt okej film. Den var rolig att se på, men den var nog inte det bästa jag sett på länge. Tyvärr. Den var ok och roligt och värd att se. Dessutom så var det så kul att se The Rock. Han är så jävla cool. Dwa(y)*ne Johnson eller vad han nu egentligen heter. Jag är wwe-skadad att jag bara vet hans wwenamn, som han inte vill att människor skall använda mera eftersom han slutat med wrestling.
Dessutom så visste jag inte att The Great Kali är med i den filmen så jag fick en liten överraskning. Det var lite roligt, även om han är sjukt dålig.

Dessutom så såg jag min telefon i filmen. Eller min nuvarande telefon. Som tycks ha problem och vill inte riktigt fungera som jag vill. Den säger att minnet skulle vara fullt efter 39 sms, vilket är alldeles patetiskt. Och kan bara inte stämma, eller hur?

Fan.
Nu kan jag inte smsa alls. Jag har gjort någonting konstig så nu kan jag inte skicka sms. Jag fattar ingenting. Detta är inte kul längre.


Getsmartgetsmart

Gomorgon på er alla!

Jag hoppas
på en dag utan en massa skit, men jag väntar mig ändå att det blir en massa skit. För att det gör det alltid. Igår fick min klocka en spricka i glaset och det stör mig alldeles otroligt mycket. Jag kan inte använda klockan med sprickan och jag är jätte ovan vid att iinte ha klocka på armen, så det känns jätte underligt. Jag hoppas att den går och laga på något sätt. Annars blir jag ledsen.

En trevlig sak är ju det att det blir bio med sveps. Eller vi delar på oss till många olika filmer som går samma tid. Men jag, Tony och Electra skall nog gå och se Get Smart tror jag. Det skall bli jätteroligt! Att få se The Rock på filmduken är alltid lika roligt. Han är så fin.

Haha.

Snart skall jag gå till metron så att jag hinner med samma som Tony hoppar in i i Itis.

Vad skall ni idag?

Blir bättre.

Nu skall jag titta på wrestling och bli glad igen. Blä vilken dålig dag jag haft, eller egentligen kväll eftersom tiden på sveps var hur rolig som helst. Sveps äger helt enkelt.

Imorgon skall vi på film på svepstid! HA!

Jag är så duktig.

Jag tror att jag är ganska så klar med mina broschyrlayouter (ja, två stycken som jag jobbat med sida vid sida) och det är ganska så fint. Jag är själv ganska så nöjd över dem. Nu borde jag antagligen bara printa ut dem på papper, men jag kommer inte ihåg hur man printar för att få 2 sidor på ett papper, så att det är på båda sidorna av pappret. Både O och W är upptagna så jag måste vänta en stund.

Ha. Nu fick jag dem utprintade och allt är fint. Jag känner mig så duktig.

Nu måste jag komma på någonting att göra...

Den där jävla lampan! (och minnet)

Haha, Detta måste jag bara berätta om!

Lillebror släckte kökslampan före jag hann föra alla mina grejer dit och jag sa åt honom att han kan inte släcka den fören jag är färdig. Han kommenterade att jag aldrig släcker den efteråt. Jag sa att visst gör jag det.
Jag förde mina grejer och gick efter mitt istee från vardagsrummet och kom till mitt rum och satte mig ner här framför datorn. En stund senare kommer Lillebror in och säger: I think I just proved my point.
Först förstod jag inte vad han pratade om, men sen kom jag på lampan.
Jag hade glömt att släcka lampan i köket.

Såhär långt är mitt minne.

Och jag skrattade.

slö

Nu har jag varit i duschen och skall snart gå och titta på BB tillsammans med Lillebror. Idag har det inte hänt så mycket speciellt, det har varit ganska så vanligt. Tråkigt, med andra ord. Lite wrestling har vi kollat på och det är alltid roligt.

Nej fan heller att detta skulle bli någonting. Jag har inget att skriva om.

En sak, fick hjälp av Laila med min telefon, nu hoppas jag att den rymmer mer än bara 39 sms åt gången. Har blivit alldeles galen på den. Jag håller er uppdaterade angående detta. Ja, ni behöver den informationen så mycket.

Otroligt fint mobilsmycke med bokstav.


