OBS!
Klockan i bloggen är går i svensk tid så lägg till en timme för att få riktiga tiden.

Nobody's perfect.

Ibland borde jag verkligen följa mina vänners smarta idéer och gå och sova när alla börjar meddela att de skall göra det. Men nej, så smart är jag inte att jag skulle kunna följa såna idéer utan jag bara måste sitta uppe en stund till för att kolla om lösningen på alla mina problem skulle dyka upp framför min näsa.
Nej, såklart så händer inte det. Och för att vara ärlig så är det inte bara mina egna problem jag väntar på lösning åt utan även en hel del vänner små problem som jag får höra om en hel del. Jag får leka psykolog och lyssna och försöka hjälpa så gott jag kan.

Det gör jag alltid och kommer aldrig att sluta lyssna eller säga att jag inte vill höra, eftersom jag vill inte att de skall sluta prata med mig eller akta sig för vad det kan säga i min närhet.

Fast jag skulle vara halvdöd pågrund av alla mina egna problem så har jag alltid tid att lyssna på mina vänners problem, eftersom utan mina vänner skulle inte jag vara någonting. Jag skulle inte vara värd att ses på alls.

Dessutom borde jag inte skriva konstiga blogg-inlägg mitt i natten. Tror inte att hemskt många läser detta just nu. HAHA. Men jag gillar natten som jag nämnt i den gamla bloggen en del gånger och därför skriver jag en del nattinlägg. Det känns som om jag har ett helt annat sätt att skriva och tänka på natten så för mig blir inläggen intressantare än alla daginlägg. Kanske det är bara jag som tycker det, ni får mer än gärna berätta om ni är av samma åsikt.

Idag, senare idag efter att jag sovit, skall jag till frisören igen som skall laga lite mera ränder och stuff i mitt hår så att det blir en mer jämnare färg. Det skall bli roligt och jag lovar att ta bilder åt er efteråt. Mitt hår skall inte bli helt blont faktiskt, men det är bra ändå. Jag gillar det som det är nu och jag är säker på att de blir ännu bättre efter frisören.
Jag har gått och doftat på mitt hår hela dagen eftersom jag älskar frisörernas shampoo. Tycker att det doftar så underbart, vilken frisör man än är till.

Skall hitta till henne alldeles själv så det skall bli intressant. Hoppas att jag inte tappar bort mig. Det skulle vara lite tråkigt.

Borde komma på en Veckans Fråga så fort som möjligt. Jag har blivit så lat när det kommer till den att jag lite skäms. Haha. Det är redan lördag liksom! Förra veckans fråga kan ni läsa här. Ni får alla skicka en massa frågor åt mig så att jag inte behöver komma på en helatiden och då blir det lite roligare.

Min mamma la upp fotot på mig på väggen idag. Med ram och allt. Dessutom så placerade hon den framför min dörr så nu ser jag mig själv varje gång jag går ut ur rummet. Man blir så ego av det, speciellt när jag är så jävla snygg på bilden. Det är faktiskt samma som min presentationsbild på sidan av bloggen.

Nu skriver jag bara för att jag älskar det. Det kommer inget viktigt innehåll egentligen.

PS. Nevnarien är snygg att jag dör lite grann tror jag. DS.

Kommentarer

- Svar ges i kommentarerna i detta inlägg.
- Jag vill inte ha reklamer alls, inte gratisbio, gratismakeup eller gratiswhatever!
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

Haha men aaw.... söto :'D

2008-04-12 @ 01:56:47
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Mentorion

Ord och natt hör ihop? För ibland flödar de ut i mörkret. Kanske orden är rädda för att komma ut i dagsljus?

2008-04-12 @ 12:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0