OBS!
Klockan i bloggen är går i svensk tid så lägg till en timme för att få riktiga tiden.

Tar en titt på spotlifevinnarnas designer.

Spotlife designer är så otroligt populära bland alla, alla de som vann den tävligen. Dock så ha väl inte alla fått sina ännu, eller sagt nej tack åt den. Här under har jag kollat och kommenterat några designer.

Anna Cornelia
Jag gillar hennes design väldigt mycket. Den är enkel och skön att titta på. Hennes header är snygg och passar bloggen bra. Den "handskrivna" rubriken är rolig och jag tycker att det är trevligt. Dessutom ger jag ett stort plus åt det att menyn inte rör på sig som den gör i så många spotlife designer.

Wysteriia
Den är mörk men ändå inte dyster. Headern är snygg och hon är ju även så otroligt snygg. Här måste jag även nämna att ett stort plus för den orörliga menyn. Hjärtorna i menyn är jättesöta. Rubrikerna är rödaktiga och jag har alltid gillat kombinationen röd/svart så det är jättesnyggt.

Life by Lidman
Jag gillar de små ljusröda detalijerna när bloggen annars är ganska så färglös. Den är ganska grå men det lilla ljusröda och alla bilder hon lägger in i nästan varje inlägg ljusar upp stämningen och den blir inte lika dyster. Jag gillar väldigt mycket det att antalet kommentarer syns där uppe i hörnet istället för där nere. Det tycker jag om väldigt mycket. Plus igen för den orörliga menyn.

Kissie
Den är alldeles för ljusröd för min smak. Alldeles för tuggummipop/fjortis stil. Headern är riktigt snygg måste jag säga och bilden är väl tagen av en profsfotograf så jag är inte alls förundrad att den är fin. Här måste jag ge ett minus för den rörliga menyn som inte ens går att låsa, som det går att gör i Blondinbellas blogg. Här finns även antalet kommentarer där uppe i hörnet och det gillar jag. Men annars så tycker jag inte om den.


Hellre skulle jag få en design ala Nevnarien än Spotlife.

Kommentarer

- Svar ges i kommentarerna i detta inlägg.
- Jag vill inte ha reklamer alls, inte gratisbio, gratismakeup eller gratiswhatever!
Postat av: Wysteriia

Tack för dina fina ord om min design :) Jag ville ha den väldigt enkel och inte alltför rörig när dom gjorde den :) Och jag tycker verkligen att designen blev JAG :) Jättenöjd! :D

2008-06-06 @ 18:54:51
URL: http://www.wysteriiasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0