Helt fantastiskt fint mobilsmycke med bokstav. Det finns många olika bokstäver att välja mellan på cocoo.se. Lite blingbling på den även. Det ligger aldrig fel.
Och vem tycker nu inte om att smycka ut sin mobil med fina smycken?!
Jag har ett fint smycke på min mobil, dock så kom den med telefonen. Men den är fin.

(Priset är 145 kronor och hittas då på cocoo.se)

Tur att jag inte får pengar för detta.

Jag skäms lite över mitt patetiska bloggande på sista tiden. Jag har bara ingen tid att blogga. Program på tv som måste kollas, mat som måste ätas, platser att vara på, andra saker att göra och så vidare. Tiden räcker inte till helt enkelt till allt och någonting måste jag prioritera. Tyvärr så får bloggen lida lite.

Tur att jag inte får pengar för bloggande, ännu, för då skulle pengasumman bli drastiskt mindre.

Damn

Hon ignorerar mig. Roligt. NOT.

En kompis skall inte ignorera en annan. Det är fakta!

gonattnatt

Jag tänker typ säga bara gonatt nu. Jag är för trött på så många olika plan att jag bara inte orkar någonting mera. Utmattad. Äh jag vet inte. Huvudvärk nästan hela dagen gör lite slut på en.

yäy.

Nu fick jag min version på hemsidan färdig och nu ligger den i O:s dropbox. Jag könner mig mycket mycket duktig, men nu har jag inget att göra. Well, såklart kan jag bara sitta och surfa så jag klagar inte. Men det känns ovant att jag är redan klar. Nu är jag dessutom hungrig och vill ha mat nu.

MAT. GE MIG.

Blaj.

Vill sova.

Idag är jag trött. Det är jag egentligen varje dag, men idag känns det lite extra. Vet inte exakt varför det känns så just nu och just idag, men det gör det ändå. Skulle inte alls orka åka till sveps och sitta framför en dator och designa hemsida.

Helst av allt skulle jag nog lägga mig i sängen och somna om.
Och det kan jag såklart inte.

Och på kvällen blir det amway. Hur kul som helst.

Statistik; vecka 37


Vecka 37

08.09.08 Måndag
AS: 68
UB: 25
Måndagens inlägg:
Statistik; vecka 36
Alldeles trög
Sjuk.
Nu drömmer jag om bloggläsandet.

09.09.08 Tisdag

AS: 47
UB: 23
Tisdagens inlägg:
"I have a sexy wife called boredom"
uschuschusch
Jaha
:(

10.09.08 Onsdag
AS: 37
UB: 24
Onsdagens inlägg:
Orolig

11.09.08 Torsdag

AS: 43
UB: 20
Torsdagens inlägg:
Sleep!
Afrikas stjärna
Fin ljustake.
Sjukling.
Gomorgon kanske...

12.09.08 Fredag
AS: 65
UB: 17
Fredagens inlägg:
Lightprodukter stöds inte!
Jag vill bo i Kanin.
Halv timme.
Blä.

13.09.08 Lördag

AS: 44
UB: 16
Lördagens inlägg:
FintFintFint!
Personlighetstest!
NattNatt!

14.09.08 Söndag

AS: 194
UB: 14
Söndagens inlägg:
it makes me happy.
Citron Lime
Ändringar.
She broke your throne, she cut you hair and from your lips she drew the hallelujah
Allt hittar man....
1666



Rekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77


(Bilduppladdningen har problem och det är jobbigt att ladda upp bilder. Men jag lyckades. Som tur.
Föresten så beror den höga siffran på söndagen det att jag lekte lite för mycket med
layouten. Så det är helt och hållet mitt fel.
Den ser dock fin ut.)


Uppsatt


Foto: Jag. (Det är sällan jag fotar mig själv med håret uppsatt.)

Jag har lyssnat sönder Hallelujah - Kate Voelege. (eller hur hon nu skriver sitt namn). Har den på min Ipod och lyssnade på den många många gånger. Den är så fin. Jag gillar den verkligen. Kan lyssna på den hur många gånger som helst och den är alltid lika fin. Hon har så fin röst.

Fick veta idag att Amway har visning imorgon och det skall jag gå på. Eftersom min mammas bästa kompis håller på med det hela så är det enkelt. Hennes man kommer efter mig hemifrån imorgon. Jättebra. Det blir alldeles superbra. Fast jag redan en gång varit på en Amway visning så blir det ändå roligt.

Vad har ni gjort idag?

Kram! ♥

Flyttat runt lite.

Nu är jag hemma igen och har lekt liite med layouten igen. Eller flyttat på grejer och sånt. Nu får den vara ifred en stund igen, så att jag inte bara sitter och pillar med layouten och glömmer helt att blogga. Eller göra annat.

Haha.

Usch vilken tanke.

it makes me happy.

Haha jag hade visst fel. Hon föll inte alls ut. Marko fick gå ut ur huset och in klampade dessutom 4 (!!!) nya människor. Det blir en väldigt intressant vecka. Massa nya människor att lära känna och se hur de människorna fungerar.

Kul.

Lillebror skickade t.o.m ett pluspoäng åt CheChe med mammas telefon. Vi kan inte skicka såna sms med våra egna telefoner så vi måste alltid låna mammas telefon. Så vi hjälpte till att hon inte föll!
Även om jag inte gillar henne så mycket så är jag ändå glad. Marko var mer störande än hon. Man får åtminstone skratta åt hennes sätt att förklara stuff.
Hon är helt blond.
Allvarligt.


Men nu skall jag gå i säng.
Gonatt små ungar!

Citron Lime


Bild: Jag. Då när jag ännu inte kunde använda min kamera och det var dåligt ljus. Det är bålen som Lillebror och jag blandade ihop till hans hemmafest. Smakade ganska skit sen men ändå. Citroner och Lime.

Ungefär en halvtimme kvar tills BB kommer. Och sen flyger CheChe ut. Helt säkert. Det gör mig både glad och lite ledsen. Marko är också ganska så störande, men jag tror att människor tycker mera om honom än henne så därför far hon ut.

Men vi får se vad som händer.

Mupp.

Ändringar.

Nu har jag suttit läänge och lekt med bloggens layout och nu får det vara slut för idag. Mera ändras imorgon tror jag. Jag är helt slut.

She broke your throne, she cut your hair and from your lips she drew the Hallelujah


Kate Voegele


Imogen Heap


Rufus Wainwright

Och sist men inte minst såklart Jeff Buckleys version.

Såklart finns det säkert en massa fler som gjort en version av låten. Den är så känd. Och vacker. Jag älskar den. Kates version är sjukt vacker. Kanske favoriten just nu, men Jeffs är alldeles sjukt vacker den med.

Vad tycker ni?

Intressant.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Allt hittar man....




Foton: Jag.

Den är ju hur fin som helst och någon hade tänkt kasta bort den eftersom vi hittade den i vårt sophus. Så vi räddade den därifrån och tog hem den. Jag är verkligen i behov av mera cdplats, som ni kanske ser om ni kollar brevid cdställningen på nedersta bilden. Där ser ni högen med cdn som behöver plats.

Jag har massor massor med cdn. Och vill ha mera och mera och mera. Önskar att jag hade pengar att köpa mera cdn för.
Kan inte nästa månad vara här redan...


1666

1666 e-mails i min e-mail. hahaaaha. Mest en massa skit som jag inte ens behöver läsa. Jag är bara lat och orkar inte kolla igenom allt.

Klockan är mycket, 1:28 AM för att vara exakt. Funderar på att kanske snart börja gå i säng så att jag inte förstör min dygnsrytm helt igen. Det skulle vara så jobbigt.
Men jag skulle även vilja sitta och skriva en stund ännu. Fast det kan jag nog fortsätta senare.

Jag tror sängen vinner den här gången.

Gonatt!

Fintfintfint!

Nåja nu är jag hemma igen. High School Musical tog mig med storm och jag blev lite kär i den. Den var alldeles fantastisk! (Jag har börjat använda ordet fantastisk alldeles för mycket, fy på mig). Jag tycker att alla ni som har möjligheten skall gå och se den.

Och nu känner jag mig trött. Och hungrig.

Tror att det blir film och mat tillsammans med fina mamma.

Personlighetstest!

Det här testet var roligt och jag tycker att ni alla skall ta och göra det och sedan lägga resultatet på t.ex. er blogg. Det är alltid roligt att sprida runt.

Mitt resultat (kan även ses här.):

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.


Fantastiskt säger jag bara. En hel del stämmer skulle jag säga, vad säger ni som känner mig så pass bra att ni kan uttala er?

Dock så måste jag säga att dagispersonal tror jag inte att det blir av mig i något skede av mitt liv. Den vägen har jag provat och det var inget för mig.
Skribent låter så fantastiskt fint lika så journalist och redaktör.
Lärare! HA!
Präst...hur många vet inte att jag inte hör till kyrkan?


Underbart test.
Jag tycker så mycket om olika tester och såna. Det är så roligt att kolla om det stämmer överens med verkligheten.

Nattnatt!

Haha. Nu skall jag nog börja gå i säng eftersom datorn börjat sega lite. Aldrig kul. Men kanske det är lika bra. Jag har ett inlägg färdigskrivet som ni skall få imorgon. Det är lite speciellt att jag har ett färdigskrivet inlägg att bara publicera. Det känns bra.

Då vet jag att det åtminstone kommer ett inlägg. Haha.

Nej, nu skall jag sova. Gonatt söta ni! ♥

Lightprodukter stöds inte!

Snart snart börjar Big Brother här i finsk tv (ja jag tyckte att det behövde nämnas.) och det gör mig glad. Jag skall ta och äta god choklad glass och dricka coca cola. ÅH, så mysigt att jag dör lycklig. Jag njuter för fullt av veckoslutet. Föresten så åkte inte Lillebror till pappa idag, men han åker imorgon. Det är nog ganska så roligt att ha honom hemma ändå. Tittade på wrestling med honom och sånt.

Vi har ätit pizza även. Det var så gott!

Föresten så kan jag uppdatera detta inlägg och berätta att lillebror är alldeles okej. Även om läkarna inte har någon aning om vad det är som var fel egentligen, men läkare ni vet. Vad skulle de veta...

Och jag upptäckte idag att jag börjar må dåligt av cola light. Ont i magen. Jobbigt. Fast det är inte så farligt eftersom jag nästan aldrig dricker light produkter ändå. Jag gillar inte lightprodukter. Det är bara en massa skit i dem. Aspartam och sukralos. Och whatnot. Uschusch. Äkta vara gäller. Med socker!

Nu skall jag gå till vardagsrummet och mysa med familjen. Ha det så bra mina små vänner!

Jag vill bo i Kanin.

Man lär sig nytt hela tiden, men alltid är inte det nya lika mysigt som detta.

Mysigt värre.

Halv timme.

En halv timme och sen får jag åka hem och fira veckoslut. Glass i frysen så det är alltid mysigt och gott. Lillebror åkte till pappa så jag är ensam med mamma hela veckoslutet. Skitskönt.

Knarkar Mynthon och mår bra. Fan vad fint livet kan vara ibland. HAHAHA.

ps. Jag kom på att jag skulle kunna ordna kategorierna lite här i bloggen och sånt. Kanske jag hinner göra det nu på v-slutet. Det skulle vara fint. ds.

Blä.

Jaja. Jag borde visst börja gå så småningom. Mest vill jag bara gömma huvudet under täcket och hoppas att ingen ser mig och låter mig vara ifred.

Det är en så positiv dag att jag spyr nästan.

Sleep!

Mycket trevlig dag i stort sätt. Mycket spelande. Kul. Nu borde jag gå och borsta tänderna och gå och sova, eftersom jag måste vakna väldigt tidigt imorgon för att släpa mig i duschen och sen till sveps. Skulle jag orka påriktigt? Gissa två gånger!
Men måste man så måste man. Men jag kan ju alltid tänka på att det är veckoslut sen och så får jag sova hur mycket jag vill igen i två dagar! Gud vad skönt det blir!

Nåja.

Gonatt!

Afrikas Stjärna

Nu kom Laila hit och vi har spelat Afrikas stjärna. Just nu är hon och lillebror till butiken för att köpa någonting. Jag gick inte med för att jag vill verkligen kunna gå till sveps imorgon. Så jag håller mig inomhus ännu idag.

Jag vann förra rundan AS. Får se hur det går nästa runda. Sen när de kommer tillbaka. Det är verkligen jättelängesen jag spelade AS.

Jätte roligt.

Fin ljustake.


från Ljuvating.com

Jag älskar fina ljustakar och den där ljustaken är toppklass. Den är så fin.

Priset på den är: 299 kronor. från LjuvaTing då.

Sjukling.

skrivet på X3M 11.09.2008 13:27


Jag har varit hemma nu i 2 dagar och skall vara ännu idag. Imorgon skall jag återvända till vardagen om inte jag blir sjukare och får feber idag. Det återstår att se.

Jag har troligen hostat ut mina lungor och snytit ut rester av hjärnsubstans ur min näsa under dessa dagar och bara känt mig som ett gående lik.
Inte roligt. Inte alls roligt.

Jag gillar inte att vara sjuk.

Ni skall tycka synd om mig.

- Humör: blä
- Musik: -

Gomorgon kanske...

Jag blev hemma ännu idag för att inte gå ut för tidigt och riskera att bli mer sjuk. Men imorgon skall jag nog gå tillbaka till sveps.

Nu märker jag själv att jag orkar sitta längre tid framför datorn utan att bli trött på det. Det är ett täcken på att jag börjar bli friskare och det känns jättefint.

Kram på er! ♥

orolig

Nu blev jag lite orolig. Mamma skickade ett sms och berättade att hon är på sjukhuset och väntar på att få komma in till läkare med lillebror. Nu blev jag väldigt orolig. Han mår tydligen inte så bra.

Hoppas det inte är någonting hemskt allvarligt.


"I have a sexy wife called boredom"

Lars Erikssons myspace fick jag nys om hos Annika. Jag måste verkligen tacka för det här var det finaste på länge och jag sitter och njuter.

Ny musik gör mig alltid lycklig. Nya fina artister. Nya fina ord och texter. Nya röster att lyssna på.

Alldeles fantastiskt.
Tack fina Annika!

uschuschusch

Nu skulle jag ha all tid i världen att läsa alla blogginlägg som väntar på bloggkoll, men nu har jag verkligen ingen ork att sitta här framför datorn alls.

Mitt huvud väger ton.

Jag skall fly tillbaka till vardagsrummet och kanske läsa lite tidning eller något liknande. Köpte Frida idag på morgonen eftersom Kenza fast på framsidan. Så jag kunde inte stå emot. Det kanske ni alla förstår.

Kram på er! ♥

Bättre inlägg när jag mår bättre.

jaha

tydligen så var jag för sjuk för att stanna kvar på sveps. dit hade jag tagit mig och så blev jag hemskickad. satt nog en stund i camillas rum.

så nu är jag hemma.

:(

Idag så går vädret ihop med mitt humör. Känner mig grå. Och det regnar där ute. Och min näsa rinner. Då menar jag verkligen rinner.

För att låta riktigt äcklig.

Mår verkligen alldeles piss och skulle inte ha någon lust att gå till sveps, men dit måste jag ju ändå.

Statistik; vecka 36



Vecka 36

01.09.08 Måndag
AS: 66
UB: 14
Måndagens inlägg:
Statistik; vecka 35
Första dagen!
Godmorgon :)

02.09.08 Tisdag
AS: 38
UB: 16
Tisdagens inlägg:
Long time no see
Fina lockar.

03.09.08 Onsdag
AS: 17
UB: 9
Onsdagens inlägg:
STK ikväll

04.09.08 Torsdag
AS: 45
UB: 21
Torsdagens inlägg:
Sängen saknar.
Gårdagen och STK
Gårdagens händelser.

05.09.08 Fredag
AS: 26
UB: 17
Fredagens inlägg:
Godmorgon!

06.09.08 Lördag
AS: 22
UB: 15
Lördagens inlägg:
-

07.09.08 Söndag
AS: 21
UB: 9
Söndagens inlägg:
Mydeco
Förnyade.
Pappas födelsedagsfest.



Rekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77

Bilduppladdningen är fortfarande seg och dum. :(

alldeles trög

Jaha. Nu slog det ordentligt. Jag känner mig alldeles sjuk som sagt, dock så har jag inte feber ännu, men vi får se. Men jag känner mig trött och hängig och min näsa rinner och halsen gör ont.

Usch jag hatar att vara såhär. Jag blir så ynklig och dum.

Idag när jag satt i metron med Tony så tittade jag ut genom fönstret och såg att det var alldeles grå himmel. Jag sa åt honom att snart regnar det och gissa om det inte regnade när jag steg av metron här i rastböle. Jag bara skrattade. Jag hade helt rätt.

Lillebror och jag har kollat på wrestling och jag har hällt i mig tee. Varm tee. Gott.

sjuk

Usch och blä. Nu känner jag mig sjuk och orklös. Blaj. Ont i halsen och min näsa rinner. Snart har jag säkert ont i huvudet också av allt datorsittandet.

Men jag fick min affish gjord så jag känner mig duktig.

Men ändå trög.

Nu drömmer jag om bloggläsandet.

Jag drömde en massa i natt. Fast jag minns bara en del, små delar. Detaljer av drömmarna.

1. Jag läste bloggkoll och hamnade på Kenzas blogg där hon hade lagt en bild på sig själv. På den bilden var hennes bröst otroligt stora och väldigt synliga.

2. Jag var i någon stor shoppingmall och sökte efter ett ställe som skulle kunna noppa mina ögonbryn. Jag hittade ett, men sen så plötsligt var jag påväg dit igen och hade glömt gå den tiden de hade gett mig. Det var ungefär då jag vaknade.

Jag tror att första drömmen vill berätta åt mig att jag läser för mycket bloggar och bloggkoll. Om man t.o.m drömmer om det så kan det inte vara jättebra.
Andra drömmen tror jag att har att göra med det att jag funderat på att hitta något ställe en tid nu och igår så nämnde en släkting att mina ögonbryn skulle kunna vara lite smalare.

mydeco

Kolla mydeco.com och se hurdan inredningsstil du är.

Jag blev bohemian rhapsody.



Förnyade.

Jag var just för första gången och förnyade mina biblioteksböcker via internet. Spännande.

Det finaste var säkert det att där fanns ännu vår gamla adress. Stackrarna har fått alla våra brev från biblioteket. Nu är det dock ändrat till vår nya adress.

Pappas födelsedagsfest.



Bilder: Jag med mobilkamera

Jag städade mitt rum idag morse. Sjukt fort gick det, med tanke på att jag aldrig städar och det alltid är megastora högar över golvet.
Högen vid fönstret på soffan är kläder, halvanvända kläder som mamma inte vill att jag skall lägga i tvätten.
Min fotoprinter ligger på golvet bakom stolen vid soffan.
Och sen på soffan finns en hög av böcker jag skall läsa i något skede.

Orsaken till att jag städade var att vi hade överraskningsfest åt min pappa som fyllde 60 år idag! Jag var där veckoslutet men sa åt honom att jag skall träffa en kompis tidigare så att jag kommer inte med honom och lillebror hit. Vi hade sagt åt pappa att mamma lagar mat och dessutom skulle han komma och byta ett par lampor i köket.

Alla pappas syskon var här och det var jätteroligt.
Speciellt när han kom hit och vi stod och väntade vid dörren och skrek "Surprise" och han tänkte hoppa upp i taket. Sen gick han ut ur lägenheten igen. Jag visste att han skulle vända om!

Men sen blev det riktigt roligt. Alla män tittade på formula på tv. Massor mat och godsaker.

Och jag tror nog att t.o.m han tyckte att det var riktigt trevligt även om han egentligen inte alls ville fira.

godmorgon!

Gomorgon på er alla!

Snart skall jag ta mitt pick och pack och börja gå mot sveps. Är väldigt trött idag med, men inte lika trött. Skall till pappa efter sveps och vara där veckoslutet. Ingen dator eller internet med andra ord. Vilket även kan tolkas som noll bloggande.

Men jag skall försöka blogga från sveps ännu idag.

Annars hörs vi på söndagen!

Kram ♥

sängen saknar.

Nu tror jag att jag nästan kan höra hur sängen ropar på mig och mitt huvud skriker också på mig. Huvudet vill sova och huvudet är väldigt smart så kanske jag skall lyssna på det?

Jag tänkte somna när Oskar satt och berättade och visade Illustrator framför klassen. Det händer inte ofta att jag är så trött. Men mera om det imorgon.

Nattnatt! ♥

Gårdagen och STK

skrivet på X3M 04.09.2008 18:55

Normalt så skriver jag inte väldigt långa blogginlägg, av någon konstig orsak, men jag började skriva om gårdagen och stk på bloggen och plötsligt så märkte jag att det blivit ganska så långt. En massa onödig information som ingen behöver, men sån information är ju ganska så mysig ändå.

Det enda ni behöver för att läsa om spännande stk och fina Hipsu och Kaija är att hitta länken i texten ovanför. Det borde inte vara så svårt.

Fantastiskt.

- Humör: happy
- Musik: Markus Krunegård spelar i mitt huvud.

Gårdagens händelser.

Gårdagen gick i ett nafs och wow.

Efter Sveps så gick jag för att träffa mamma som skulle komma med mig och träffa lillebror till RadissonSas där han är på praktik. Han visade oss runt där och meddelade att han inte behöver bli kvar utan kan komma direkt. Jag blev jätteglad eftersom jag inte behövde sätta mig ner och vänta på honom.
Vi gick till Rafla och drack cola, och sen ville lillebror åka hem. Jag skickade sms åt 4 personer och frågade vad det gör eller helt enkelt frågade om de kan komma på kaffe. Eftersom jag ännu hade några timmar kvar tills stk.
Dankku och Hipsu var de enda som svarade. Hipsu hade annat fören hon skulle till stk och Dankku ringde och min lillebror svarade i min telefon. Så går det om man ringer med ett nummer jag inte känner igen.
Jag fick sitta ensam en tid tills Dankku uppenbarade sig. Han är alldeles fantastisk. Hans humor är bäst. Först satt vi och pratade en stund och sen började vi promenera.
Till Levykauppa ÄX. Dankku blev glad. hihih. Och jag fick gjort min dagens goda gärning. Superbra.

Dankku gick hem och jag väntade en stund till tills jag gick in i korjaamo.
Satte mig vid ett bord och lyssnade och tittade. Freddy Michaels eller hur han nu sen skriver det var väldigt duktig. Jag tyckte om honom.

En stund senare uppenbarade sig Hipsu och Kaija. Båda med ölglas i handen. Och jag måste bara nämna att Kaija är en av världens finaste kramare! Allvarligt! Även om jag inte känner henne så bra så kramar hon ordentligt och inte en ytlig kram där man just och just rör. Jag blir alldeles glad varje gång. (Och för att Hipsu inte skall känna sig bortglömd så kan jag ju nämna att hon kramar riktigt bra hon med!)
Sen sprang vi fram och tillbaka från scenen till rökrutan. Hipsu fick gula naglar som hon inte uppskattade så mycket.
Träffade andra Camilla från Sveps där även. Det tog en stund för mig att komma på varför hon såg så bekant ut, men tillslut slog det mig. Det var lite roligt.

Markus Krunegård var alldeles strålande. Jag har länge vilja se honom live och nu fick jag det. Han är verkligen fin. Jag diggar honom så sjukt mycket och vill ha hans skiva. NU. Om bara jag inte var så pank som jag är.

Hipsu och Kaija blev väldigt fulla trotts att de inte ens drack hemskt många öl.

Hipsu berättade att jag är viktigt för henne och att jag är en bra vän. Ett par gånger. Första gången gick hon och kolla efter Kaija och jag fick tårar i ögonen då. Satt där ensam och höll tårarna inom mig. Det var verkligen nära att jag skulle ha börjat gråta. Av lycka, såklart. Det är sånt jag behöver höra. Alltid ibland.
Hon gav mig bevis att det ännu finns någon som bryr sig om och inte bara struntar i mig.

Senare när vi var påväg bort så stötte vi på Markus
där han stod framför bilen de skulle åka i. Kaija pratade några ord med honom.

Gyllene sköldpaddan satt vi på en stund. Kaija och Hipsu berättade att de tycker att jag är snygg. Jag vet inte om jag borde ta de på allvar även om de sa att de inte sa det bara för att de var fulla. Jag blev lite chockad eftersom jag aldrig hör någon säga att jag är snygg. Jag är inte snygg.
Men de tyckte det. Kanske det var alkoholen.

Jag kom hem vid halv 2 på natten och somnade ganska så snabbt. Och vaknade 7 och ville somna om.

Tar och skriver om denhär dagen lite senare, eftersom detta är så långt redan. Gårdagen var så otroligt fin. Ingen ångest. Ingenting. Helt bäst. Mera sånt. Kanske jag kan ta en cider nästa gång.
Tack Hipsu och Kaija!

Kram ♥

STK ikväll

skrivet på X3M 03.09.2008 10:02

 

Jag tycker att idag skall ni alla som har möjlighet komma till STK. För det är så bra.

Haha.

Sitter och knappar på en iMac vilket känns lite ovant, men kanske jag hinner vänja mig ännu. Den är så fin.

Dessutom väntar jag på att min kameras akku skall bli laddad så att jag kan gå ut och fota. Vill fota liksom.

- Humör: :)
- Musik: -

long time no see

11 timmar 31 minuter sen mitt senaste inlägg. Ojojoj. Sveps tar och dödar mitt bloggande helt och hållet. Måste kanske börja blogga därifrån på pauserna så att inte bloggen dör helt och hållet.

Vi var ute och fotade i regnet idag. Det var lite kallt, men okej.

Var med Lalla på Rafla en stund efter sveps och där satt ingen mindre än Ville Valo och hade intervju. Och en fotograf tog en massa bilder. Det var lite coolt på något sätt.

Nu har jag huvudvärk och är lite trött. Skall sitta framför tvn hela kvällen tror jag.

Kram!

Fina lockar.


Bild: Jag.

Såhär går det när man sover med flätor. Det är fint.

Där ute är jättekallt och jag vill inte gå ut, men jag vet att jag måste. Skall ta kameran med ifall de får för sig att vi skall gå ut och fota. Bara det inte börjar regna så är allt bra.

Det är verkligen jobbigt att vakna såhär tidigt. Fast inatt sov jag ungefär en timme mer än förra natten. Hur bra är inte det?!

Statistik; vecka 35



Vecka 35

25.08.08 Måndag
AS: 83
UB: 24
Måndagens inlägg:
Girls don't cry-outfit.
Jävlar
Den.

26.08.08 Tisdag
AS: 79
UB: 35
Tisdagens inlägg:
Sjukt!
Vän i fickan!
Oh the sleepless nights...
Hur många kommentarer kan ni producera tills söndagen 18:00? (egentligen skrivet 22.08.08)
Stor succé
Statistik; vecka 34

27.08.08 Onsdag
AS: 41
UB: 26
Onsdagens inlägg:
Vi lever på luft, älskling.
Kick the can
Love Like Oxygen - SHINee
En komplimang eller?

28.08.08 Torsdag
AS: 59
UB: 20
Torsdagens inlägg:
Det är inte värt att slippa undan...
Regn och bröst.
Bloggkartan
Att glömma vardagen.

29.08.08 Fredag

AS: 48
UB: 24
Fredagens inlägg:
För att egofotografering i spegel är så roligt.
Let's continue.

30.08.08 Lördag
AS: 48
UB: 17
Lördagens inlägg:
0-9 på japanska
Tröttis!
Mushrooms

31.08.08 Söndag

AS: 61
UB: 31
Söndagens inlägg:
7 things - Miley Cyrus
Ni är inte ensamma.
En vecka!



Rekordet:
11.06.08 Onsdag
AS:117
UB: 77

Bilduppladdningen har något litet fel så det fungerade liiite trögt. Jobbigt. Men jag fick bilderna hit ändå tillslut. Nu skall jag göra mig färdig för sängen.
GONATT!

Första dagen!

Första dagen är alltid likadan. Man går igenom allt och pratar och man får ställa frågor och sånt. Men det var riktigt trevligt ändå.

Vid matbordet satt de och pratade om filmer och det enda jag kunde tänka på var att Dankku fattas helt klart. Jag kopplar filmsnack med honom helt tydligt.
Enda minuset med Sveps är säkert det att man inte får mat utan måste köpa själv. Det blir liksom lite dyrt i längden. Får nu se hur jag löser det problemet.

Imorgon skall vi tydligen ut i Helsingfors och fota "Mitt Helsingfors". Det känns lite bekant på något vis. Men det blir ändå roligt. Jag hoppas bara att det inte regnar som det har lovats...
Och att de inte tvingar ut oss stackare i regnet.

Men dagen var jätte rolig även om det var lite svårt att stiga upp på morgonen.

Godmorgon :)

GODMORGON!

Jag är vaken och trött. Somnade först vid 2 tiden och har sovit ungefär 5 timmar. Alldeles lite för mig. Men jag överlever nog. Skall snart åka iväg till Sveps. Det är spännande.

Vad skall ni göra idag?

Kram ♥

RSS 2.0